Inscrie firma »

vanzari licente taxi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vanzari licente taxi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Program contabilitate primara - casa si gestiune

Program contabilitate primara - Casa si Gestiune


cu marfa facturata, Registrul de Casa zilnic, Jurnalul de Vanzari si Cumparari..., evidenta salariatilor, state de plata si calculul automat al taxelor si impozitelor... cu privire la taxele si impozitele datorate Bugetului. Programul este foarte usor ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 11 ani
Galati
 Autosoft-programe software pentru societati comerciale/ bugetare/

AUTOSOFT-Programe software pentru societati comerciale/ bugetare/ fundatii


, compensari, raportari: NIR-uri, registru casa/banca lei/valuta, jurnal vanzari/ cumparari... in machete adaptabile, modul facturare. Pret licenta monopost: 1350 lei AUTOSOFT SALARII..., concedii medicale/odihna, avansuri, calcul salarii (regie/ acord), state plata, taxe ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Program casa de amanet

Program Casa de Amanet


contractul incheiat cu clientul, calculand automat toate comisioanele si taxele. Acestea..., editeaza note contabile, jurnalul de vanzari sau cumparari. - toate obiectele (bunurile... si instalare in sistem FAT32. Coletul contine: programul pe CD insotit de licenta ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 11 ani
Galati
 Tichete de vacanta cheque vacances

Tichete de vacanta Cheque vacances


scutita de taxele patronale si salariale in limita a 6 salarii minime brute pe tara... reprezinta contravaloarea taxelor catre bugetul general consolidat, in cazul in care... agentiilor de turism licentiate. Avantajele angajatorului: detine un argument forte ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"vanzari licente taxi" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea