Inscrie firma »
Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 520mm ARG 520 DC CF-NC

Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 520mm ARG 520 DC CF-NC

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 520mm ARG 520 DC CF-NC

MaÈ™ină automată masivă cu două coloane concepută pentru a fi utilizată pentru debitarea industrială a materialelor pline È™i a profilelor cu secÈ›iuni mari chiar È™i î-n cadrul aplicaÈ›iilor dificile de debitare non-stop.
Cadrul de debitare excepÈ›ional de masiv care se deplasează pe niÈ™te ghidaje liniare pe suportul masiv cu două coloane asigură rigiditate excelentă î-ntregului sistem È™i asigură o precizie mare î-n timpul procesului de debitare industrială a materialelor pline. MaÈ™ina este echipată cu o pâ-nză ferăstrău cu secÈ›iunea de 41 x 1,3 mm. Aceste pâ-nze sunt fabricate î-n multe variante È™i permit utilizarea maÈ™inii pentru debitarea unei game largi de profile È™i bare pline, inclusiv din inox sau oÈ›eluri pentru scule.
MaÈ™ina este echipată cu un sistem de alimentare automată cu servomotor (servomotor cu angrenaj planetar) a piesei È™i a fost dotată cu sistem de comandă nou. Servomotorul È™i È™urubul cu bile asigură viteză mare È™i precizie maximă alimentării piesei de prelucrat chiar È™i î-n cazul alimentării multiple necesare î-n cazul î-n care se debitează piese lungi. AveÈ›i posibilitatea să alegeÈ›i dintre trei viteze de alimentare - 27, 42 respectiv 50 mm / secundă î-n funcÈ›ie de greutatea È™i lungimea piesei care urmează să fie debitată. Lungimea maximă a unei singure alimentări este de 600 mm. -
Panoul de control central cu un ecran tactil color (7.5 \') asigură un control simplu È™i intuitiv al tuturor funcÈ›iilor maÈ™inii. Unitatea de comandă permite programarea de pâ-nă la 60 de programe pentru stabilirea rapidă a lungimii de alimentare î-n producÈ›ii repetitive. Fiecare program poate fi adnotat de exemplu cu numărul de desen. AveÈ›i posibilitatea de programare È™i debitare a unui număr diferit de bucăți cu dimensiuni diferite fără necesitatea unei intervenÈ›ii ulterioare î-n deservirea maÈ™inii. MaÈ™ina poate fi controlată î-n mod complet automat, semi-automat sau manual. Î-n modul manual, toate funcÈ›iile maÈ™inii sunt controlate separat. -
Pentru asigurarea posibilității debitării pieselor foarte grele, suprafaÈ›a de î-ncărcare este echipată cu role robuste pe î-ntreaga lungime, permiÈ›â-nd miÈ™care uÈ™oară a materialului. Prinderea optimă a piesei î-n timpul tăierii este facilitată de o menghină hidraulică cu două fălci care prinde materialul atâ-t î-nainte câ-t È™i după linia de debitare. Menghina se miÈ™că de-a lungul ghidajelor lineare. Menghina se deplasează de-a lungul ghidajelor liniare. Blocul de ghidare mobil este ajustat î-mpreună cu falca menghinei. Acest lucru î-nseamnă că î-n mod automat va fi poziÈ›ionat cel mai aproape posibil de zona de debitare, ceea ce contribuie la mărirea preciziei È™i a vitezei de debitare. Suportul blocului de ghidare a pâ-nzei de asemenea se deplasează de-a lungul ghidajelor liniare.
Menghina de avans extrem de robustă se deplasează de-a lungul ghidajelor liniare. Pentru o performanță maximă servomotorul cu È™urub cu bile este echipat suplimentar cu angrenaj planetar, care garantează miÈ™carea uÈ™oară chiar È™i î-n cazul celor mai grele materiale. Pentru debitarea materialelor foarte grele È™i de multe ori inegale, de exemplu piese forjate, menghina este echipată cu un sistem de corelare simultană a ambelor fălci. Î-n timpul alimentării falca fixă hidraulica se retrage cu 15 mm de material iar î-n timpul ciclului de debitare automată falca mobilă hidraulică se retrage de asemenea cu 15 mm. De aceea nu există nici un conflict î-ntre menghina de avans È™i material, È™i de asemenea este asigurată acurateÈ›ea alimentării. MaÈ™ina este echipată cu o unitate hidraulică industrială de î-naltă performanță. Prinderea orizontală È™i eventual verticală a materialului, avansul cadrului î-n timpul debitării si revenirea cadrului î-n poziÈ›ia dorită î-n funcÈ›ie de diametrul materialului, sunt de asemenea acÈ›ionate hidraulic. Unitatea hidraulică vă permite să setaÈ›i presiunea necesară a menghinei.
Ambele cuburi de ghidare al pâ-nzei sunt prevăzute cu supape de reglare automată al avansului de debitare ceea ce creÈ™te semnificativ viteza È™i precizia de debitare È™i prelungeÈ™te durata de viață a pâ-nzei ferăstrău. EficienÈ›a maximă de debitare este menÈ›inută acum datorită posibilității de stabilire a vitezei optime de rulare a benzii ferăstrău cu ajutorul unui variator de frecvență î-n intervalul cuprins î-ntre 15 È™i 90 m/min, fapt ce contribuie î-n mod semnificativ la reducerea timpilor de debitare, mărirea preciziei de debitare È™i a duratei de viață a pâ-nzei. -
Suportul mărit È™i sistemul masiv al cadrului asigură o stabilitate excepÈ›ională maÈ™inii chiar È™i atunci câ-nd se debitează piese grele. Î-n execuÈ›ia de bază maÈ™ina este echipată cu un transportor de È™pan montat chiar sub zona de debitare pentru asigurarea î-ndepărtării optime a È™panului. Șpanul este condus î-ntr-un recipient metalic cu o tavă de scurgere detaÈ™abilă. Recipientul este parte a suportului maÈ™inii, este echipat cu roÈ›i È™i este retractabil.
Iluminatul local de î-naltă calitate a zonei de lucru este realizat printr-o linie de LED-uri puternice. După zona de debitare menghina poate fi echipată cu o rolă de susÈ›inere pentru debitarea pieselor lungi sau se poate monta un ghidaj inclinat de ghidare pentru piese scurte.



Pentru a obÈ›ine o precizie È™i productivitate maximă maÈ™ina este proiectată numai pentru debitări î-n poziÈ›ie verticală (la 90°-)
Cadrul foarte robust a mașinii se compune din piese turnate din fontă cenușie și asigură absorbția vibrațiilor.
RoÈ›ile de antrenare È™i tensionare mari È™i ghidarea pâ-nzei din trei părÈ›i cu ajutorul plăcuÈ›elor de ghidare din metal dur asigură maÈ™inii î-naltă precizie de debitare È™i o durată de viață lungă.
Control ușor prin comenzi amplasate ergonomic pe un panou de control
Supradimensionarea rulmenților roții de rulare, sistemul roții de tensionare și toate părțile rotative asigură mașinii o durată de viață lungă
Antrenarea profesională care funcÈ›ionează fără zgomot È™i nu necesită î-ntreÈ›inere este asigurată de un motor electric È™i un reductor cu melc.
MaÈ™ina este dotată cu un sistem de răcire complet cu o pompă de î-naltă performanță È™i posibilitatea de reglare a debitului de pe ambele cuburi de ghidare a pâ-nzei. Rezervorul pentru lic
PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 225 295 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU FIERASTRAU AUTOMAT CU BANDA SI DOUA COLOANE PENTRU METALE 520MM ARG 520 DC CF-NC

Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 640 mm ARG 640 DCT S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Î-ntreaga maÈ™ină are o construcÈ›ie excepÈ›ional de ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 520 mm ARG 520 DC S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 520 mm ARG 520 DC S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...

FIERASTRAU AUTOMAT CU BANDA SI DOUA COLOANE PENTRU METALE 520MM ARG 520 DC CF-NC ESTE LISTAT IN: