Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Detector radar Cobra XRS R10G

Detector radar Cobra XRS R10G

Tip produs: detecor | cobra | xrs r10g
Producator: Cobra
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detector radar Cobra XRS R10G

Detector radar XRS R10G IntelliLink Wireless Remote Maximum Performance Digital Radar/Laser Detector with Speed & Red Light Camera GPS Locator, model 2009, disponibil in curand!Cobra The XRS R10G asigura protectie totala si linistea mintii, cu noua tehnologie Super-Xtreme Range Superheterodyne, detectand toate cele 15 benzi radar/laser cu ajutorul circuitului super-rapid de detectare. Acest detector radar asigura distanta maxima de detectie si cei mai buni timpi de avertizare, chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP. Detectorul radar Cobra XRS R10G vine cu optiunea GPS locator, incorporata si cu subscrierea pe viata la baza de date AURA, este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase pe intreg teritoriul SUA si Canada.

Datorita conexiunii wireless IntelliLink si al optiunilor versatile de montare, conducatorul auto poate monta detectorul radar Cobra XRS R10G oriunde in masina, pentru ca detectia va ramane intacta si operarea cu acest dispozitiv , va fi mai discreta! Pur si simplu, Cobra XRS R10G, este cel mai bun detector pe care il puteati cumpara!Functii & beneficii:
Easy-to-Install, Discrete, Main Radar/Laser Dectector Unit - Plasati unitatea principala a detectorului de radar in spatele oglinzii retrovizoare sau pe bord. Poate detecta benzile radar si laser indiferent de locul unde este montat, fie sub oglinda retrovizuare, fie pe bordul masinii. Pachetul detectorului radar contine cleme adezive pentru montarea facila si discreta a detectorului radar.


Spectre I Undetectable - imun la detectoarele de detectoare radar, datorita functiei sale Spectre I. (In Romania nu este nevoie sa aducem in discutie acest lucru, deoarece in Romania detectoarele radar sunt legale si nu se folosesc detectoare de detectoare radar!).


15-Band Detection - detecteaza 7 benzi radar, 6 benzi laser si 2 semnale diferite de alarma. Benzile radar includ: Banda X, K, KA, Super-Ka, KU, VG-2, Spectre I si Spectre IV+. Semnalele laser includ: LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser,ProLaser III, Stalker LIDAR si Speedlaser. Cele doua semnale de alarma sunt Safety Alert si Strobe Alert.
Spectre Alert I/IV+ - avertizeaza conducatorul auto cand este in raza de supraveghere a unui detector de detectoare radar ce utilizeaza Spectre I/ IV+.
Frequency Display Mode - Super-fast CPU, aceasta functie determina frecventele benzii radar Ka si frecventele pistoalelor laser in nano secunde.
IntelliMute Pro - Senzori auto de viteza, care opresc automat unitatea facand detectorul nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.
AURA Camera & Driving Database (inclusa) - este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase din Nordul Americii. Baza de data Aura, este upgradata zilnic si ofera cea mai clara si reala acoperire a locatiilor cu probleme, din intreaga industrie, de pe teriotriul Americii de Nord. Aceasta functie, optiunea GPS locator dar si subscrierea pe viata la baza de date Aura sunt functiile inovatoare ale modelului Cobra XRS R10G.
IntelliScope - Aceasta tehnologie, ofera informatii despre directia locatiilor alertelor fixe in directia Dvs. de mers folosind functia de GPS locator.
Programmable Up to 1,000 Location Alerts - adaugati pana la 1000 de locatii cu avertizari statice, dupa preferinte!
IntelliLink 2.4GHz Digital Wireless Remote System - Unitatatea de control a detectorului (display) vine in pachetul standard si cu un suport cu cleme interschimbabile care pot fi montate la AC sau parasolar (AC Vent Mounting Clip si Sunvisor mounting clip).
S-XRS Maximum Performance Technology - Noua tehnologie imbunatatita de detectie, Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS), cu circuitul super-rapid de detectie, ofera distanta maxima de detectie si cea mai buna viteza de reactie chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP.
Full Color ExtremeBright DataGrafix Display 1.0" - Display-ul OLED asigura avertizari vizuale intensificate si lizibile, cu ajutorul display-ului performant si al culorilor vivide. Aceasta functie ii permite utilizatorului sa selecteze una dintre cele 5 sabloane ale display-ului, care sa se "asorteze" cu interiorul masinii. ( Puteti selecta oricare dintre sabloanele Full Color, Blue, Orange, Green and Red).
Retractable USB -Cablu USB de alimentare, 12 V, retractabil si cu mufa de bricheta.
POP Mode Radar Gun Detection - detecteaza chiar si ultimele modele de pistoale radar care folosesc modul POP (Super-fast Instant-On Mode)
Ku Band Detection - detecteaza banda Ku momentan folosita in Europa. Se preconizeazaca in curand va fi folosita si in SUA.
LaserEye - asigura protectie 360 grade, impotriva semnalelor laser.
Voice Alert - asigura alerte vocale atunci cand semnalele radar/laser/ semnale de siguranta sunt detectate.
VG-2 Alert/ Undetectable - asigura imunitate completa si atentioneaza conducatorul auto cu privire la detectoarele de detectoare radar cre folosesc tehnologia VG-2.
Strobe Alert - o functie exclusiva Cobra, care avertizeaza aparitia masinilor de urgenta in directia dumneavoastra de condus.
Safety Alert -asigura alerte pentru apropierea masinilor de urgenta, pentru apropierea de zone de condus cu obstacole, sau ale zonelor periculoase de condus, care sunt semaforizate sau semnalizate.
Auto Mute - Functie care automat reduce alertele la tacere pentru confortul conducatorului auto.
IntelliMute - functie ce ajuta la eliminarea alarmelor false.
IntelliShield False Signal Rejection - 3 moduri City diferite ale utilizarii detectorului radar Cobra XRS R10G, pentru a elimina din start alarmele false primite atat in mediul rural cat si cel urban.
Digital Signal Strength Meter - Indicator digital al puterii semnalului detectat, 5 nivele de putere a semnalului
SmartPower - inchide automat detectorul radar atunci cand motorul masinii este oprit.
Car Battery Voltage Display - afiseaza un mesaj grafic in legatura cu voltajul bateriei masinii, si avertizeaza conducatorul auto cand voltajul este scazut.
City/Highway Modes -permite conducatorului auto sa selecteze un mod de operare individual prin reducerea frecventelor cu multe semnale false, intalnite in zonele urbane.
Programmable Speed Alert - avertizeaza conducatorul auto cand depaseste viteza limita presetata de catre acesta.
Digital Speedometer asigura citirea clara a vitezei cu care onduceti, datorita functiei GPS.
Latitude/Longitude Information - asigura informatii clare legate de longitudine si latitudine, folosind tehnologia GPS.
8-Point GPS Compass - busola cu 8 puncte directionale

Dimensiuni
Lungime: 3.5"
Latime: 3.5"
Inaltime: 1"
Greutate: 6.6 oz


7 semnale radar, 6 semnale laser si 2 semnale de siguranta = 15 semnale detectate de catre Cobra XRS R10G
1. banda X
2. banda K
3. Super-Ka
4. banda Ku
5. VG-2
6. Spectre 1
7. Spectre I/IV+


1. LTI 20-20TM Laser
2. Ultra LyteTM Laser
3. ProLaser
4. ProLaser III
5. SpeedLaser
6. Stalker LIDAR


1.semnal siguranta Safety Alert
2. semnal siguranta Strobe Alert


Functiile tehnologiei GPS (GLOBAL POSITIONING SYSTEM), incluse in detectorul radar Cobra XRS R10G:


AURA Camera & Driving Database - alerteaza conducatorul auto asupra radarelor fixe si camerelor de supraveghere, intersectii blocate sau periculoase din America de Nord. Aura Database, este updatata zilnic si asigura cea mai buna acoperire si siguranta din industrie. Valabil doar penrtru America de Nord.
Programmable Location Alert - adaugati pana la 1000 de avertizari statice, dupa preferinte.
Programmable Speed Alert - asigura alerta cand conducatorul depaseste limita presetata de catre acesta.
Digital Speedometer - afiseaza viteza curenta de rulare a masinii cu ajurotul GPS-ului.
Latitude/Longitude Information - afiseaza informatii legate de coordonatele geografice folosindu-se de optiunea GPS.
8-Point GPS Compass - busola ce permite citirea clara a 8 puncte directionale.

Pachetul detectorului radar Cobra XRS R10G
Unitatea principala a detectorului de radar (antena) Cobra XRS R10G
Unitatea de control a detectorului de radar (display) Cobra XRS R10G

RDA GPSL55 GPS Locator, impreuna cu baza de date updatabila, Aura
Baterie Lion penru unitatea de control
suport cu cleme interschimbabile pentru montare la AC sau parasolar (AC Vent Mounting Clip si Sunvisor Mountin Clip)
cablu de alimentare drept, de 3, 70 m
cablu de alimentare ondulat, de 3, 70 m
cablu USB 12V, de 1, 20 m, atat pentru alimentarea unitatii direct de la computer cat si pentru updatarea informatiilor
cleme pentru cablul de alimentare
Banda adeziva pentru unitatea de control

manual de utilizareCele mai noi modele de detectoare radar Cobra! Detectoarele radar Cobra 2009, acum si in Romania. Detector radar Cobra XRS R10G, detector radar Cobra XRS 979, detector radar Cobra XRS 999, detector radar Cobra XRS 9990, detector radar Cobra XRS 9860G, detector radar Cobra XRS 9955, etc.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
141 713 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detectoare radar - antiradar - statii radio

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETECTOR RADAR COBRA XRS R10G

Detector radar Cobra XRS 979Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979 - ultra performante digitale in detectia a 15 benzi radar/laser, detector radar model nou, ...
Detector radar Cobra XRS 9345Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345 - performante inalte in detectarea a 14 benzi radar/laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 leiDetector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955 - Performante maxime in detectia a 15 benzi 15 Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS 9945, 658 leiDetector radar Cobra XRS 9945, 658 lei
Detector radar Cobra XRS 9945, 658 lei
Detector radar Cobra XRS 9945 - Performante maxime in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar cu afisaj Full ...
Detector radar Cobra XRS 9960GDetector radar Cobra XRS 9960G
Detector radar Cobra XRS 9960G
Detector radar Cobra XRS 9960G - Performante maxime in detectia a 15 benzi Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 leiDetector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845 - ultra performante in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9745, 627 leiDetector radar Cobra XRS 9745, 627 lei
Detector radar Cobra XRS 9745, 627 lei
Detector radar Cobra XRS 9745 - detectie ultra performanta a 15 semnale radar/laser/siguranta, detector ...
Detector radar Cobra XRS 9645, 612 leiDetector radar Cobra XRS 9645, 612 lei
Detector radar Cobra XRS 9645, 612 lei
Detector radar Cobra XRS 9645 - detectie performanta a 15 benzi diferite, detector radar cu DigiView Text Display si ...
Detector radar Cobra XRS 9445, 459 leiDetector radar Cobra XRS 9445, 459 lei
Detector radar Cobra XRS 9445, 459 lei
Detector radar Cobra XRS 9445 - performante deosebite in detectia a 14 benzi radar si laser, detector radar model 2009 ...

DETECTOR RADAR COBRA XRS R10G ESTE LISTAT IN: