Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Detector radar Cobra XRS 9960G

Detector radar Cobra XRS 9960G

Tip produs: detetctor | cobra | xrs 9960G
Producator: Cobra
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detector radar Cobra XRS 9960G

Detector radar Cobra XRS 9960G - Performante maxime in detectia a 15 benzi Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ExtremeBright si DataGrafix II - in curand!

Cobra XRS 9960G asigura protectie totala si linistea mintii, cu ajutorul tehnologiei Super-Xtreme Range Superheterodyne, detectand toate cele 15 benzi radar/laser cu cu ajutorul circuitului super-rapid de detectare. Acest detector radar asigura distanta maxima de detectie si cei mai buni timpi de avertizare, chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP. Detectorul radar Cobra XRS 9960G vine cu optiunea GPS locator, incorporata si cu subscrierea pe viata la baza de date AURA, este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase pe intreg teritoriul SUA si Canada. Totodata Cobra XRS 9960G are afisaj exclusiv Cobra, ExtremeBright DataGrafixII Display, full color, busola electronica "8-points", Voice Alert-alerte vocale diferite pentru fiecare banda in parte, afisaj si avertizari pentru voltajul masinii si multe altele.

Functiile di beneficiile detectorului de radar Cobra XRS 9960G:


Spectre I Undetectable - asigura imunitatea impotriva detectoarelor de detectoare radar.
Car Battery Voltage Display/Low Car Battery Warning - emite avertizari privind voltajul bateriei masinii si emite alarma atunci cand voltajul scade sub 11.9 wolt.
IntelliView - avertizarile vizuale sunt simultane radar/laser, cu ajutorul functiei GPS.
15-Band Detection - detecteaza 7 semnale radar, 6 semnale laser si 2 semnale de siguranta. Semnalele radar includ benzile X, K, Super-Ka, Ku, VG-2, Spectre I si Spectre IV+. Semnalele laser includ LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR si Speedlaser. Semnalele de siguranta sunt Safety Alertsi Strobe Alert.
Spectre Alert I/IV+ - Avertizeaza conducatorul auto cand este sub supravegherea detectoarelor de detectoare radar care utilizeaza tehnologiile Spectre I/IV+.
Frequency Display Mode Super-fast CPU - determina frecventele benzii Ka si ale pistoalelor radar, in nano secunde.
IntelliMutePro - Senzori auto de viteza, care opresc automat unitatea facand detectorul nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.
AURA Camera & Driving Database (inclusa) - este o tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase din Nordul Americii. Baza de data Aura, este upgradata zilnic si ofera cea mai clara si reala acoperire a locatiilor cu probleme, din intreaga industrie, de pe teriotriul Americii de Nord. Cu ajutorul informatiilor primite la cumpararea detectoarelor radar Cobra XRS 9960G, veti primi si datele de client Cobra, pentru inregistrarea pe site si pentru a avea acces la updatarile zilnice, pe viata!
IntelliScope - Aceasta tehnologie, ofera informatii despre directia locatiilor alertelor fixe in directia Dvs. de mers folosind functia de GPS locator.
Programmable Up to 1,000 Location Alerts -adaugati pana la 1000 de locatii cu avertizari statice, dupa preferinte! Si pentru aceasta functie aveti nevoie de functia optionala Cobra GPS locator.
System Ready Prompt - anunta conducatorul auto, ca detectorul radar s-a autocalibrat si este pregatit sa functioneze. Calibrarea se face automat de fiecare data cand porniti motorul masinii.
VG-2 Undetectable - asigura imunitate completa si atentioneaza conducatorul auto cu privire la detectoarele de detectoare radar cre folosesc tehnologia VG-2.
S-XRS Maximum Performance Technology - Noua tehnologie imbunatatita de detectie, Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS), cu circuitul super-rapid de detectie, ofera distanta maxima de detectie si cea mai buna viteza de reactie chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP.
Full Color ExtremeBright DataGrafix II Display 1.5" - Display-ul OLED asigura avertizari vizuale intensificate si lizibile, cu ajutorul display-ului performant si al culorilor vivide. Aceasta functie ii permite utilizatorului sa selecteze una dintre cele 5 sabloane ale display-ului, care sa se "asorteze" cu interiorul masinii. ( Puteti selecta oricare dintre sabloanele Full Color, Blue, Orange, Green and Red).
POP Mode Radar Gun Detection - detecteaza chiar si ultimele modele de pistoale radar care folosesc modul POP (Super-fast Instant-On Mode)
Ku Band Detection - detecteaza banda Ku, folosita momentan in Europa. Atentie, se va folosi in curand si in SUA.
LaserEye- ofera protectie 360° impotriva semnalelor laser.
Voice Alert - avertizari vocale diferite pentru fiecare banda in parte.
VG-2 Alert- avertizeaza conducatorul auto cand se afla in raza unui detector de detectoare radar ce foloseste tehnologia VG-2.
Strobe Alert - o functie exclusiva Cobra, care avertizeaza aparitia masinilor de urgenta in directia dumneavoastra de condus.
Safety Alert - asigura alerte pentru apropierea masinilor de urgenta, pentru apropierea de zone de condus cu obstacole, sau ale zonelor periculoase de condus, care sunt semaforizate sau semnalizate.
Auto Mute - Functie care automat reduce alertele la tacere pentru confortul conducatorului auto.
IntelliMute - functie ce ajuta la eliminarea alarmelor false.
IntelliShield- 3 moduri City diferite ale utilizarii detectorului radar Cobra XRS 9960G, pentru a elimina din start alarmele false primite atat in mediul rural cat si cel urban.
Digital Signal Strength Meter - Indicator digital al puterii semnalului detectat, 5 nivele de putere a semnalului
SmartPower - optiune care inchide automat detectorul radar atunci cand motorul masinii este oprit.
City/Highway Modes - permite utilizatorului sa selecteze diferite moduri de operare, reducand frecventele cu multe alarme false, in special in zona urbana.
Dim Mode - permite utilizatorului sa intunece afisajul detectorului radar, pentru a nu perturba vizibilitatea la condus pe timp de noapte.
EasySetProgramming Menu User- mod usor de selectare sau setare a operatiunilor, cu ghid vizual.
Stay Set Electronic Memory Electronically - memoreaza setarile facute asupra detectorului radar, pe o perioada infinita de timp, chiar daca acesta a fost scos de la alimentare.
Digital Speedometer -asigura citirea clara a vitezei cu care onduceti, datorita functiei GPS.
Latitude/Longitude Information - asigura informatii clare legate de longitudine si latitudine, folosind tehnologia GPS.
8-Point Electronic Compass - busola electronica, cu 8 puncte directionale, ce asigura automat directionarea folosind informatiile GPS.
8-Point GPS Compass - asigura automat citirea clara a directiei de mers.


Dimensiuni:
Lungime : 48mm
Latime: 79mm
Inaltime: 132mm
Greutate: 184g


Lungime: 1.9"
Latime: 3.1"
Inaltime: 5.2"
Greutate: 6.5 oz

7 semnale radar, 6 semnale laser si 2 semnale de siguranta
1. Banda X
2. banda K
3. Banda Super-Ka
4. Banda Ku
5. VG-2
6. Spectre 1

7. Spectre I/IV+
1. semnal laser LTI 20-20TM Laser
2. semnal laser Ultra LyteTM Laser
3. semnal laser ProLaser
4. semnal laser ProLaser III
5. semnal laser SpeedLaser
6. Stalker LIDAR


1. semal siguranta Safety Alert
2. semnal siguranta Strobe Alert


Functiile optiunii GPS:
AURA Camera & Driving Database Red Light/Speed Camera Location Alert - avertizeaza conducatorul auto asupra radarelor fixe si camerelor de supraveghere, intersectii blocate sau periculoase din America de Nord. Aura Database, este updatata zilnic si asigura cea mai buna acoperire si siguranta din industrie. Valabil doar penrtru America de Nord.
Programmable Location Alert - adaugati pana la 1000 de avertizari statice, dupa preferinte.
Programmable Speed Alert - asigura alerta cand conducatorul depaseste limita presetata de catre acesta.
Digital Speedometer - afiseaza viteza curenta de rulare a masinii cu ajurotul GPS-ului.
Latitude/Longitude - afiseaza informatii legate de coordonatele geografice folosindu-se de optiunea GPS.
8-Point GPS Compass - busola ce permite citirea clara a 8 puncte directionale.Pachetul detectorului radar Cobra XRS 9960G, contine:
detectorul radar Cobra XRS 9960G
RDA GPSL55 GPS Locator, impreuna cu subscrierea pe viata la updatarile bazei de date Aura
Mini-USB si cablu USB, pentru alimentare direct de la computer si pentru updatarea informatiilor.
cablu ondulat de alimentare 12V DC
suport si ventuze pentru montarea detectorului radar
manual de utilizare

Cele mai noi modele de detectoare radar Cobra! Detectoarele radar Cobra 2009, acum si in Romania. Detector radar Cobra XRS R10G, detector radar Cobra XRS 979, detector radar Cobra XRS 999, detector radar Cobra XRS 9990, detector radar Cobra XRS 9860G, detector radar Cobra XRS 9955, etc.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
140 881 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detectoare radar - antiradar - statii radio

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETECTOR RADAR COBRA XRS 9960G

Detector radar Cobra XRS 9345Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345 - performante inalte in detectarea a 14 benzi radar/laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9945, 658 leiDetector radar Cobra XRS 9945, 658 lei
Detector radar Cobra XRS 9945, 658 lei
Detector radar Cobra XRS 9945 - Performante maxime in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar cu afisaj Full ...
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 leiDetector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955 - Performante maxime in detectia a 15 benzi 15 Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS 979Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979 - ultra performante digitale in detectia a 15 benzi radar/laser, detector radar model nou, ...
Detector radar Cobra XRS R10GDetector radar Cobra XRS R10G
Detector radar Cobra XRS R10G
Detector radar XRS R10G IntelliLink Wireless Remote Maximum Performance Digital Radar/Laser Detector with Speed & ...
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 leiDetector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845 - ultra performante in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9645, 612 leiDetector radar Cobra XRS 9645, 612 lei
Detector radar Cobra XRS 9645, 612 lei
Detector radar Cobra XRS 9645 - detectie performanta a 15 benzi diferite, detector radar cu DigiView Text Display si ...
Detector radar Cobra XRS 9745, 627 leiDetector radar Cobra XRS 9745, 627 lei
Detector radar Cobra XRS 9745, 627 lei
Detector radar Cobra XRS 9745 - detectie ultra performanta a 15 semnale radar/laser/siguranta, detector ...
Detector radar Cobra XRS 9545, 520 leiDetector radar Cobra XRS 9545, 520 lei
Detector radar Cobra XRS 9545, 520 lei
Detector radar Cobra XRS 9545 - detectie performanta a 14 benzi radar/laser/siguranta, detector radar model 2009 cu ...

DETECTOR RADAR COBRA XRS 9960G ESTE LISTAT IN: