COMANDA ONLINE CARTUSELE TIN

TIN FACTORY

Este o companie internaţională, specialistă în consumabile pentru imprimante, care, din 1997, în fabrica sa din Timişoara, produce cartuşe ecologice sub marca comercială TIN®. Pe două linii tehnologice, una pentru cartuşe inkjet şi una pentru cartuşe laser, fabrica TIN® produce cartuşe ecologice de ultimă generaţie compatibile cu majoritatea mărcilor de imprimante, prin reprocesarea tehnologică a cartuşelor originale folosite.

Procedeul tehnologic TIN® este în deplină concordanţă cu legislaţia europeană privind protecţia mediului, iar activitatea fabricii TIN® se desfăşoară cu sprijinul Ministerului Mediului, fiind şi prima unitate din ţară autorizată pentru acest fel de activitate (colectarea şi prelucrarea cartuşelor de imprimantă folosite).



Certificatele ISO 9001 / ISO 14001 / OHSAS 18001 şi apartenenţa la asociaţiile profesionale internaţionale de profil (ETIRA, ARRC -IT, ECO PRINT) garantează un înalt nivel al responsabilităţii și profesionalismului fabricii de cartuşe TIN FACTORY, considerată de colegii din breaslă, una dintre cele mai bune din Europa.



Personal cu înaltă calificare, echipamente de ultimă generaţie, experienţă de două decenii, materiale de cea mai bună calitate, măsuri riguroase de control al calităţii, serviciu clienţi competent şi prompt, sunt punctele cheie care au asigurat performanţa şi notorietatea cartuşelor TIN®.


done_all

CALITATEA

Cartuşele TIN®, pe care le comercializăm, sunt produse de TIN FACTORY, într-un sistem de management integrat CALITATE-MEDIU-S.S.M, în conformitate cu ISO 9001/ ISO 14001/ OHSAS 18001. Producătorul independent TIN FACTORY este proprietarul mărcii înregistrate TIN®.

DETALII

verified_user

GARANŢIA

TIN ® = GARANŢIA CALITĂŢII PRODUSELOR
100% Calitate: Cartuşele TIN® sunt produse şi testate conform celor mai înalte standarde europene şi internaționale pentru calitatea şi randamentul listării (DIN/CEN/ISO).

DETALII