Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Detector radar Cobra XRS R8,- lei

Detector radar Cobra XRS R8,- lei

Tip produs: detector | coba | r8
Producator: Cobra
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detector radar Cobra XRS R8,- lei

Detectorul radar model 2009, Cobra XRS R8 IntelliLink, are performante maxime in detectarea benzilor radar si laser, totul intr-un design compact. Cobra XRS R 8, este un detector radar cu telecomanda si are optiunea de a-l utiliza fara cablurile de alimentare! in curand!

Cobra XRS R8, asigura protectie totala si linistea mintii, cu noua tehnologie Super-Xtreme Range Superheterodyne, detectand toate cele 15 benzi radar/laser cu ajutorul circuitului super-rapid de detectare. Acest detector radar asigura distanta maxima de detectie si cei mai buni timpi de avertizare, chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP. Datorita conexiunii wireless IntelliLink si al optiunilor versatile de montare, conducatorul auto poate monta detectorul radar Cobra XRS R8 oriunde in masina, pentru ca detectia va ramane intacta si operarea cu acest dispozitiv , va fi mai discreta! Pur si simplu, Cobra XRS R8, este cel mai bun detector pe care il puteati cumpara!


Cu ajutorul locatorului GPS optional si al bazei de date AURA Database, puteti upgrada baza de date cu cele mai recente locatii verificate ale camerelor fixe radar sau de supraveghere, intersectiile periculoase, sau locatiile cu capcanele de viteza pe intreg teritoriul SUA si Canadei.

Functii si beneficiile acestora:

Cobra XRS R8, este usor de instalat, discret = Plasati unitatea principala a detectorului de radar in spatele oglinzii retrovizoare sau pe bord. Poate detecta benzile radar si laser indiferent de locul unde este montat, fie sub oglinda retrovizoare, fie pe bordul masinii. Detectoarele radar Cobra XRS R8, vin impreuna cu 2 tipuri de cabluri de alimentare si cleme adezive pentru o montare usoara si discreta a detectorului radar.

Nedetectabil Spectre I = Cobra XRS R8, este imun la detectoarele de detectoare radar, datorita functiei sale Spectre I. ( In Romania nu este nevoie sa aducem in discutie acest lucru, deoarece in Romania detectoarele radar sunt legale si nu se folosesc detectoare de detectoare radar!).

AURA Camera & Driving Database (optional) = este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase din Nordul Americii. Baza de data Aura, este upgradata zilnic si ofera cea mai clara si reala acoperire a locatiilor cu probleme, din intreaga industrie, de pe teriotriul Americii de Nord.

Detectie 15 benzi = Cobra XRS R8, detecteaza 7 benzi radar, 6 benzi laser si 2 semnale diferite de alarma. Benzile radar includ: Banda X, K, KA, Super-Ka, KU, VG-2, Spectre I si Spectre IV+. Semnalele laser includ: LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser,ProLaser III, Stalker LIDAR si Speedlaser. Cele doua semnale de alarma sunt Safety Alertsi Strobe Alert.

Spectre Alert I/IV+ = Avertizeaza conducatorul auto cand este sub supravegherea detectoarelor de detectoare radar care utilizeaza tehnologiile Spectre I/IV+.

Frequency Display Mode = Super-fast CPU, aceasta functie determina frecventele benzii radar Ka si frecventele pistoalelor laser in nano secunde.

IntelliMutePro = Senzori auto de viteza, care opresc automat unitatea facand detectorul nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.

IntelliScope (optional) = Aceasta tehnologie, ofera informatii despre directia locatiilor alertelor fixe in directia Dvs. de mers folosind functia de GPS locator. Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Programmable Up to 1,000 Location Alerts (optional) = adaugati pana la 1000 de locatii cu avertizari statice, dupa preferinte! Si pentru aceasta functie aveti nevoie de functia optionala Cobra GPS locator.

Programmable Speed Alert (optional) = Avertizeaza atunci cand conducatorul auto depaseste limita de viteza presetata (de catre acesta). Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Digital Speedometer (optional) = Afiseaza viteza curenta de deplasare a masinii folosind GPS. Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Latitude/Longitude Information (optional) = Afiseaza coordonatele geografice ale locatiei in care va aflati, folosindu-se de GPS locator.

IntelliLink 2.4GHz Digital Wireless Remote System = Unitatatea de control a detectorului (display) Cobra XRS R8 vine in pachetul standard si cu un suport cu cleme interschimbabile care pot fi montate la AC sau parasolar (AC Vent Mounting Clip si Sunvisor mounting clip).


S-XRS Maximum Performance Technology = Noua tehnologie imbunatatita de detectie, Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS), cu circuitul super-rapid de detectie, ofera distanta maxima de detectie si cea mai buna viteza de reactie chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP.

Full Color ExtremeBright DataGrafix Display = 1.0" - Display-ul OLED asigura avertizari vizuale intensificate si lizibile, cu ajutorul display-ului performant si al culorilor vivide. Aceasta functie ii permite utilizatorului sa selecteze una dintre cele 5 sabloane ale display-ului, care sa se "asorteze" cu interiorul masinii. (Puteti selecta oricare dintre sabloanele Full Color, Blue, Orange, Green and Red).

Retractable USB Power Cord with modular 12V Cigarette Lighter Plug = Baterii reincarcabile pentru 2.4 Ghz Digital Wireless Display Unit/ Controller in masina sau prin port USB la computer.

POP Mode Radar Gun Detection = detecteaza chiar si ultimele modele de pistoale radar care folosesc modul POP (Super-fast Instant-On Mode)

Ku Band Detection = detecteaza banda Ku momentan folosita in Europa. Se preconizeazaca in curand va fi folosita si in SUA.

LaserEye= asigura protectie 360 grade, impotriva semnalelor laser.

Voice Alert = asigura alerte vocale atunci cand semnalele radar/laser/ semnale de siguranta sunt detectate.

VG-2 Alert/ Undetectable = asigura imunitate completa si atentioneaza conducatorul auto cu privire la detectoarele de detectoare radar cre folosesc tehnologia VG-2.


Strobe Alert - o functie exclusiva Cobra, care avertizeaza aparitia masinilor de urgenta in directia dumneavoastra de condus.

Safety Alert = asigura alerte pentru apropierea masinilor de urgenta, pentru apropierea de zone de condus cu obstacole, sau ale zonelor periculoase de condus, care sunt semaforizate sau semnalizate.

Auto Mute = Functie care automat reduce alertele la tacere pentru confortul conducatorului auto.

IntelliMute= functie ce ajuta la eliminarea alarmelor false.


IntelliShieldFalse Signal Rejection = 3 moduri City diferite ale utilizarii detectorului radar Cobra XRS R8, pentru a elimina din start alarmele false primite atat in mediul rural cat si cel urban.

Digital Signal Strength Meter = Indicator digital al puterii semnalului detectat, 5 nivele de putere a semnalului

SmartPower - inchide automat detectorul radar atunci cand motorul masinii este oprit.

Car Battery Voltage Display = afiseaza un mesaj grafic in legatura cu voltajul bateriei masinii, si avertizeaza conducatorul auto cand voltajul este scazut.

City/Highway Modes = permite conducatorului auto sa selecteze un mod de operare individual prin reducerea frecventelor cu multe semnale false, intalnite in zonele urbane.

Programmable Speed Alert - avertizeaza conducatorul auto cand depaseste viteza limita presetata de catre acesta.

8-Point GPS Compass (optional) = busola cu 8 puncte directionale, pentru aceast functie este necesara optiunea GPS locator.

Specificatii:

Lungime : 3.5"
Latime : 3.5"
Inaltime: 1"
Greutate: 6.6 oz

Functii optionale, disponibile doar cu optiunea GPS Locator:


AURA Camera & Driving Database with Red Light/Speed Camera Location Alert
IntelliScope
Programmable Location and Speed Alert
Programmable Speed Alert
Digital Speedometer
Latitude/Longitude Information
8-Point GPS Compass
7 RADAR SIGNALS 6 LASER SIGNALS 2 SAFETY SYSTEMS
1. X Band Radar
2. K Band Radar
3. Ka Superwide Radar
4. Ku Band Detection
5. VG-2 Radar Detector-Detector
6. Spectre 1 Radar Detector-Detector

7. Spectre I/IV+ Radar Detector-Detector
1. LTI 20-20TM Laser
2. Ultra LyteTM Laser
3. ProLaser
4. ProLaser III
5. SpeedLaser
6. Stalker LIDAR


1. Safety AlertSystem
2. Strobe AlertSystems

Functii ale optiunii GPS Locator:

AURA Camera & Driving Database (optional) = alerteaza conducatorul auto asupra radarelor fixe si camerelor de supraveghere, intersectii blocate sau periculoase din America de Nord. Aura Database, este updatata zilnic si asigura cea mai buna acoperire si siguranta din industrie. Valabil doar penrtru America de Nord.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
163 627 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detectoare radar - antiradar - statii radio

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETECTOR RADAR COBRA XRS R8,- LEI

Detector radar Cobra XRS 9945, 658 leiDetector radar Cobra XRS 9945, 658 lei
Detector radar Cobra XRS 9945, 658 lei
Detector radar Cobra XRS 9945 - Performante maxime in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar cu afisaj Full ...
Detector radar Cobra XRS 979Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979 - ultra performante digitale in detectia a 15 benzi radar/laser, detector radar model nou, ...
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 leiDetector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955 - Performante maxime in detectia a 15 benzi 15 Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 leiDetector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845 - ultra performante in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9960GDetector radar Cobra XRS 9960G
Detector radar Cobra XRS 9960G
Detector radar Cobra XRS 9960G - Performante maxime in detectia a 15 benzi Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS R10GDetector radar Cobra XRS R10G
Detector radar Cobra XRS R10G
Detector radar XRS R10G IntelliLink Wireless Remote Maximum Performance Digital Radar/Laser Detector with Speed & ...
Detector radar Cobra XRS 9990Detector radar Cobra XRS 9990
Detector radar Cobra XRS 9990
Detector radar Cobra XRS 9990 - performante maxime in detectia a 15 benzi diferite radar si laser, detector radar model ...
Detector radar Cobra XRS 999Detector radar Cobra XRS 999
Detector radar Cobra XRS 999
Detector radar Cobra XRS 999 - performante maxime in detectia digitala a 15 benzi radar/laser, detector radar nou cu ...
Detector radar Cobra XRS 9345Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345 - performante inalte in detectarea a 14 benzi radar/laser, detector radar model 2009 cu ...

DETECTOR RADAR COBRA XRS R8,- LEI ESTE LISTAT IN: