Inscrie firma »

vopsea rezistenta la apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea rezistenta la apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea acrilica, rezistenta la

Vopsea acrilica, rezistenta la apa, 6 culori/set, Alpino Crea


.- Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac- Ambalare... in cutie de carton.- Contine 6 cutiute culori rezistente la apa pensula ... »

Pret: 57.9 RON
Light Member 6 ani
Ilfov
 Vopsea acrilica metalica, rezistenta

Vopsea acrilica metalica, rezistenta la apa, 6 culori/set, Alpino Crea


.- Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac.- Ambalare ... »

Pret: 62.95 RON
Light Member 6 ani
Ilfov
 Vopsea acrilica, rezistenta la

Vopsea acrilica, rezistenta la apa, 6 culoti/set plus pensula gratuita, ALPINO


. Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac.... Ambalare in cutie de carton. Contine 6 cutiute culori rezistente la apa pensula. ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Vopsea acrilica metalizata,

Vopsea acrilica metalizata, rezistenta la apa, 6 culoti/set plus pensula


. Solubile in apa, dar dupa uscare sunt rezistente la apa, cu efect de lac ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 8700 vopsea acrilica rezistenta la

8700 Vopsea acrilica rezistenta la mucegai


Caracteristici Acrilic pe baza de apa Continut de solventi foarte redus... si de aplicare Poate fi aplicat cu suprafete umede (grund 8798) Finisaj lucios rezistent... Informatii tehnice Pe baza de apa Acoperire: 10 m² / l. la 35 pm uscat Timp ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Vopsea epoxidica coropur ferro

Vopsea epoxidica Coropur Ferro


Vopsea epoxidica anticoroziva excelenta ce confera suprafetelor o rezistenta..., uzine chimice, structuri metalice in contact cu apa etc. Garantat: Rezistenta... deosebita la apa si coroziune. Coropur Ferro, rasina poliuretanica monocomponenta ... »

Pret: 1 RON
 Vopsea zinc pu finish

Vopsea zinc PU Finish


la intemperii • rezistenta la apa si la substante chimice. PU Finish adera foarte...PU Finish este o vopsea bicomponenta. Avantaj: • duritate mare &...;#8226; elasticitate mare • nu se ingalbeneste • rezistenta ... »
Buyer Member 4 ani
Prahova
 Vopsea uv invizibila

Vopsea UV invizibila


. Vopseaua invizibila uv se usuca rapid intr-un strat flexibil si rezistent la apa... obisnuita acesta vopsea este invizibila, transparenta, iar la lumina ultravioleta... si este pe baza de apa. Se poate aplica pe orice suprafata interioara: tapet, hartie ... »
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv invizibila

Vopsea UV invizibila


usuca rapid intr-un strat flexibil si rezistent la apa. Procesul de fabricatie...Vopsea invizibila UV profesionala in 5 culori. Special creata pentru...,Artificial Intelligence, Da Vinci Code etc. La lumina obisnuita culoarea acestei vopsele este ... »
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina


), pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Produsul, foarte rezistent atat... la apa cat si la frecare sau abraziune, are ca destinatie principala utilizarea...; - Aderenta ridicata la suport grunduit; - Rezistenta mare la intemperii factori chimici ... »
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Vopsea fluorescenta reactiva uv

Vopsea fluorescenta reactiva UV


rapid intr-un strat flexibil si rezistent la apa. Vopseaua fluorescenta reactiva UV...Vopseaua fluorescenta este un tip de vopsea speciala sensibila la expunerea sub...".Aceasta vopsea inglobeaza pigmenti fluorescenti care prin proprietatile lor absorb lumina ... »
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea structurata cu aspect de calciu

Vopsea structurata cu aspect de calciu


: - rezistenta la uzura (zgariere si socuri mecanice) - rezistenta excelenta la intemperii... (radiatii solare, variatii de temperatura si umiditate) - rezistenta excelenta...) - permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa - pelicula dura, mata, cu aspect ... »
Oferit de:POLICOLOR SA
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Vopsele ana weiss

VOPSELE ANA WEISS


de la aplicarea pe suport , umple foarte bine porii, este permeabila la vapori de apa.VOPSEA... la vapori de apa.- ANA WEISS ANASIL vopsea siliconica hidrizolatoare pentru fatade...VOPSELE LAVABILE ANA WEISS PENTRU INTERIOR:- ANA WEISS PRACTIC vopsea ecologica ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Na dach  vopsea de acoperis

NA DACH VOPSEA DE ACOPERIS


un produs de acoperire care se usuca repede, cu aderenta sporita fata de suport, rezistent la apa... si factorii atmosferici , cu buna elasticitate si rezistenta mecanica.Produsul este... lemnoase. Vopseaua poate fi folosita si pentru innoirea acoperirilor vechi de vopsea ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Sampon cu ceara pentru vopsea

Sampon cu ceara pentru vopsea


-estul Braziliei. Ea este cea mai transparenta, cea mai rezistenta si cea mai pura ceara... un efect "tridimensional". Cerurile cu carnauba “rup apa” in mod... spectaculos, absorb continutul acid al ploilor si ascund urmele circulare de pe vopsea ... »

Pret: 21 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Vopsea lavabila,adezivi si tencuieli decorative

vopsea lavabila,adezivi si tencuieli decorative


si permeabila la vapori de apa, zvantare 2-3 h acoperire cca.10 mp/galeata 25 kg. Vopsea...Suntem unic distribuitor de vopsea lavabila,adezivi si tencuieli decorative... cu diametrul particulei de 1,5 mm.putere mare de acoperire,impermeabila la apa ... »
Buyer Member 7 ani
Arges
 Vopsea uv fluorescenta invizibila albastra

Vopsea UV fluorescenta invizibila Albastra


intens!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Albastra este rezistenta la apa... Albastra este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Albastra   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv fluorescenta invizibila orange

Vopsea UV fluorescenta invizibila Orange


intens!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Orange este rezistenta la apa... Orange este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila Orange...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Orange   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv fluorescenta invizibila alba

Vopsea UV fluorescenta invizibila Alba


!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Alba este rezistenta la apa... este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila Alba se pot...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Alba   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv fluorescenta invizibila violet

Vopsea UV fluorescenta invizibila Violet


intens!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Violet este rezistenta la apa... Violet este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila Violet...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Violet   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv fluorescenta invizibila rosie

Vopsea UV fluorescenta invizibila Rosie


!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Rosie este rezistenta la apa... Rosie este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila Rosie...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Rosie   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv fluorescenta invizibila verde

Vopsea UV fluorescenta invizibila Verde


intens!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Verde este rezistenta la apa... Verde este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila Verde...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Verde   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea uv fluorescenta invizibila galbena

Vopsea UV fluorescenta invizibila Galbena


intens!   Aceasta vopsea UV fluorescenta invizibila Galbena este rezistenta la apa... Galbena este pe baza de apa. Cu un litru de vopsea UV fluorescenta invizibila Galbena...  Vopsea UV fluorescenta invizibila Galbena   Vopseaua UV fluorescenta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea speciala anticoroziva coropur  ferro

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROPUR FERRO


captuselii rezistenta la apa si coroziune. DOMENII DE APLICARE: -Constructii de otel... in constructii ca vopsea speciala antiacida de tip rasina poliuretanica cu umplutura metalica ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coroflake 18

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROFLAKE 18


vaporilor de apa - rezistent la gazele arse - culori diverse - compania noastra... anticoroziva, cunoscut in constructii ca vopsea speciala antiacida, bicomponent alcatuit... vinil ester ofera o rezistenta chimica excelenta si leaga ferm mai multe straturi ... »
Gold Member 11 ani
Bucuresti
3289 produse / 132 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea rezistenta la apa" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea