Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Detector radar Cobra XRS 9945, 658 lei

Detector radar Cobra XRS 9945, 658 lei

Tip produs: detector | cobra | cobra xrs 9945
Producator: Cobra
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detector radar Cobra XRS 9945, 658 lei

Detector radar Cobra XRS 9945 - Performante maxime in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar cu afisaj Full Color ExtremeBright si DataGrafix - model 2009 disponibil in curand!

Cobra XRS 9945 asigura protectie dar si un condus linistit datorita, noii sale tehnologii Super-Xtreme Range Superheterodyne Technology. Detectand toate cele 15 semnale de avertizare (benzi radar/benzi laser/ semnale de siguranta), Cobra XRS 9945 dovedeste ca este un nou insotito de drum, creat de Cobra, pentru siguranta conducatorului auto; si asta doar datorita circuitului sau, super-rapid, de detectare.

Cobra XRS 9945, model 2009, asigura distanta maxima de detectie si cei mai buni timpi de avertizare, chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP, plus ca vine cu o serie de functii ale modelelor Cobra de inalta calitate: afisaj ExtremeBright DataGrafix, busola electronica 8-points, Voice Alert& si tensiometru pentru masurarea voltajului bateriei.

Modelul poate fi updatat, cumparand functia optionala GPS locator impreuna cu baza de date AURA, pentru fi la curent cu toate capcanele radar statice ( camere radar fixe, radare cu camere foto) dar si pentru a sti care sunt intersectiile cu probleme, sau drumurile periculoase din America de Nord si Canada.


Functiile & beneficiile detectoarelor radar Cobra XRS 9945


Spectre I Undetectable - imun la detectoarele de detectoare radar, datorita functiei sale Spectre I. ( In Romania nu este nevoie sa aducem in discutie acest lucru, deoarece in Romania detectoarele radar sunt legale si nu se folosesc detectoare de detectoare radar!).

AURA Camera & Driving Database (optional) - tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase din Nordul Americii. Baza de data Aura, este upgradata zilnic si ofera cea mai clara si reala acoperire a locatiilor cu probleme, din intreaga industrie, de pe teriotriul Americii de Nord.

Car Battery Voltage Display/Low Car Battery Warning -emite avertizari privind voltajul bateriei masinii si emite alarma atunci cand voltajul scade sub 11.9 wolt.

15-Band Detection -detecteaza 7 semnale radar, 6 semnale laser si 2 semnale de siguranta. Semnalele radar includ benzile X, K, Super-Ka, Ku, VG-2, Spectre I si Spectre IV+. Semnalele laser includ LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR si Speedlaser. Semnalele de siguranta sunt Safety Alert si Strobe Alert.

Spectre Alert I/IV+ -aceasta functie avertizeaza conducatorul auto atunci cand este in raza de actiune a unui detector de detectoare radar care foloseste tehnologiile Spectre I/IV+.
IntelliMute Pro - Senzori auto de viteza, care opresc automat unitatea facand detectorul nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.


IntelliScope (optional) - Aceasta tehnologie, ofera informatii despre directia locatiilor alertelor fixe in directia Dvs. de mers folosind functia de GPS locator. Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Programmable Up to 1,000 Location Alerts (optional) - adaugati pana la 1000 de locatii cu avertizari statice, dupa preferinte! Si pentru aceasta functie aveti nevoie de functia optionala Cobra GPS locator.

Programmable Speed Alert (optional) - Avertizeaza atunci cand conducatorul auto depaseste limita de viteza presetata (de catre acesta). Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Digital Speedometer (optional) - Afiseaza viteza curenta de deplasare a masinii folosind GPS. Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Latitude/Longitude Information (optional) - Afiseaza coordonatele geografice ale locatiei in care va aflati, folosindu-se de GPS locator.

System Ready Prompt -anunta conducatorul auto, ca detectorul radar s-a autocalibrat si este pregatit sa functioneze. Calibrarea se face automat de fiecare data cand porniti motorul masinii.

VG-2 Undetectable - asigura imunitate completa si atentioneaza conducatorul auto cu privire la detectoarele de detectoare radar cre folosesc tehnologia VG-2.


S-XRS Maximum Performance Technology - Noua tehnologie imbunatatita de detectie, Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS), cu circuitul super-rapid de detectie, ofera distanta maxima de detectie si cea mai buna viteza de reactie chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP.


Full Color ExtremeBright DataGrafix II Display 1.5" - Display-ul OLED asigura avertizari vizuale intensificate si lizibile, cu ajutorul display-ului performant si al culorilor vivide. Aceasta functie ii permite utilizatorului sa selecteze una dintre cele 5 sabloane ale display-ului, care sa se "asorteze" cu interiorul masinii. ( Puteti selecta oricare dintre sabloanele Full Color, Blue, Orange, Green and Red).


POP Mode Radar Gun Detection - detecteaza chiar si ultimele modele de pistoale radar care folosesc modul POP (Super-fast Instant-On Mode)


Ku Band Detection - detecteaza banda Ku, folosita momentan in Europa. Atentie, se va folosi in curand si in SUA.


LaserEye - ofera protectie 360° impotriva semnalelor laser.


Voice Alert - avertizari vocale diferite pentru fiecare banda in parte.


VG-2 Alert - avertizeaza conducatorul auto cand se afla in raza unui detector de detectoare radar ce foloseste tehnologia VG-2.


Strobe Alert - o functie exclusiva Cobra, care avertizeaza aparitia masinilor de urgenta in directia dumneavoastra de condus.


Safety Alert - asigura alerte pentru apropierea masinilor de urgenta, pentru apropierea de zone de condus cu obstacole, sau ale zonelor periculoase de condus, care sunt semaforizate sau semnalizate.

Auto Mute - Functie care automat reduce alertele la tacere pentru confortul conducatorului auto.


IntelliMute - functie ce ajuta la eliminarea alarmelor false.


IntelliShield - 3 moduri City diferite ale utilizarii detectorului radar Cobra XRS 9945, pentru a elimina din start alarmele false primite atat in mediul rural cat si cel urban.


Digital Signal Strength Meter - Indicator digital al puterii semnalului detectat, 5 nivele de putere a semnalului


SmartPower - optiune care inchide automat detectorul radar atunci cand motorul masinii este oprit.


City/Highway Modes - permite utilizatorului sa selecteze diferite moduri de operare, reducand frecventele cu multe alarme false, in special in zona urbana.


Dim Mode- permite utilizatorului sa intunece afisajul detectorului radar, pentru a nu perturba vizibilitatea la condus pe timp de noapte.


EasySet Programming Menu User- mod usor de selectare sau setare a operatiunilor, cu ghid vizual.


Stay Set Electronic Memory Electronically - memoreaza setarile facute asupra detectorului radar, pe o perioada infinita de timp, chiar daca acesta a fost scos de la alimentare.


8-Point Electronic Compass -busola ce asigura automat directionarea electronica.


8-Point GPS Compass (optional) -asigura citirea clara a 8 puncte directionale, folosindu-se de GPS. pentru aceasta functie aveti nevoie de optiunea GPS locator.

Dimensiuni & specifictii:
Lungime : 34mm
Latime: 79mm
Inaltime: 131mm
Greutate: 183g


Lungime: 1.3"
Latime: 3.1"
Inaltime: 5.2"
Greutate: 6.5 oz

Pachetul detectorului radar Cobra XRS 9945, contine:
detector radar Cobra XRS 9945
detector rad ondulat de 12V DC
Suport si ventuze pentru montarea detectorului radar
Manual de Utilizare

Cele mai noi modele de detectoare radar Cobra! Detectoarele radar Cobra 2009, acum si in Romania. Detector radar Cobra XRS R10G, detector radar Cobra XRS 979, detector radar Cobra XRS 999, detector radar Cobra XRS 9990, detector radar Cobra XRS 9860G, detector radar Cobra XRS 9955, etc.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
140 881 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detectoare radar - antiradar - statii radio

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETECTOR RADAR COBRA XRS 9945, 658 LEI

Detector radar Cobra XRS 979Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979
Detector radar Cobra XRS 979 - ultra performante digitale in detectia a 15 benzi radar/laser, detector radar model nou, ...
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 leiDetector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955, 734 lei
Detector radar Cobra XRS 9955 - Performante maxime in detectia a 15 benzi 15 Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 leiDetector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845, 642 lei
Detector radar Cobra XRS 9845 - ultra performante in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9960GDetector radar Cobra XRS 9960G
Detector radar Cobra XRS 9960G
Detector radar Cobra XRS 9960G - Performante maxime in detectia a 15 benzi Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
Detector radar Cobra XRS R10GDetector radar Cobra XRS R10G
Detector radar Cobra XRS R10G
Detector radar XRS R10G IntelliLink Wireless Remote Maximum Performance Digital Radar/Laser Detector with Speed & ...
Detector radar Cobra XRS 9990Detector radar Cobra XRS 9990
Detector radar Cobra XRS 9990
Detector radar Cobra XRS 9990 - performante maxime in detectia a 15 benzi diferite radar si laser, detector radar model ...
Detector radar Cobra XRS 9345Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345 - performante inalte in detectarea a 14 benzi radar/laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 999Detector radar Cobra XRS 999
Detector radar Cobra XRS 999
Detector radar Cobra XRS 999 - performante maxime in detectia digitala a 15 benzi radar/laser, detector radar nou cu ...
Detector radar Cobra XRS R8,- leiDetector radar Cobra XRS R8,- lei
Detector radar Cobra XRS R8,- lei
Detectorul radar model 2009, Cobra XRS R8 IntelliLink, are performante maxime in detectarea benzilor radar si laser, ...

DETECTOR RADAR COBRA XRS 9945, 658 LEI ESTE LISTAT IN: