Inscrie firma »
Fierastrau longitudinal cu banda debitare lemn, tip Hidraulic CTR 1000 H / 40 LX

Fierastrau longitudinal cu banda debitare lemn, tip Hidraulic CTR 1000 H / 40 LX

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Fierastrau longitudinal cu banda debitare lemn, tip Hidraulic CTR 1000 H / 40 LX


Avansul A®n tăiere È™i A®ntoarcere a€“ acÈ›ionat de motor
Reglarea A®nălÈ›imii braÈ›ului a€“ acÈ›ionată de motor
Panoul de comandă a€“ staÈ›ionar
Manipularea buÈ™tenilor a€“ hidraulică


LX este o versiune nouă a celui mai bine vandut model CTR 1000 H 40 cu accesoriu hidraulic. Toate inovaÈ›iile au fost realizate pentru maximizarea productivității È™i a confortului A®n timpul operării utilajului. ConstrucÈ›ia extrem de robustă a utilajului È™i a echipamentului hidraulic de A®naltă performanță permit operarea chiar È™i A®n cele mai dificile condiÈ›ii de funcÈ›ionare, inclusiv A®n condiÈ›ii de funcÈ›ionare neA®ntreruptă. Numărul mare de accesorii hidraulice ajută la manevrarea cu uÈ™urință chiar È™i a unor buÈ™teni foarte mari, creÈ™te semnificativ productivitatea utilajului È™i contribuie la reducerea costurilor cu forÈ›a de muncă.





AŽn comparaÈ›ie cu modelul standard, acest model prezintă următoarele avantaje:




Panoul central de comandă



Pentru o operare mai rapidă, mai confortabilă È™i mai ergonomică, versiunea LX are o pereche de manete, un ecran tactil, iar panoul principal este reglabil pe A®nălÈ›ime. De asemenea, asigură un confort deplin A®n timpul operării.





Controlați utilajul cu ajutorul manetelor de comandă

Panoul este echipat cu o pereche de manete.
Maneta din partea stangă controlează miÈ™carea braÈ›ului A®n sus È™i A®n jos. De asemenea, este echipat cu o pereche de butoane.
Butonul 1 a€“ este utilizat pentru ridicarea automată a braÈ›ului cu 10 mm după finalizarea tăierii pentru ca braÈ›ul să se A®ntoarcă A®n poziÈ›ia iniÈ›ială.
Butonul 2 a€“ deplasează braÈ›ul cu 10 mm la capătul bucății tăiate pentru a permite ca ultima scandură să fie A®ndepărtată cu ajutorul dispozitivului de deplasare a materialului tăiat.
Maneta din partea dreaptă controlează miÈ™carea braÈ›ului A®nainte È™i A®napoi. Este prevăzut cu cinci butoane.
Butoanele 1 È™i 2 controlează bara mobilă pentru ca ghidajul lamei să fie adus cat mai aproape posibil de material A®n timpul tăierii.
Butoanele 3 și 4 controlează dispozitivul de degroșare. Pentru o descriere a funcționării dispozitivului de degroșare.
Butonul 5 a€“ a€žSiguranțăa€œ.


Afișaj tactil



Operare ușoară și intuitivă pe ecranul tactil color. Ecranul tactil cu o unitate de control PLC permite selectarea și afișarea următoarelor funcții:

afișarea poziției actuale a lamei fierăstrăului din partea inferioară, din poziția inițială-
specificarea grosimii de tăiere necesare-
specificarea grosimii plăcii pentru banda fierăstrăului-
A®ntoarcerea automată A®n poziÈ›ia necesară.
dacă introduceți grosimea de tăiere, se indică numărul de bucăți care pot fi tăiate din material
afiÈ™ează viteza de deplasare curentă A®n m/min pentru orice deplasare.


Cuțit de degroșare


Pentru a simplifica È™i a creÈ™te viteza de operare, versiunea LX funcÈ›ionează A®ntr-un ciclu semiautomat. După apăsarea butonului 3 de pe manetă, glisaÈ›i discul lamei È™i deplasaÈ›i-l pe material. După finalizarea tăieturii È™i A®nceperea deplasării A®napoi, discul de degroÈ™are se opreÈ™te È™i lama de degroÈ™are se A®ntoarce automat A®n poziÈ›ia iniÈ›ială. Se evită eventuale coliziuni. Oprirea lamei de degroÈ™are È™i A®ntoarcerea A®n poziÈ›ia iniÈ›ială pot fi controlate, de asemenea, cu ajutorul butonului 4 de pe manetă.





Fixarea materialului


AŽn comparaÈ›ie cu versiunea standard, clemele de fixare a materialului se pot regla hidraulic pe A®nălÈ›ime. Acest lucru permite ca materialul tăiat să fie fixat pe È™ine pentru a preveni deformările nedorite È™i asigură că lățimea ultimei plăci rămane egală pe toată lungimea sa.





Zona de A®ncărcare a materialului


Materialul tăiat este aÈ™ezat pe niÈ™te grinzi masive, reglabile pe A®nălÈ›ime. AŽn versiunea standard, grinzile au o suprafață de susÈ›inere cu lățimea de 6 cm. Pentru versiunea LX, marginile au forma literei A, astfel A®ncat să se asigure o zonă minimă de contact A®ntre grindă È™i materialul tăiat. Acest lucru facilitează preluarea mai rapidă a ultimei plăci utilizand dispozitivul de deplasare a materialului tăiat. Ultima placă deplasată a€žtraverseazăa€ grinda È™i astfel se evită coliziunea marginii scandurii cu grinda.





Ghidaje pentru material


Accesoriu nou cu care este prevăzut dispozitivul pentru deplasarea materialului tăiat. Dispozitivul de deplasare este prevăzut suplimentar cu o extensie cu ghidaje pliabile. Acestea A®mpiedică tragerea materialului din axul utilajului sau de pe banda transportoare. ObservaÈ›ie: UtilizaÈ›i ghidajele pentru material limitand grosimea maximă de tăiere la 190 mm, A®nălÈ›imea de tăiere la 725 mm È™i diametrul maxim al buÈ™teanului la 950 mm.





Suporți de extracție


AŽn comparaÈ›ie cu versiunea standard prevăzută cu braÈ›e pătrate, versiunea LX este echipată cu suporÈ›i de extracÈ›ie. Acest lucru previne o posibilă coliziune A®ntre buÈ™tean È™i braÈ›ul pătrat. Spre deosebire de braÈ›ele modelului anterior, acum aveÈ›i posibilitatea să fixaÈ›i materiale cu o lungime mai mică cu ajutorul suporÈ›ilor de extracÈ›ie. SuporÈ›ii de extracÈ›ie, precum È™i braÈ›ele pătrate, sunt interconectate mecanic A®ntre ele È™i astfel A®nălÈ›imea lor este garantată A®ntotdeauna.





Versiunea de bază este echipată cu următoarele accesorii hidraulice:

Accesoriu hidraulic special de fixare a bușteanului de cadru - 2x
Unghi retractabil - 4x
Dispozitiv retractabil de A®ntoarcere a buÈ™teanului - 1x
Rolă pasivă a dispozitivul de reglare conică - 1x
Rolă acționată a dispozitivul de reglare conică - 1x


Datorită designului modular unic al seriei CTR, utilajul este echipat cu multe puncte de montare pentru echipamentul hidraulic. Acest lucru permite o mare variabilitate a poziÈ›ionării sale A®n ceea ce priveÈ™te lungimea totală de tăiere È™i caracteristicile materialului prelucrat.





O punte largă de rulare, de dimensiuni masive, a brațului de acționare a benzii fierăstrăului și secțiunile de rulare robust
PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 223 230 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale

FIERASTRAU LONGITUDINAL CU BANDA DEBITARE LEMN, TIP HIDRAULIC CTR 1000 H / 40 LX ESTE LISTAT IN: