TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Transport marfa international, grupaje, frigorific...

Servicii de transport marfa in regim grupaj sau incarcari complete de tip FTL
>

Degami Timisoara ofera servicii de transport marfa in regim de grupaj, transport frigorific sau incarcari complete din toata EUROPA.


Dispunem de mijloace de transport de mica si mare capacitate, volume si greutati care sa raspundă cerinţelor de incărcare a diverselor tipuri de marfa, diferite gabarite sau frigorific. Concret, transportam mărfuri periculoase si la temperatură controlată in regim de marfa la grupaj sau transport complet, inclusiv frigorific.


Degami Timisoara ofera servicii de agentie de transport si expeditie marfa in Europa. Oferim livrare atat intern cat si international de marfuri de orice fel cu livrare „door to door” sau transporturi direct in depozitul clientului.


Personalul nostru este pregatit sa ofere cele mai optime variante si cele mai sigure, in general putem transporta orice marfa. Va rugam sa consultati site-ul nostru, apoi luati legaura cu noi pentru a beneficia de preturi corecte, totodata va putem oferi informatii actualizate din aria de transport international de marfa, obisnuita sau transport frigorific.

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!

 
Degami este o casa de expeditie si transport specializata in transporturi interne si international de marfuri generale,..
Tipuri de marfa
 
Suntem o companie de expeditii cu sediul in Timisoara care activeaza pe piata transporturilor inca din 2008 atat intern ..
Casa de expeditii
 
Conditiile de preluare a marfurilor se efectueaza prin plasarea unei comenzi si reprezinta detaliile stabilite de comun..
Conditii de transport
 
Logistica este domeniul cu care se gestionează strategic transferul şi stocarea materialelor, materiei prime sau pro..
Logistica
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara