Inscrie firma »
Caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO EH2 A 4, panou ultraslim cu iluminare LED dubla fata 10 mm

Caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO EH2 A 4, panou ultraslim cu iluminare LED dubla fata 10 mm

Tip produs: caseta luminoasa ultrasubtire | caseta luminoasa slim | panou luminos ultrasubtire
Producator: Compass
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO EH2 A 4, panou ultraslim cu iluminare LED dubla fata 10 mm

Compass, experti in panouri iluminate cu LED ultrasubtiri (panouri luminoase ultraslim) va ofera ultima tehnologie in realizarea de casete luminoase ultrasubtiri:

Nu mai este nevoie de casete pentru a expune imagini tiparite.
Acum chiar panoul (placa) sau suportul pe care adaugam imaginea lumineaza.

Tendinta generala pe plan mondial, in toate aplicatiile de semnalistica, atat din punct de vedere al designului cat si din perspectiva sanatatii si sigurantei la locul de munca este de a integra produse mai subtiri si mai putin intruzive in spatiu. Casetele luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au numai 8 mm grosime, ceea ce inseamna mult mai putin in greutate si in spatiul ocupat in comparatie cu casetele luminoase sau semnalistica iluminata traditionala.

In exploatare de peste doi ani!

In plus, Elite HALO se caracterizeaza printr-o spectaculoasa margine transparenta, intens stralucitoare (in mijocul imaginii de mai jos), ce le pune si mai mult in evidenta.


* Ultima tehnologie in iluminarea cu LED a panourilor luminoase - Tehnologia de iluminare folosita la casetele luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays ™ este similara cu cea prezenta la televizoarele LED numai ca in cazul casetelor luminoase se urmareste obtinerea unei suprafete mult mai puternic iluminate.

* Fara mentenata, cu fiabilitate ridicata - Durata de viata estimata a sistemului de iluminare este de peste 40,000 de ore ceea ce inseamna ca nu veti mai pierde timp schimband tuburi sau becuri castigand astfel timp si bani.

* Extrem de economice - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri / ultraslim E-lite Displays avand integrata tehnologia de iluminare cu LED-uri ultraluminoase consuma cu 90-95 % mai putin decat o caseta luminoasa cu neon. Ca exemplu, o caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO de 1 metru patrat consuma doar 16,5 W si poate fi tinuta alimentata un an de zile fara pauza..

* Display iluminat incredibil de subtire - O caseta luminoasa ultrasubtire E-lite Displays poate avea 6 mm grosime (standard 8 mm grosime), astfel acestea pot fi prezentate in orice fereastra sau oriunde in interior, fara sa ocupe spatiu, pur si simplu \"plutind\" pe suprafata aleasa si afisand un mesaj de inalta rezolutie in care si cele mai mici detalii sunt evidentiate.
Culorile sunt incredibil de vii, cu o intensitate si densitate de neatins de catre casetele luminnoase obisnuite iluminate cu neon.
Din acest moment, casetele luminoase clasice, greoaie, cu grosime de 5, 10 sau chiar 15 cm devin anacronice.

* Ideal pentru multe tipuri de medii - Agenti imobiliari, Spa & centre de frumusete, hoteluri, restaurante, magazine de firma, baruri, zone de receptie si multe altele ... Iluminate perfect pe timp de zi sau de noapte.

* Aspect ultramodern la un pret perfect accesibil - Sistemele de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays au un aspect foarte luxos si totusi sunt extrem de accesibile (in fapt costul unei casete luminoase ultrasubtiri, cu toate avantajele evidente, este aproape identic cu costul unei casete luminoase clasice).

* Pe deplin garantate - Toate sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite HALO vin cu o garantie completa pentru defecte de fabricatie de 12 luni care poate fi prelungita optional la 24 de luni.

* Asistenta inginerilor nostri la personalizare & design - Compass va ofera sistemele noastre de expunere luminoase ultrasubtiri E-lite Displays intr-o modularitate perfecta. Taiate la masuratorile specificate de catre dvs. si fabricate pentru a se potrivi oricarui interior, Compass ofera casete luminoase ultrasubtiri pe deplin panouri personalizate, de orice forma sau dimensiune, bazate pe cerintele specifice ale proiectului dvs.

In oferta lunii martie, ultima tehnologie in casete luminoase ultrausoare, ultrasubtiri, superluminoase =:

Caseta luminoasa ultrasubtire EH1 (A4) / panou luminos ultraslim E-lite HALO - 29,5 euro
(dimensiuni externe 310 x 400 mm, consum 3,3 W).

Usa sau fereastra dumneavoatra este o zona perfecta dar pe care nu o folositi elegant pentru promovarea afacerii dumneavoastra?

Alegeti E-lite HALO dubla fata:

Caseta luminoasa ultrasubtire EH1DF (A4) / panou luminos ultraslim E-lite HALO - 35,5 euro
(dimensiuni externe 310 x 400 mm, consum 3,8 W).
PREZENTARE C******
MEMBRU
GRATUIT
C******
55 266 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Pentru Printare/Hartie

PRODUSE ASEMANATOARE CU CASETA LUMINOASA ULTRASUBTIRE E-LITE HALO EH2 A 4, PANOU ULTRASLIM CU ILUMINARE LED DUBLA FATA 10 MM

Casete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO EH5 (60 x 90 cm) - ultima tehnologie pentru casete ultraslim cu led, dubla fata 10 mmCasete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO EH5 (60 x 90 cm) - ultima tehnologie pentru casete ultraslim cu led, dubla fata 10 mm
Casete luminoase ultrasubtiri E-lite HAL...
Prezentare E-lite HALO caseta luminoasa ultrasubtire , ultraslim cu iluminare LED Compass, experti in panouri ...
EUR 94
Caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO EH4 (A2) - ultima tehnologie pentru panou luminos ultrasubtire 10 mm grosime dubla fataCaseta luminoasa ultrasubtire E-lite HALO EH4 (A2) - ultima tehnologie pentru panou luminos ultrasubtire 10 mm grosime dubla fata
Caseta luminoasa ultrasubtire E-lite HAL...
Prezentare E-lite HALO caseta luminoasa ultrasubtire , ultraslim cu iluminare LED Compass, experti in panouri ...
EUR 59
Casete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO A3 - ultima tehnologie pentru panouri ultraslim iluminate cu LED-uriCasete luminoase ultrasubtiri E-lite HALO A3 - ultima tehnologie pentru panouri ultraslim iluminate cu LED-uri
Casete luminoase ultrasubtiri E-lite HAL...
Prezentare E-lite HALO panou luminos ultrasubtire A 4, panou luminos ultraslim cu iluminare LED. Compass, experti in ...
EUR 39
Folie autocolant pentru cutter-plotterFolie autocolant pentru cutter-plotter
Folie autocolant pentru cutter-plotter
Comapss - experti in echipamente pentru imprimare digitala va prezinta: UNIFOL - folii adezive pentru decupare pe ...
Imprimanta mare foto indoor inkjet 1,5 mImprimanta mare foto indoor inkjet 1,5 m
Imprimanta mare foto indoor inkjet 1,5 m
Compass - experti in echipamente mari pentru imprimare digitala Prezinta: Imprimanta economica de interior ...
Keencut - cele mai precise bare de taiat de mari dimensiuni pentru placi si materiale in rolaKeencut - cele mai precise bare de taiat de mari dimensiuni pentru placi si materiale in rola
Keencut - cele mai precise bare de taiat...
Compass - solutii profesionale pentru semnalistica Va prezinta Barele de taiat Keencut - o solutie unica pe piata ...
Keencut - cele mai precise bare de taiat de mari dimensiuni pentru placi si materiale in rolaKeencut - cele mai precise bare de taiat de mari dimensiuni pentru placi si materiale in rola
Keencut - cele mai precise bare de taiat...
Comapss - solutii profesionale pentru semnalistica Va prezinta solutii de finisare si decupare a materialelor in ...
PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mpPRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1200 dpi- 0,1 euro/mp
PRINTMASTER 2 - Imprimanta de interior 1...
Comapss - experti in print digital Va prezinta: Imprimanta indoor de calitate fotografica cu o investitie minima ...
Prese semiautomata pentru transfer termicPrese semiautomata pentru transfer termic
Prese semiautomata pentru transfer termi...
Compass - solutii pentru semnalistica Va prezinta: CPHPEM_38 Presa cu actionare electromagnetica pentru tricouri ...

CASETA LUMINOASA ULTRASUBTIRE E-LITE HALO EH2 A 4, PANOU ULTRASLIM CU ILUMINARE LED DUBLA FATA 10 MM ESTE LISTAT IN: