Inscrie firma »

vopsea pentru pardoseli beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea pentru pardoseli beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice


Avantajele sistemelor de pardoseli epoxidice: - Sunt recomandate pentru parcari... de operatie, laboratoare, etc. Practic, sunt pardoseli speciale pentru spatii care... necesita rezistenta la trafic, la praf, antiderapante. - Sunt sisteme de pardoseli ... »
Oferit de:SC Nanochem SRL
Buyer Member 1 ani
Bucuresti
 Beton posadzka vopsea acrilica

BETON POSADZKA VOPSEA ACRILICA PENTRU BETON SI PARDOSEALI


deosebit recomandata pentru pardoseli ,garduri si constructii din beton, fatadele...Vopseaua BETON POSADZKA SNIEZKA este destinata vopsirii in scop decorative... si de protectie a substraturilor de beton in interiorul si exteriorul incaperilor. Este in mod ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Grund intaritor pentru pereti si

Grund intaritor pentru pereti si pardoseli de beton SNIEZKA


vopsirii cu vopsele in emulsie pentru intarirea peretilor cretosi, adica cei care lasa... intrebuinteaza pentru grunduirea si intarirea tencuielilor de gips, gips carton, de ciment ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Titan - industrial - titan 836 - vopsea epoxidica

TITAN - Industrial - Titan 836 - Vopsea epoxidica pentru pardoseli


Vopsea pentru pardoseli antiderapanta cu rezistenta mecanica mare, usor... de curatat. Foarte rezistent la produse chimice, pentru pereti de ciment, beton, tecuieli ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 5900 vopsea epoxidica pe baza de apa

5900 Vopsea epoxidica pe baza de apa


Timp uscare la aplicare straturi ulterioare: 6 ore Culori: gri (pentru grund), alb..., podele si pereti de beton, zidarie, placi din fibre minerale Acoperit cu straturi ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina


pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare. Vopseaua Clorcauciuc... pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar si vopsirea..., frecare. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea de informatii ... »
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Vopsea epoxidica pentru pardoseala

Vopsea epoxidica pentru pardoseala


Vopseua epoxidica se poate da pe pardoseli din beton,cu cerinte de rezistenta... de acoperire a pardoselilor si a betonului sunt caracterizate prin varietate si capacitatea... mecanica medie si rezistenta chimica..Este destinata protectiei pardoselilor din hale ... »
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Alphadet pc  - detergent pentru pardoseli cu aditiv

ALPHADET PC - DETERGENT PENTRU PARDOSELI CU ADITIV DEZINFECTANT


curatarea suprafetelor reci (beton, marmura, gresie, mozaic,vopsea epoxidica, vopsea...Special creat pentru igienizarea spatiilor comune din fabrici, piete... dezinfectant; Se utilizeaza pentru spalare manuala si prin spumare; Se foloseste pentru ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Alphadet p - detergent pentru pardoseli, degresant

ALPHADET P - DETERGENT PENTRU PARDOSELI, DEGRESANT


(beton, marmura, gresie, mozaic,vopsea epoxidica, vopsea in ulei si lac...Special creat pentru igienizarea spatiilor comune din fabrici, piete... agroalimentare, cantine, restaurante. Este un foarte bun degresant; Se utilizeaza pentru ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Titan - decoration - parkings - vopsea pentru parcari

TITAN - Decoration - Parkings - Vopsea pentru parcari


Vopsea acrilica satinata pentru pardoseli de ciment sau beton din parcari ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Vopsea epoxidica sp01

Vopsea epoxidica SP01


1. SP01 - este un grund pentru beton care nu contine solvent. Are o aderenta... din pardoseli. - Raportul de amestec este de 2,5:1 ... »

Pret: 5 EUR
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Vopsea megapoxy mc 1l

Vopsea Megapoxy MC 1L


ii Protectie anticoroziva pentru otel Vopsea de protectie pentru beton Vopsea...Vopsea epoxidica pentru trafic intens, rezistenta la abraziune, impact... etc. Finisaj igienic, antipraf pentru pardoseli si pereti. Substante chimice ... »

Pret: 171 RON
Buyer Member 1 ani
Bucuresti
 Frezare

Frezare


-40mm). Procedeul este foarte bun pentru restaurarea pardoselilor vechi...Executam operatii de curatare in profunzime a stratului de beton (pana la 30..., contaminate cu diverse substante (uleiuri, grasimi, starturi vechi de vopsea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Masina de slefuit si polisat impacts pm2420

MASINA DE SLEFUIT SI POLISAT IMPACTS PM2420


- 25mp/h indepartarea stratului de vopsea - 90mp/h/pas polisare si finisare beton...Utilaj recomandat pentru prelucrarea suprafetelor ce depasesc 200mp. In pofida... persoana pentru incarcare si descarcare, este usor de operat si de manevrat ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Akzo nobel - supralux garage

Akzo Nobel - Supralux Garage


Vopsea email semilucioasa, recomandata pentru pardoseli interioare de beton.... Compozitie: Vopsea poliuretanica pe baza de solvent organic. Aspect semilucios. Culori ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Duraziv cu kauciuc - adeziv alb semiflexibil marmura, int-ext am 14

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv alb semiflexibil marmura, int-ext AM 14


Indicatii: * Pentru placarea cu marmura alba si semitransparenta... * Rezistent la traficul intens din spatii comerciale si holuri * Perfect adaptat pentru... placa si peste pardoseli incalzite Domeniu de aplicare:Adeziv de culoare alba ... »

Pret: 37.26 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Titan - industrial - titan polylux 830 - grund impregnant

TITAN - Industrial - Titan Polylux 830 - Grund impregnant


recomanda ca grund pe baza de vopsea poliuretanica Polylux 840 pentru pardoseli...Grund epoxidic cu doua componenete pentru suprafete din ciment sau beton. Se ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Casa laura

CASA LAURA


si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala decorative - pardoseli gresie.../mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... antiderapanta - pereti si vopsea lavabila / faianta - optional - subsol, garaj ACOPERISUL ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Silcon hybrid sealant hphs

SILCON HYBRID SEALANT HPHS


: rosturi de dilatare, rosturi de pardoseli (chiar si pentru trafic greu... prin umiditate. Rezistent in timp si la radiatia UV. Poate fi acoperit cu vopsea sau cu orice... tencuiala obisnuita. Multumita excelentei sale aderente pe beton, zidarii, metal, lemn ... »
Oferit de:TARGET SERV
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Duraziv cu kauciuc - adeziv gri semiflexibil granit, int-ext am 14

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv gri semiflexibil granit, int-ext AM 14


si peste pardoseli incalzite    * Adaptat pentru aplicare in strat gros, de pana...Indicatii:    * Pentru placarea cu granit si alte placi naturale colorate...- dale si pavele decorative din beton sau caramida aparenta- placi ceramice pozate ... »

Pret: 37.26 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Substanta de indepartat petele de ulei fara urme oel kleen

Substanta de indepartat petele de ulei fara urme Oel Kleen


si pete de ulei de pe piatra profilata, beton, ceramica, dusumea si piatra naturala..., la intrari, garaje, parcari, trotoare si pardoseli ale atelierelor. Substanta... si uleiuri infiltrate adanc. Este, de asemenea, potrivit si pentru petele de ulei ... »

Pret: 105 RON
Oferit de:SC Krumel SRL
Buyer Member 6 ani
Valcea
 Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic EMEX


, are ca destinatie principala vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar...Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs monocomponent... si decorarea pardoselilor din beton, atat in conditii de interior, cat si in conditii ... »

Pret: 31.81 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea... sau pulverizare cu aer sau air-less. Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica pentru

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX


, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea pentru pardoseli poate fi... sau alcaline. Domenii de Utilizare: Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseli EMEX... de Impregnare Poliuretanic EMEX. Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund clorcauciuc de amorsare pentru pardoseli emex

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


sau pardoseli, pentru acoperirea cu Vopsea Clorcauciuc. Caracteristici principale... profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in mod special pentru pardoseli...Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este ... »

Pret: 33.39 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
53 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea pentru pardoseli beton" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea