Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Deszapezire mecanizata cu freze de zapada, tarif pe ora x utilaj

Deszapezire mecanizata cu freze de zapada, tarif pe ora x utilaj

Tip produs: deszapezire | pret deszapezire | firme deszapezire
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Deszapezire mecanizata cu freze de zapada, tarif pe ora x utilaj

In manopera de deszapezire mecanizata cu freze de zapada nu sunt incluse materialele de deszapezire degivrante sau materialele antiderapante folosite la lucrarile de deszapezire.


Operatiunile de deszapezire mecanizata cu freze de zapada constau in deplasarea unueia sau a mai multor freze de deszapezire inclusiv a operatorilor aferenti, la beneficiarii serviciilor de deszapezire mecanizata, in vederea executarii operatiunilor mecanizate de deszapezire, a manoperelor mecanizate de dezapezire si colectare a zapezii. Optional beneficiarii serviciilor de deszapezire mecanizate cu freze de zapada pot solicita incarcarea zapezii in camioane basculante, evacuarea si transportul zapezii colectate. In serviciile mecanizate de deszapezire nu sunt incluse materialele de deszapezire antiderapante sau materialele degivrante pentru curatarea zapezii. Materialul antiderapant sau degivrant folosit la deszapezire va fi achitat separat de serviciile prestate pentru deszapezirea suprafetelor.
Fiind specializati in servicii de deszapezire, echipele noastre de muncitori sunt pregatiti sa intervina de urgenta pentru orice fel de operatiuni de deszapezire a parcarilor, trotuarelor si aleilor de acces rezidentiale, sau industriale, private sau publice, Va recomandam sa ne solicitati serviciile de deszapezire pentru Bucuresti si Ilfov, odata cu anuntarea codurilor de ninsori abundente, pentru o organizare amanuntita si din timp a echipelor de deszapezire, a utilajelor si masinilor de deszapezire, a frezelor de zapada si a materialelor antiderapante si degivrante necesare prevenirii si combaterii depunerilor de zapada si a ghetii.
Firmele de deszapezire sunt foarte solicitate odata cu aparitia codurilor de ninsoare abundenta si depuneri de zapada, asa ca este recomandat sa ne solicitati din timp serviciile de deszapezire.
Odata cu serviciile de deszapezire, putem oferi contra cost clientilor nostri si materiale antiderapante sau degivrante pentru deszapezire, cum ar fi sarea, clorura de calciu, nisipul, clorura de magneziu sau amestecurile de substante antiderapante si degivrante.
Firma noastra dispune de personal calificat in operatiuni de indepartare a zapezii este dotata cu toate uneltele si masinile necesare realizarii urgente a operatiunilor de deszapezire, fiind capabile sa actioneze prompt, imediat dupa inceperea ninsorilor, prestand servicii de deszapezzire in Bucuresti si Ilfov.
PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
880 018 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

DESZAPEZIRE MECANIZATA CU FREZE DE ZAPADA, TARIF PE ORA X UTILAJ ESTE LISTAT IN: