tubulatura ventilatie industrialaTubulatura ventilatie industriala – Sunt foarte putine domeniile in care se produc, monteza sau se realizeaza procese industriale fara sa fie nevoie de ventilatie.

Acest proces de ventilare industriala se realizeaza prin intermediul tubulaturilor de ventilatie ce sustin evacuarea substantelor rezultate sau introducerea aporturilor de aer.

Tubulatura de ventilatie industriala se realizeaza conform unor parametrii ce trebuie urmati indeaproape si adaptati conditiilor in care se desfasoara procesul industrial.

Secovent va ajuta in realizarea proiectului instalatiilor de ventilatie, fabrica, monteaza si intretine intreg sistemul de tubulaturi de ventilatie.

tubulatura ventilatie caseTubulatura ventilatie case! Secovent va ofera tubulaturi de ventilatie din propria fabrica, realizate special pentru proiectul dumneavoastra.

Ventilarea unei case este foarte importanta atunci cand doriti sa aveti o locuinta aerisita sau care sa fie protejata impotriva incendiilor.

Pentru a vedea ce tubulaturi pentru ventilatie sunt necesare pentru casa dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne sunati sau sa ne transmiteti un mail si va vom consilia rapid cu privire la problema dumneavoastra.

Casa va fi ventilată cu un ventilator de recuperare a căldurii. În anotimpul rece se va transfera cea mai mare parte a căldurii din aerul cald către aerul rece, economisind aproximativ 70% din căldura care altfel ar fi pierdută. În vreme caldă face opusul, răcind aerul cald de intrare pentru a reduce câștigul de căldură nedorit. Tubulatura ventilatie case!

tubulatura ventilatie blocuriTubulatura ventilatie blocuri si ansambluri rezidentiale! Proiectarea clădirilor care promoveaza sănătatea și bunăstarea ocupanților necesită o înțelegere clară a modului în care circula fluxul de aer.

Astfel, pot exista situatii in care sa fie necesara schimbarea deplasarii aerului, introducerea de aer proaspat sau, din contra, extragerea aacestuia din spațiul ocupat. Deși ventilația este o componentă integrată în menținerea unei bune calități a aerului în interior, este posibil să nu fie satisfacatoare.

Atunci cand pericolul provine din exterior, cum ar fi cea realizata de masini, si ar deteriora calitatea aerului din interior, pot fi necesare și alte dispozitive de tratare, (in afara tubulaturilor de ventilatie) cum ar fi filtrarea. În sistemele de ventilație din bucătărie sau in ceea ce priveste hotele de laborator, proiectarea capturii eficiente a aerului viciat poate fi mai importantă decât cantitatea de ventilatie dintr-un spațiu.

Modul în care un sistem de distribuție a aerului determină ventilația în interiorul și în afara unui spațiu influențează capacitatea de a elimina poluanții generați intern. Capacitatea unui sistem de eliminare a poluării este descrisă drept “eficiența ventilației”. Cu toate acestea, impactul general al ventilației asupra calității aerului din interior poate depinde de factori mai complexi, cum ar fi sursele de poluare și de modul în care activitățile și fluxul de aer interacționează pentru a afecta expunerea ocupanților. Tubulatura ventilatie blocuri si ansambluri rezidentiale!

tubulatura ventilatie halaTubulatura ventilatie hale! Tubulaturile pentru ventilație sunt o metodă unică care introduce aerul proaspăt în medii închise.

Se creeaza medii infuzate cu aer proaspăt, tubulaturile pentru ventilatie fiind ideale pentru a fi folosite in hale industriale, hambare pentru depozitarea cerealelor ori unități si ferme de creștere a animalelor,

Tubulaturile pentru ventilatie mai pot fi intrebuintate precum și in sere, clădiri comerciale și parcuri industriale. Secovent personalizează fiecare sistem de ventilație pentru ca tubulaturile de ventilare sa se muleze perfect pe proiectul dumneavoastra.

Tubulatura pentru ventilatie va fi comandata de la Secovent, impreuna cu toate accesoriile ce insotesc proiectul de instalare a sistemului. Apelati cu incredere la secovent pentru tubulaturi de ventilatie de calitate!

tubulatura ventilatie restauranteTubulatura ventilatie restauranteVentilatia restaurantelor si a bucatariilor profesionale este foarte importanta atat pentru obtinerea certificatelor de buna functionare cat si pentru sanatatea clientilor.

Secovent este specializata in instalarea tubulaturilor de ventilatie in restaurante si bucatarii profesionale. Mediul de lucru este, de asemenea, foarte important pentru angajati.

Un restaurant ce are un sistem de ventilatie puternic, instalat corect si intretinut corespunzator va beneficia de un mediu placut si aerisit pentru o clientele pretentioasa.

Tubulatura ventilatie si climatizare – Proiectam si fabricam din 1996

Tubulatura ventilatie

Tubulatura ventilatie – Secovent este o firma cu experienta in realizarea proiectelor de mare anvergura in domeniul sistemelor de ventilatie si climatizare. Proiectele noastre au vizat atat institutii guvernamentale cat si companii private. Tubulatura de ventilatie este realizata in fabrica Secovent cu aparatura de ultima genratie. Va oferim posibilitatea de a realiza toata instalatia de ventilare si climatizare doar apeland la Secovent. Noi proiectam, fabricam si montam pentru dumneavoastra!

Instalatii de climatizare

Instalatiile de climatizare de la Secovent se realizeaza special pentru proiectul dumneavoastra. Sunt realizate integral in fabrica noastra si respecta norrmele de siguranta si calitate. Indiferent ca este vorba de un proiect ce vizeaza o instalatie de climatizare pentru, case, hale industriale sau cladiri, noi realizam structuri de instalatii complexe si eficiente. Pentru acest scop, lucram cu cele mai noi echipamente pentru a va reda proiectul in detaliu.

Hote profesionale

Hotele profesionale din inox sunt realizate in functie de proiectul bucatariei dumneavoastra. Putem construi hote pentru uzul casnic sau pentru a  fi utilizate in bucatarii industriale. Formele pe care le fabricam sunt piramidale, tip snack sau insula. Pentru proiecte particulare putem realiza si alte forme. Hotele noastre de perete sau alte mplasamente sunt din inox de cea mai buna calitate si pot fi utilizate cu incredere. Nu ezitati sa ne contactati pentru proiectul dumneavoastra.

Produsele noastre

Grile de aerisire

grile aerisire

Tubulatura rectangulara

tubulatura rectangulara

Tubulatura circulara

tubulatura circulara

Hote profesionale

hote profesionale

Cosuri de fum din inox

cosuri de fum

Jgheaburi si burlane

jgheaburi si burlane

Ultimele proiecte

Servicii

Montaj ventilatie industriala

Secovent vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra si va ofera, pe langa fabricare, si montarea sistemelor de tubulaturi de ventilatie si climatizare. Datorita experientei noastre va putem spune exact ce fel de montaj este specific anumitor tipuri de tubulaturi. Nu ezitati sa ne contactati pentru un proiect bine realizat de profesionisti!

Mentenanta sisteme de aerisire

Asiguram mentenanta pentru sistemele de aerisite (tubulatura ventilatie si climatizare) pe care le fabricam si montam. Tubulaturile de ventilatie si climatizare necesita o continua monitorizare. Uzura produsa de continua activitate este foarte periculoasa pentru instalatii si sanatatea oamenilor.

Suport tehnic

Oferim suport tehnic pentru proiectarea si montarea tubulaturilor de ventilare si climatizare. Daca aveti probleme cu instatiile de climatizare va puteti adresa firmei Secovent pentru a va oferi consultanta. Suportul nostru este oferit de profesionisti cu instruire in domeniul instalatiilor. Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon d ela contact. Proiectati cu Secovent!