Inscrie firma »

vanzari licente taxi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vanzari licente taxi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Intermedieri vanzari/cumparari afaceri

INTERMEDIERI VANZARI/CUMPARARI AFACERI


altele si cu intermedierea vanzarii/cumpararilor firmelor. Exista societati care nu mai pot continua.... Comisionul nostru este de 1000 de lei + taxele la ONRC. Noi intocmim actele cu privire... la vanzare o firma cu obiect de activitate Transporturi, fara datorii, licenta ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 7 ani
Constanta
 Datecs mp-55l cu jurnal electronic si licenta

DATECS MP-55L cu jurnal electronic si licenta SellText


: numar maxim de vanzari 150Cantitatea maxima pentru vanzare articol: pana pana 99 999....999Tip taxe: TVA pana 7 grupe (6+1)Mod de plata: numerar, Card, Ticket; Numerar... mm/40mDimensiuni: 320*226*92mm, 1700 gInterfata: 4 x RS232Licenta Sell ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Soft vanzare restaurant " microrestaurant

Soft vanzare restaurant " MicroRestaurant


" comenzile de bar sau bucatarie " comenzile de bucatarie.Licenta nelimitata - Licenta... pentru Micro-restaurant este oferita pe viata, nu exista taxe anuale pentru... din Romania.Situatii si rapoarte - Modulul de Raportare face posibila analiza vanzarilor ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Program contabilitate primara - casa si gestiune

Program contabilitate primara - Casa si Gestiune


cu marfa facturata, Registrul de Casa zilnic, Jurnalul de Vanzari si Cumparari..., evidenta salariatilor, state de plata si calculul automat al taxelor si impozitelor... cu privire la taxele si impozitele datorate Bugetului. Programul este foarte usor ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 13 ani
Galati
 Tehnici esentiale in vanzari (curs e-learning, 4

Tehnici esentiale in vanzari (curs e-learning, 4 module incluse)


Exista foarte multe conceptii gresite despre vanzari... "Pot sa vanda doar cei......" Desi de multe ori poate parea imposibil sa ajungi sa ai succes in vanzari, atunci... in vanzari trebuie sa: Muncesti din greu Te concentrezi Sa depasesti limite Sa fii ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Program erp rvx manager (licenta - entreprise)

Program ERP RVX Manager (Licenta - Entreprise)


de imagini, documentatie sau stabilirea de procente, taxe si limitari specifice... neachitate pe termene scadente, extrase de cont. Modul VanzariCrearea zilnica a mii... carecteristice documentelor primare ce le stau la baza, precum jurnale de vanzari, cumparari ... »

Pret: 2800 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Datecs mp-55b cu jurnal electronic si licenta

DATECS MP-55B cu jurnal electronic si licenta SellText


autonom sau conectata la PC.Va oferim in pachet licenta SellText si cablul... maxim de vanzari 150Cantitatea maxima pentru vanzare articol: pana 99 999,999Tip... taxe: TVA pana 8 grupeMod de plata: numerar, Card, Ticket; Numerar, in valuta ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Back-office sedona retail

Back-Office Sedona Retail


accesati site-ul www.SedonaRetail.ro Pretul reprezinta licenta definitiva (fara taxe..., furnizori, gestiuniGestiunea stocurilorContabilitate primaraRapoarte de vanzari... de contabilitate primara: registru de casa, jurnale cumparari/vanzari, fisa de magazie, fisa ... »

Pret: 900 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Gold Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Autosoft-programe software pentru societati comerciale/ bugetare/

AUTOSOFT-Programe software pentru societati comerciale/ bugetare/ fundatii


, compensari, raportari: NIR-uri, registru casa/banca lei/valuta, jurnal vanzari/ cumparari... in machete adaptabile, modul facturare. Pret licenta monopost: 1350 lei AUTOSOFT SALARII..., concedii medicale/odihna, avansuri, calcul salarii (regie/ acord), state plata, taxe ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Program casa de amanet

Program Casa de Amanet


contractul incheiat cu clientul, calculand automat toate comisioanele si taxele. Acestea..., editeaza note contabile, jurnalul de vanzari sau cumparari. - toate obiectele (bunurile... si instalare in sistem FAT32. Coletul contine: programul pe CD insotit de licenta ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 13 ani
Galati
 Tichete de vacanta cheque vacances

Tichete de vacanta Cheque vacances


scutita de taxele patronale si salariale in limita a 6 salarii minime brute pe tara... reprezinta contravaloarea taxelor catre bugetul general consolidat, in cazul in care... agentiilor de turism licentiate. Avantajele angajatorului: detine un argument forte ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ezee absolute

EZee Absolute


. De ce eZee Absolute? - Platesti cat folosesti - Fara taxe sau comisioane..., achizitionarea licentelor software PMS, de gestiune hoteliera, este intotdeauna mai... de utilizare al sistemului: pachet lunar, trimestrial, anual sau licenta pe viata ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 4 ani
Constanta
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"vanzari licente taxi" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea