Inscrie firma »
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 300 mm ARG 300 CF-NC

Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 300 mm ARG 300 CF-NC

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 300 mm ARG 300 CF-NC

MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru debitarea barelor pline È™i a profilelor cu secÈ›iuni mari î-n serii mari fără î-ntrerupere. MaÈ™ina este echipată cu un sistem de alimentare automată a piesei È™i a fost dotată cu sistem de comandă nou. -
Servomotorul È™i È™urubul cu bile asigură viteză mare È™i precizie maximă alimentării piesei de prelucrat chiar È™i î-n cazul alimentării multiple necesare î-n cazul î-n care se debitează piese lungi. AveÈ›i posibilitatea să alegeÈ›i dintre trei viteze de alimentare - 27, 42 respectiv 50 mm / secundă î-n funcÈ›ie de greutatea È™i lungimea piesei care urmează să fie debitată. Lungimea maximă a unei singure alimentări este de 500 mm.
Panoul de control central cu un ecran tactil color (7.5 \') asigură un control simplu È™i intuitiv al tuturor funcÈ›iilor maÈ™inii. Unitatea de comandă permite programarea de pâ-nă la 60 de programe pentru stabilirea rapidă a lungimii de alimentare î-n producÈ›ii repetitive. Fiecare program poate fi adnotat de exemplu cu numărul de desen. AveÈ›i posibilitatea de programare È™i debitare a unui număr diferit de bucăți cu dimensiuni diferite fără necesitatea unei intervenÈ›ii ulterioare î-n deservirea maÈ™inii.
MaÈ™ina poate fi controlată î-n mod complet automat, semi-automat sau manual. Î-n modul manual, toate funcÈ›iile maÈ™inii sunt controlate separat. Prinderea piesei de prelucrat È™i avansul de coborâ-re respectiv revenire al cadrului î-n poziÈ›ia dorită î-n funcÈ›ie de secÈ›iunea piesei de prelucrat sunt controlate printr-un sistem hidraulic.
Așa-numitul design \'plutitor\' al menghinei de alimentare asigură alimentarea corectă a pieselor inegale și brute.
Reglarea presiunilor menghinelor de alimentare (mobil) È™i de prindere (fix) este inclusă î-n execuÈ›ia de bază a maÈ™inii. EficienÈ›a maximă de debitare este menÈ›inut de asemenea datorită posibilității de reglare a vitezei optime a pâ-nzei ferăstrău cu ajutorul unui variator de frecvență î-n intervalul cuprins î-ntre 15 È™i 90 m/min, fapt ce contribuie î-n mod semnificativ la mărirea preciziei de debitare È™i a duratei de viață a pâ-nzei
Precizia maximă de alimentare a piesei se bazează pe construcÈ›ia foarte robustă a maÈ™inii avâ-nd toate componentele principale din fontă cenuÈ™ie È™i cadrul masiv al sistemului de alimentare. Suportul mare È™i cadrul masiv al ansamblului garantează o stabilitate excepÈ›ională a maÈ™inii chiar È™i atunci câ-nd se debitează piese grele. Suportul maÈ™inii este echipat î-n execuÈ›ia de bază cu un container de aÈ™chii detaÈ™abil, iar la solicitarea clientului se poate dota suplimentar cu un transportor de È™pan.
Pe această maÈ™ină sunt utilizate pâ-nzele ferăstrău cu secÈ›iunea de 27x0,9 mm fabricate î-n multe variante permit utilizarea maÈ™inii pentru debitarea unei game largi de profile È™i bare pline, inclusiv din inox sau oÈ›eluri pentru scule. -



Setarea manuală continuă a unghiului de tăiere î-n domeniul 90 °- - 45 °-. Materialul poate fi debitat prin debitare unghiulară sau î-n modul automat.
Cadrul foarte robust a mașinii se compune din piese turnate din fontă cenușie și asigură absorbția vibrațiilor.
Conceptul modern al cadrului permite debitarea dreaptă È™i î-n unghi a unei game largi de materiale.
RoÈ›ile de antrenare È™i tensionare mari È™i ghidarea pâ-nzei din trei părÈ›i cu ajutorul plăcuÈ›elor de ghidare din metal dur asigură maÈ™inii î-naltă precizie de debitare È™i o durată de viață lungă.
Supradimensionarea rulmenților roții de rulare, sistemul roții de tensionare și toate părțile rotative asigură mașinii o durată de viață lungă
Antrenarea profesională care funcÈ›ionează fără zgomot È™i nu necesită î-ntreÈ›inere este asigurată de un motor electric È™i un reductor cu melc.
MaÈ™ina este dotată cu un sistem de răcire complet cu o pompă de î-naltă performanță È™i posibilitatea de reglare a debitului de pe ambele cuburi de ghidare a pâ-nzei. Rezervorul pentru lichidul de răcire este amplasat î-n suportul maÈ™inii.
MaÈ™ina verifică tensionarea corectă sau ruperea pâ-nzei ferăstrău. Î-n cazul î-n care pâ-nza ferăstrău se rupe maÈ™ina se opreÈ™te automat.
Control ușor prin comenzi amplasate ergonomic pe un panou central





Capacitatea de taiere


 -
90°-

+45°-




300 mm

240 mm




285 mm

220 mm




305 x 290 mm

235 x 130 mm




Dimensiuni banda
3150 x 27 x 0,9 mm


Inaltimea de lucru
850 mm


Viteza de taiere
15 a€“ 90 m/min.


Avans material
1,6 / 2,5 / 3 m/min.


Rezervor emulsie racire
cca 40 l


Rezervor unitatea hidraulica
cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP)


Putere motor electric
400 V, 50 Hz, 2,2 kW


Putere sistem de racire
400 V, 50 Hz, 0,05 kW


Putere motor hidraulic
400 V, 50 Hz, 0,35 kW


Motor avans
1,3 / 2 kW


Greutate utilaj
1020 kg


Dimeniuni utilaj min/max
1650 x 2150 x 1400 mm / 1700 x 2150 x 1900 mm




Dotare






Convertizor de frecventa a€“ Echipament standard


Asigura viteza constanta a panzei de debitare in gama 15a€“90 m/min., oferind conditii optime de stabilire a conditiilor de debitare pentru piesa debitata.




PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 225 295 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU FIERASTRAU AUTOMAT NC CU BANDA PENTRU METAL 300 MM ARG 300 CF-NC

Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 520mm ARG 520 DC CF-NCFierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 520mm ARG 520 DC CF-NC
Fierastrau automat cu banda si doua colo...
Mașină automată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 260 mm ARG 260 CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 260 mm ARG 260 CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Î-ntreaga maÈ™ină are o construcÈ›ie excepÈ›ional de ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...

FIERASTRAU AUTOMAT NC CU BANDA PENTRU METAL 300 MM ARG 300 CF-NC ESTE LISTAT IN: