Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pamant vegetal fertil de padure in saci de 30 litri pentru plante si gazon (pretul nu include transportul la locatia clientului)

Pamant vegetal fertil de padure in saci de 30 litri pentru plante si gazon (pretul nu include transportul la locatia clientului)

Tip produs: pamant padure | pamant vegetal | pamant la saci
Producator: Garden Services SRL Bucuresti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Pamant vegetal fertil de padure in saci de 30 litri pentru plante si gazon (pretul nu include transportul la locatia clientului)

Pamantul de padure este un substrat organic natural, folosit la plantare si la gazonarea suprafetelor, deoarece contine foarte putine seminte de buruieni, are o granulatie optima si nu este prafos. pamantul de padure este un substrat vegetal mai usor decat pamantul vegetal de camp, are o valoare nutritiva foarte ridicata si asigura cerintele de fertilizanti ale plantelor ornamentale, legumelor, vitei de vie sau pomilor fructiferi pe o perioada lunga de timp. Folosind pamant vegetal fertil de padure se obtine un gazon uniform si frumos, se obtin recolte de legume si fructe biologice, ecologice si absolut naturale, fara chimicale. Pamantul vegetal fertil de padure ajuta la inflorirea abundenta si de lunga durata a florilor si plantelor ornamentale naturale de gradina si asigura prinderea cu usurinta a arborilor si arbustilor ornamentali, decorativi de gradina.

PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
887 332 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari gradini - gazon rulou - rulouri de gazon

PAMANT VEGETAL FERTIL DE PADURE IN SACI DE 30 LITRI PENTRU PLANTE SI GAZON (PRETUL NU INCLUDE TRANSPORTUL LA LOCATIA CLIENTULUI) ESTE LISTAT IN: