Inscrie firma »
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 520 mm ARG 520 DC S.A.F.

Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 520 mm ARG 520 DC S.A.F.

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 520 mm ARG 520 DC S.A.F.

MaÈ™ină semiautomată masivă cu două coloane concepută pentru a fi utilizată pentru debitarea industrială a materialelor chiar È™i î-n cadrul aplicaÈ›iilor dificile de debitare non-stop.
Cadrul de debitare excepÈ›ional de masiv care se deplasează pe niÈ™te ghidaje liniare pe suportul masiv cu două coloane asigură rigiditate excelentă î-ntregului sistem È™i asigură o precizie mare î-n timpul procesului de debitare industrială a materialelor pline. MaÈ™ina este echipată cu o pâ-nză ferăstrău cu secÈ›iunea de 41 x 1,3 mm. Aceste pâ-nze sunt fabricate î-n multe variante È™i permit utilizarea maÈ™inii pentru debitarea unei game largi de profile È™i bare pline, inclusiv din inox sau oÈ›eluri pentru scule.
Prinderea optimă a piesei î-n timpul tăierii este facilitată de o menghină hidraulică cu două fălci care prinde materialul atâ-t î-nainte câ-t È™i după linia de debitare. Menghina se miÈ™că de-a lungul ghidajelor lineare. Menghina se deplasează de-a lungul ghidajelor liniare. Blocul de ghidare mobil este ajustat î-mpreună cu falca menghinei. Acest lucru î-nseamnă că î-n mod automat va fi poziÈ›ionat cel mai aproape posibil de zona de debitare, ceea ce contribuie la mărirea preciziei È™i a vitezei de debitare. Ansamblul este echipat cu un ghidaj î-nclinat î-n spatele zonei de debitare pentru facilitarea î-ndepărtării piesei debitate. Suportul blocului de ghidare a pâ-nzei de asemenea se deplasează de-a lungul ghidajelor liniare.
Prin apăsarea unui singur buton se porneÅŸte ciclul de lucru complet: prinderea materialului, pornirea panglicii ferăstrău, pornirea răcirii, executarea tăierii, oprirea pâ-nzei È™i a răcirii, readucerea cadrului ferăstrău î-n pozitia de start reglată, deschiderea menghinei. Toate aceste funcÈ›ii completate cu avansul pâ-nzei controlat hidraulic cresc î-n mod semnificativ eficienÈ›a de debitare, î-n special î-n cazul producÈ›iei de serie mare È™i debitarea materialelor pline È™i de î-naltă calitate. Câ-nd comutaÈ›i maÈ™ina î-n modul manual toate aceste functii pot fi comandate separat. -
Controlul maÈ™inii este uÈ™or È™i intuitiv È™i se realizează prin intermediul unui touchscreen de pe panoul de control central rotativ ergonomic. AfiÈ™ajul permite setarea î-nălÈ›imii de ridicare necesară a cadrului de debitare î-n funcÈ›ie de secÈ›iunea transversală a materialului care urmează să fie debitat È™i totodată vă permite să monitorizaÈ›i numărul pieselor debitate din lotul curent. Î-n timpul debitării pe ecran se afiÈ™ează viteza pâ-nzei ferăstrău î-n mm/min, î-ncărcarea motorului principal È™i mesajele de eroare potenÈ›iale. -
MaÈ™ina este echipată cu unitate hidraulică industrială de î-naltă performanță care vă permite să setaÈ›i presiunea necesară de strâ-ngere a menghinei. Ambele cuburi de ghidare al pâ-nzei sunt prevăzute cu supape de reglare automată al avansului de debitare ceea ce creÈ™te semnificativ viteza È™i precizia de debitare È™i prelungeÈ™te durata de viață a pâ-nzei ferăstrău. -
EficienÈ›a maximă de debitare este menÈ›inută acum datorită posibilității de stabilire a vitezei optime de rulare a benzii ferăstrău cu ajutorul unui variator de frecvență î-n intervalul cuprins î-ntre 15 È™i 90 m/min, fapt ce contribuie î-n mod semnificativ la reducerea timpilor de debitare, mărirea preciziei de debitare È™i a duratei de viață a pâ-nzei. -
Suportul mărit È™i sistemul masiv al cadrului asigură o stabilitate excepÈ›ională maÈ™inii chiar È™i atunci câ-nd se debitează piese grele. Î-n execuÈ›ia de bază maÈ™ina este echipată cu un transportor de È™pan montat chiar sub zona de debitare pentru asigurarea î-ndepărtării optime a È™panului. Șpanul este condus î-ntr-un recipient metalic cu o tavă de scurgere detaÈ™abilă. Recipientul este parte a suportului maÈ™inii, este echipat cu roÈ›i È™i este retractabil.
Iluminatul local de î-naltă calitate a zonei de lucru este realizat printr-o linie de LED-uri puternice.



Pentru a obÈ›ine o precizie È™i productivitate maximă maÈ™ina este proiectată numai pentru debitări î-n poziÈ›ie verticală (la 90°-)
Cadrul foarte robust a mașinii se compune din piese turnate din fontă cenușie și asigură absorbția vibrațiilor.
RoÈ›ile de antrenare È™i tensionare mari È™i ghidarea pâ-nzei din trei părÈ›i cu ajutorul plăcuÈ›elor de ghidare din metal dur asigură maÈ™inii î-naltă precizie de debitare È™i o durată de viață lungă.
Supradimensionarea rulmenților roții de rulare, sistemul roții de tensionare și toate părțile rotative asigură mașinii o durată de viață lungă
Antrenarea profesională care funcÈ›ionează fără zgomot È™i nu necesită î-ntreÈ›inere este asigurată de un motor electric È™i un reductor cu melc.
MaÈ™ina este dotată cu un sistem de răcire complet cu o pompă de î-naltă performanță È™i posibilitatea de reglare a debitului de pe ambele cuburi de ghidare a pâ-nzei. Rezervorul pentru lichidul de răcire este amplasat î-n suportul maÈ™inii.
MaÈ™ina verifică tensionarea corectă sau ruperea pâ-nzei ferăstrău. Î-n cazul î-n care pâ-nza ferăstrău se rupe maÈ™ina se opreÈ™te automat.

 -





Capacitatea de taiere


 -
90°-




520 mm




500 mm




700 x 480 mm




Dimensiuni banda
5770 x 41 x 1,3 mm


Inaltimea de lucru
920 mm


Viteza de taiere
15 a€“ 90 m/min.


Rezervor emulsie racire
cca 30 l


Rezervor unitatea hidraulica
cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP)


Putere motor electric
400 V, 50 Hz, 4 kW


Putere sistem de racire
400 V, 50 Hz, 0,12 kW


Putere motor hidraulic
400 V, 50 Hz, 0,55 kW


Greutate utilaj
1720 kg
PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 222 333 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU FIERASTRAU SEMIAUTOMAT CU BANDA PENTRU METALE 520 MM ARG 520 DC S.A.F.

Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Î-ntreaga maÈ™ină are o construcÈ›ie excepÈ›ional de ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 500 mm ARG 500 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 500 mm ARG 500 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Concepția modernă a cadrului masiv a mașinii permite debitarea ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus FFierastrau cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus F
Fierastrau cu banda pentru metale 330 mm...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...