Inscrie firma »
Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 300mm ARG 300 DCT CF-NC

Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 300mm ARG 300 DCT CF-NC

Telefon: click aici021 448 04 66
Persona Contact:
Avram Dumitru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Fierastrau automat cu banda si doua coloane pentru metale 300mm ARG 300 DCT CF-NC

Versiunea imbunatatoita a binecunoscutului fierastrau pentru debitat metale ARG 300 CF-NC in versiunea cu doua coloane. Brat de taiere construit in concept modern, din fonta care creaza o sectiunea inchisa - rigida pe intreaga lungime de lucru, in toate punctele de incarcare. Constructia masiva din fonta cenusie a bratului de taiere in sectiune inchisa este un design unic in categoria sa de fierastraie pentru debitat metale care, impreuna cu miscarea bratului pe coloane cu ajutorul ghidajelor liniare, asigura rigiditatea intregului sistem, precizie in timpul debitarii si durata de viata prelungita a panzelor utilizate. Acest sistem original asigura debitari usoare, inclusiv taierea la unghi.


Setarea manuală continuă a unghiului de tăiere î-n domeniul 90 °- - 45 °-. De asemenea, materialul poate fi taiat la unghi si in modul automat. Acest fierastrau complet automat cu CNC este destinat operatiunilor de debitare a pieselor grele cu sectiune transversala mare, in serie mare si in trei schimburi. Masina este echipata cu avans al materialului actionat prin servomotor, cu un nou sistem de control. Servomotorul si sistemul de surburi cu bile asigura viteze mari de lucru si maxim de precizie in alimentarea materialului, chiar si in cazul alimentarilor multiple asa cum este cazul pentru piesele cu lungimi mari. Vitezele de avans posibile sunt 27, 42 sau 50 mm/secunda in conformitate cu greutatea si lungimea piesei care urmeaza sa fie debitata. Lungimea maxima a unei singure alimentări este de 500 mm.


Panoul de control central cu un ecran tactil color (7.5 \') asigură un control simplu È™i intuitiv al tuturor funcÈ›iilor maÈ™inii. Unitatea de comandă permite programarea de pâ-nă la 60 de programe pentru stabilirea rapidă a lungimii de alimentare î-n producÈ›ii repetitive. Fiecare program poate fi adnotat de exemplu cu numărul de desen. AveÈ›i posibilitatea de programare È™i debitare a unui număr diferit de bucăți cu dimensiuni diferite fără necesitatea unei intervenÈ›ii ulterioare î-n deservirea maÈ™inii.


MaÈ™ina poate fi controlată î-n mod complet automat, semi-automat sau manual. Î-n modul manual, toate funcÈ›iile maÈ™inii sunt controlate separat. Prinderea piesei de prelucrat È™i avansul de coborâ-re respectiv revenire al cadrului î-n poziÈ›ia dorită î-n funcÈ›ie de secÈ›iunea piesei de prelucrat sunt controlate printr-un sistem hidraulic.


Așa-numitul design \'plutitor\' al menghinei de alimentare asigură alimentarea corectă a pieselor inegale și brute.


EficienÈ›a maximă de debitare este menÈ›inut de asemenea datorită posibilității de reglare a vitezei optime a pâ-nzei ferăstrău cu ajutorul unui variator de frecvență î-n intervalul cuprins î-ntre 15 È™i 90 m/min, fapt ce contribuie î-n mod semnificativ la mărirea preciziei de debitare È™i a duratei de viață a pâ-nzei


Precizia maximă de alimentare a piesei se bazează pe construcÈ›ia foarte robustă a maÈ™inii avâ-nd toate componentele principale din fontă cenuÈ™ie È™i cadrul masiv al sistemului de alimentare. Suportul mare È™i cadrul masiv al ansamblului garantează o stabilitate excepÈ›ională a maÈ™inii chiar È™i atunci câ-nd se debitează piese grele. Suportul maÈ™inii este echipat î-n execuÈ›ia de bază cu un container de aÈ™chii detaÈ™abil, iar la solicitarea clientului se poate dota suplimentar cu un transportor de È™pan.


Pe această maÈ™ină sunt utilizate pâ-nzele ferăstrău cu secÈ›iunea de 27x0,9 mm fabricate î-n multe variante permit utilizarea maÈ™inii pentru debitarea unei game largi de profile È™i bare pline, inclusiv din inox sau oÈ›eluri pentru scule.



Masina foarte robusta din fonta cenusie care asigura absorbtia vibratiilor
Cadrul foarte robust al masinii se compune din piese turnate din fonta cenusie si asigura absorbtia vibratiilor.
Tot cablajul electric si tuburile sistemului de racire sunt incorporate in interiorul bratului de taiere fiind protejate astfel de eventale avarii
Conceptul nou al bratului de taiere aduce o simplificare considerabila operatiunilor de schimbare a panzei si a operatiunilor de curatare interior brat
Supradimensioarea rulmentilor volantelor, sistemul de tensionare al panzei si toate angrenajele fabricate in regim industrial asigura o durata de viata indelungata a fierastraului
Supradimensionarea rulmenților roții de rulare, sistemul roții de tensionare și toate părțile rotative asigură mașinii o durată de viață lungă
Antrenarea profesională care funcÈ›ionează fără zgomot È™i nu necesită î-ntreÈ›inere este asigurată de un motor electric È™i un reductor cu melc.
MaÈ™ina este dotată cu un sistem de răcire complet cu o pompă de î-naltă performanță È™i posibilitatea de reglare a debitului de pe ambele cuburi de ghidare a pâ-nzei. Rezervorul pentru lichidul de răcire este amplasat î-n suportul maÈ™inii.
MaÈ™ina verifică tensionarea corectă sau ruperea pâ-nzei ferăstrău. Î-n cazul î-n care pâ-nza ferăstrău se rupe maÈ™ina se opreÈ™te automat.
Control ușor prin comenzi amplasate ergonomic pe un panou central

 -






Capacitatea de taiere


 -

90°-
+45°-



300 mm
245 mm



290 x 290 mm
245 x 245 mm



360 x 295 mm
245 x 250 mm


Motor principal
400 V / 50 Hz / 2,2 kW


Motor pompa
400 V / 50 Hz / 0,05 kW


Motor unitatea hidraulica
400 V / 50 Hz / 0,55 kW


Servo motor avans
1,2 kW


Viteza panzei
15-90 m/min.


Rata de avans material
1,6 / 2,5 / 3 m/min.


AŽnălÈ›imea de lucru
850 mm


Rezervor unitatea hidraulica
cca 25 l


Rezervor lichid de racire
cca 35 l


Dimensiunile masinii (min.)
2100 x 1700 x 1600 mm


Dimensiunile masinii (max.)
2700 x 2215 x 1780 mm


PREZENTARE PROMA MACHINERY SRL
LIGHT
MEMBER
PROMA MACHINERY SRL
1 218 454 accesari
Persoana de contact: Avram Dumitru
Adresa postala: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021 448 04 66
Fax: 021 448 04 86
Website:

Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU FIERASTRAU AUTOMAT CU BANDA SI DOUA COLOANE PENTRU METALE 300MM ARG 300 DCT CF-NC

Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 DC S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Mașină semiautomată masivă cu două coloane concepută ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 400 mm ARG 400 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Î-ntreaga maÈ™ină are o construcÈ›ie excepÈ›ional de ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 H.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 500 mm ARG 500 plus S.A.F.Fierastrau semiautomat cu banda pentru metale 500 mm ARG 500 plus S.A.F.
Fierastrau semiautomat cu banda pentru m...
Concepția modernă a cadrului masiv a mașinii permite debitarea ...
Fierastrau cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus FFierastrau cu banda pentru metale 330 mm ARG 330 Plus F
Fierastrau cu banda pentru metale 330 mm...
Un concept complet nou, revoluționar al cadrului de debitare a mașinii și un ...
Fierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NCFierastrau automat NC cu banda pentru metal 330 mm ARG 330 DC CF-NC
Fierastrau automat NC cu banda pentru me...
MaÈ™ina de debitat CNC cu automatizare completă este î-n general utilizată pentru ...

FIERASTRAU AUTOMAT CU BANDA SI DOUA COLOANE PENTRU METALE 300MM ARG 300 DCT CF-NC ESTE LISTAT IN: