Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Detectoare radar Cobra XRS 9440, 390 lei

Detectoare radar Cobra XRS 9440, 390 lei

Tip produs: cobra | cobra 9440 | detectoare cobra
Producator: Cobra
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detectoare radar Cobra XRS 9440, 390 lei

Detector radar 12 benzi, avertizare vocala, mufa audio pentru difuzor suplimentar. Inlocuieste modelele cobra 9400 si cobra 9430, fiind o varianta evoluata a cestor detectoare, nu doar o modificare de forma.

Cobra XRS-9440 - Detector radar cu 12 benzi
Cobra 9340

XRS-9440 - Detector radar cu 12 benzi

* Voice AlertTM - Avertizare vocala
* UltraBrightTM Data Display
* LaserEye 360 Detection
* Digital Signal Strength Meter - Indicator intensitate semnal
* Safety Alert Traffic Warning System

Tehnologii Cobra Exclusive folosite in Cobra 9440

* IntelliMateTM Intelligent Auto Mute Sysyem
* Strobe Alert Warns of Approciating Emergency Vehicles

6 RADAR SIGNALS 4 LASER SIGNALS 2 SAFETY SYSTEMS
1. X Band Radar
2. K Band Radar
3. Ka Superwide Radar
4. Ku Band Radar*
5. VG-2 Rader Detector-Detector
6. Spectre Radar Detector-Detector 1. LTI 20-20TM Laser**
2. Ultra LyteTM Laser**
3. ProLaser**
4. ProLaser III** 1. Safety Alert System
2. Strobe Alert System

* Voice AlertTM - Avertizare vocala
* UltraBrightTM Data Display
* LaserEye 360 Detection
* Digital Signal Strength Meter - Indicator intensitate semnal
* Safety Alert Traffic Warning System

Tehnologii Cobra Exclusive

* IntelliMateTM Intelligent Auto Mute Sysyem
* Strobe Alert Warns of Approciating Emergency Vehicles

Detector radar cu 12 benzi de detectie, inclusiv banda Ku pentru Europa, avertizare vocala si mufa pentru casca. Cobra 9440

Detectorul radar Cobra XRS-9440 este un detector care foloseste tehnologia Xtreme Range Superheterodyne de la Cobra. Cu aceasta noua tehnologie, modelul XRS-9440 are o raza mai mare decat modelele Cobra mai vechi. Acest model este echipat de asemenea cu alertare vocala si un afisaj cu LED-uri UltraBright cu indicarea numerica a tariei semnalului. Caracteristica IntelliMute este inclusa de asemenea si va anula automat detectorul, functie de viteza dumneavoastra.

Cobra XRS-9440 detecteaza toate tipurile de radar utilizate in mod curent de politie si asigura o detectie de 360o pentru toate tipurile de pistol laser. XRS-9440 furnizeaza mesaje distincte de la sistemul Cobra de alerte de siguranta (Safety Alert ) si de la sistemele de avertizare Strobe Alert. Cobra XRS-9440 este imun fata de detectoarele de detector VG-2 si Spectre I si va alerteaza atunci cand un detector de detector VG-2 sau SpectreI este in actiune.

Detectie in benzile X, K, Ka, banda superlarga Ka si banda Ku
Benzile X, K si banda superlarga Ka sunt benzi radar utilizate de aparatele politiei. Banda X a fost prima banda folosita de politie, dar astazi este folosita cel mai putin.
Banda Ku este decurand introdusa in utilizare, este folosita in prezent in cateva tari din Europa si in curand se va generaliza in comunitatea europeana.
Detectorul Cobra XRS 9440 poate detecta toate cele 4 benzi.

360° protectie fata de pistoalele radar
Detectorul COBRA XRS 9440 asigura a tuturor semnalelor laser

Detectie Instant-On (in impulsuri)
Cele mai multe din aparatele radar emit constant un semnal care poate fi detectat de un detector radar. Unele aparate radar au caracteristica Instant-On sau Pulse. Aceste aparate nu emit un semnal decat atunci cand sunt activate de politist, lucru care de obicei se intampla atunci cand masina tinta este in raza de actiune a aparatului.

Safety Alert (alerte de siguranta)
Avertizeaza soferii despre autovehicolele de urgenta si despre pericole existente pe drum, prin intermediul sistemelor echipate cu emitatori Safety Alert. Optiunea Safety Alert este raspunsul aparatelor Cobra la sistemul de avertizari de siguranta oferit de alti cativa producatori.

Strobe Alert
Caracteristica Strobe Alert este oferita exclusiv de Cobra. Strobe Alert va detecta autovehiculele de urgenta, cum ar fi masinile pompierilor si ale politieicare sunt echipate cu emitatoare corespunzatoare.

Nedetectabil de catre VG-2
VG-2 este o tehnologie utilizata de politie pentru a depista detectoarele de radar. Este folosita in special in statele in care folosirea detectoarelor radar este ilegala. Detectoarele care au optiune nedetectabil VG-2 nu pot fi detectate cu aceasta tehnologie.

Alerte VG-2
VG-2 este o tehnologie utilizata de politie pentru a depista detectoarele de radar. Detectoarele cu aceasta optiune vor detecta atunci cand un VG-2 este in actiune si va vor avertiza despre aceasta.

Nedetectabil de catre Spectre I
Spectre I este o tehnologie pentru detectarea detectoarelor de radar. Este folosit de politie in zonele in care folosirea detectoarelor este ilegala, pentru depistarea soferilor care folosesc detectoare de radar. Detectoarele radar echipate cu aceasta optiune sunt invizibile pentru detectoarele de detector radar care folosesc tehnologia Spectre I.

Alerte Spectre I
Spectre I este o tehnologie pentru detectarea detectoarelor de radar. Este folosit de politie in zonele in care folosirea detectoarelor este ilegala, pentru depistarea soferilor care folosesc detectoare de radar. Detectoarele radar echipate cu aceasta optiune pot detecta detectoarele de detector care folosesc tehnologia Spectre I si va vor avertiza.

Selectie intre avertizarea vocala sau avertizarea prin tonuri
Avertizarea vocala permite detectorului sa vorbeasca cu dumneavoastra. Veti auzi avertizarile vorbite in limba engleza. Acest lucru va permite sa va mentineti privirea pe drum, in loc sa va uitati pe afisaj sau sa memorati anumite tonuri. Unele modele au posibilitatea sa va alerteze vocal si pentru mesajele de avertizare de siguranta. De exemplu, veti auzi ROAD WORK AHEAD in loc sa trebuiasca sa va uitati pe afisaj sau sa memorati un anumit ton de alerta.

Afisaj ultrastralucitoer cu LED-uri
Afisajul cu LED-uri afiseaza luminos diferitele avertizari. Va fi o lumina, sau o combinatie de lumini pentru fiecare banda. Este marcata pe afisaj corespondenta intre lumini si fiecare banda in parte. Un tip mai evoluat de afisaj foloseste icon-uri in fata luminilor. Aceasta face mai usor de inteles avertizarea dintr-o singura privire.

Avertizari de siguranta detaliate
Asigura avertizari specifice pentru fiecare tip de alerte de siguranta (Safety Alert) sau Strobe Alert. Unele modele afiseaza un mesaj specific pe afisaj, alte modele, cu avertizare vocala, emit un mesaj audio pentru fiecare tip de alerta. Unele modele folosesc ambele tipuri de avertizari, vizuale si audio.

Indicarea numerica a tariei semnalului radar si laser
Taria semnalului indica, cat de aproapre se afla radarul politiei. Majoritatea modelelor au o modalitate de a indica taria semnalului. Tipurile obisnuite, care au numai afisaj cu LED-uri, indica taria semnalului prin cat de des clipesc LED-urile. Unele modele afiseaza un numar intre 1 si 9. Altele au icon-uri pe afisaj pentru indicarea tariei semnalului. La modelele cu afisaj alfa-numeric, taria semnalului este indicata de obicei printr-un grafic de tip bara luminoasa.

Moduri Oras (City) si Sosea (Highway)
Modul Oras (City) reduce numarul alertelor false pe care le primiti. Exista diferente in modul in care diferiti fabricanti folosesc modul Oras. In unele cazuri, filtrul pentru modul Oras elimina complet toate semnalele detectate in banda X. alte aparate alerteaza la detectarea semnalului, dar daca semnalul este slab, intra automat in functiune modul Quiet (silentios) dupa unul sau doua bip-uri de avertizare. Modul Sosea (Highway) nu filtreaza semnalele in nici o banda si nici nu anuleaza semnalele slabe.

Modul exclusiv audio
In acest mod, alertele vizuale si indicarea tariei semnalului sunt dezactivate si afisajul se va intuneca. Asigurati-va ca volumul sonor nu este anulat sau pus pe modul silentios atunci cand sunteti in modul exclusiv audio.

Modul exclusiv video
In acest mod aparatul nu va emite nici un sunet, dar vor fi active alertele vizuale pe afisaj.

Anularea automata si manuala a avertizarilor radar si laser
Anularea automata permite detectorului sa anuleze automat, sau sa scada volumul unei avertizari, dupa primele cateva bip-uri. Anularea manuala inseamna ca pe aparat exista un buton Mute sau Quiet, care permite anularea avertizarii atunci cand este apasat.

IntelliMute
SmartMute este disponibil numai la cateva modele Cobra. Va permite sa evitati avertizarile pe care nu este nevoie sa auziti deoarece sunteti stationat sau circulati cu viteza redusa. Prin sesizarea turatiei motorului SmartMute stie cand circulati cu viteza redusa si va anula automat toate alertele (cu exceptia semnalelor emise de autovehicolele de urgenta.

Buton de reglaj al luminozitatii cu 3 nivele
Aceasta optiune va permite sa controlati luminozitatea afisajului.

Memorie electronica pentru memorarea setarilor
Memorarea setarilor este disponibila la aproape toate modelele. Aceasta inseamna ca daca aparatul este oprit sau se intrerupe alimentarea, toate setarile dumneavoastra vor fi memorate.

Controlul volumului
Regleaza nivelul sonor al avertizarilor audio

Caietul de sarcini
Metric Metrica Length : 32 mm Lungime: 32 mm
Width: 71 mm Latime: 71 mm
Height: 112.5 mm Inaltime: 112,5 mm
Weight: 148 g Greutate: 148 g


English Engleza Length: 1.26 Lungime: 1,26
Width: 2.80 Latime: 2,80
Height: 4.43 Inaltime: 4,43
Weight: 5.22 oz Greutate: 5,22 oz

Detector radar detectoare radar Cobra model 2008. Gama noua de detectoare de radar
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
164 444 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detectoare radar - antiradar - statii radio

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETECTOARE RADAR COBRA XRS 9440, 390 LEI

Detector radar Cobra XRS 9540, 480 leiDetector radar Cobra XRS 9540, 480 lei
Detector radar Cobra XRS 9540, 480 lei
Detector radar cu 12 benzi, inclusiv Ku pentru Europa, afisaj digital si mufa pentru difuzor suplimentar. De aici incepe ...
Detector radar Cobra XRS 9730, 515 leiDetector radar Cobra XRS 9730, 515 lei
Detector radar Cobra XRS 9730, 515 lei
Detectorul radar Cobra XRS-9730 este un detector radar care foloseste tehnologia Xtreme Range Superheterodyne™ ...
Detector radar Cobra XRS 9430, 350 leiDetector radar Cobra XRS 9430, 350 lei
Detector radar Cobra XRS 9430, 350 lei
Detectorul radar Cobra XRS 9430 12 benzi, primul detector de radar din seria 9400 care are avertizare vocala (detector ...
Detector radar Cobra XRS 9745, 627 leiDetector radar Cobra XRS 9745, 627 lei
Detector radar Cobra XRS 9745, 627 lei
Detector radar Cobra XRS 9745 - detectie ultra performanta a 15 semnale radar/laser/siguranta, detector ...
Detector radar Cobra XRS 9645, 612 leiDetector radar Cobra XRS 9645, 612 lei
Detector radar Cobra XRS 9645, 612 lei
Detector radar Cobra XRS 9645 - detectie performanta a 15 benzi diferite, detector radar cu DigiView Text Display si ...
Detector Radar Cobra 9330 BULK, 280 leiDetector Radar Cobra 9330 BULK, 280 lei
Detector Radar Cobra 9330 BULK, 280 lei
Cobra XRS 9330 detectoare radar Detectoare radar Bulk - Detectoare radar noi, fara ambalajul original. Detectoarele ...
Detectoare radar Cobra XRS 9640, 530 leiDetectoare radar Cobra XRS 9640, 530 lei
Detectoare radar Cobra XRS 9640, 530 lei
Detectorul radar Cobra XRS-9640 este un detector care foloseste tehnologia Xtreme Range Superheterodyne de la Cobra. Cu ...
Detector radar Cobra XRS 9345Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345 - performante inalte in detectarea a 14 benzi radar/laser, detector radar model 2009 cu ...
Detector radar Cobra XRS 9530, 415 leiDetector radar Cobra XRS 9530, 415 lei
Detector radar Cobra XRS 9530, 415 lei
Cobra XRS 9530 detector radar / laser cu 12 benzi de detectie, afisaj digital, alerte vocale si mufa pentru difuzor ...

DETECTOARE RADAR COBRA XRS 9440, 390 LEI ESTE LISTAT IN: