bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

          SC TIMAGUS CONFEX SRL  Pitesti            

 

               

 

            Realizarea unui proiect in domeniul constructiilor presupune colaborarea unui grup de arhitecti si ingineri avand urmatoarele specializari: rezistenta, instalatii termice, electrice, canalizare, de apa, de gaze.

            Societatea de proiectare ofera pe langa documentatia de specialitate, consultanta incepand de la achizitia terenului, prezentarea tuturor solutiilor posibile si alegerea solutiei optime, evaluarea costurilor constructiei pe care beneficiarul o doreste, pana la alegerea constructorului, urmarirea realizarii proiectului.

            Proiectul unei constructii ofera o imagine de ansamblu asupra constructiei viitoare, din punct de vedere al modului de realizare, al costurilor estimative.

            Va invitam sa vizualizati sectiunea servicii unde sunt prezentate serviciile oferite de societate si sectiunea consultanta , unde este prezentata legislatia referitoare la constructii si proiectare.

 

Pagina urmatoare