Inscrie firma »
Doborat arbori din spatii inguste fara acces utilaje in sistem alpinism utilitar cu inalt grad de periculozitate

Doborat arbori din spatii inguste fara acces utilaje in sistem alpinism utilitar cu inalt grad de periculozitate

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Doborat arbori din spatii inguste fara acces utilaje in sistem alpinism utilitar cu inalt grad de periculozitate

Dispunem de echipamente si utilaje specifice pentru ancorarea, sustinerea si taierea arborilor (corzi, scripeti, blocatoare, 4 drujbe marca Still si accesoriile corespunzatoare ), mijloace de incarcare si transport pentru materialul lemons in conditii de siguranta, precum si personal calificat pentru lucru la inaltime si in conditii deosebite, spatii inguste, prezenta retelelor edilitare, conditii de trafic auto si pietonal.
Doborarea arborilor in sistem de alpinism utilitar se va realiza prin sectionarea succesiva a crengilor, ramurilor si trunchiului, in conditii de sustinere si coborare controlata a lor la sol, folosind echipamente adecvate pentru evitarea accidentelor si pagubelor materiale, incarcarea materialului lemnos rezultat si transportarea acestuia la locul de depozitare sau valorificare; curatirea zonei la terminarea lucrarilor.
Pe toata perioada de prestare a serviciilor vom lua masuri pentru evitarea daunelor de orice natura si vom raspunde pentru executia in siguranta a lucrarilor asumandu-ne toate riscurile (recuperarea pe cheltuiala proprie a eventualelor prejudicii create), precum si pentru respectarea normelor de protectie a muncii pentru aceste categorii de lucrari, conform Legii nr. 90/1996, ordonanta de guvern nr. 60/1997, aprobata prin Legea nr. 212/1997 si a normelor de prevenire si stingere a incendiilor.
Valoarea manoperei va fi estimata in functie de caracteristicile arborilor (inaltimea, diametrul trunchiului la baza, tip de coroana, stare fiziologica), posibilitatea de acces in zona de lucru si modul de executie a lucrarii. Oferta de pret este negociabila.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
15 980 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Alpinism utilitar

PRODUSE ASEMANATOARE CU DOBORAT ARBORI DIN SPATII INGUSTE FARA ACCES UTILAJE IN SISTEM ALPINISM UTILITAR CU INALT GRAD DE PERICULOZITATE

TERMOIZOLATII CU POLISTIREN EXPANDAT - de la 69 RON/mpTERMOIZOLATII CU POLISTIREN EXPANDAT - de la 69 RON/mp
TERMOIZOLATII CU POLISTIREN EXPANDAT - d...
Termosistemul este o solutie de izolare termica a constructiilor la exterior. Pentru a realiza acest lucru se "imbraca" ...

DOBORAT ARBORI DIN SPATII INGUSTE FARA ACCES UTILAJE IN SISTEM ALPINISM UTILITAR CU INALT GRAD DE PERICULOZITATE ESTE LISTAT IN: