Inscrie firma »

utilizare in industria laptelui - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre utilizare in industria laptelui
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Detergent super dezincrustant

Detergent super dezincrustant


de utilizare: Industria alimentara, agrara, industria laptelui si branzeturilor, industria.... Potrivit pentru industria laptelui pentru curatarea rezervoarelor de colectare...Indicat pentru intreprinderile de industrializare a laptelui pentru curatarea ... »

Pret: 335.29 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Booster vb31 diversey

Booster VB31 DIVERSEY


: Booster este un preparat bazat pe peroxid de hidrogen cu multe aplicatii in industria... farmaceutica si cosmetica, alimentara si de catering. Preparatul este utilizat in principal ... »

Pret: 526.63 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Dezinfectant pentru uger deosan activate pre/post ag217

Dezinfectant pentru uger Deosan Activate Pre/Post AG217


Dezinfectant pentru uger, gata de utilizare, pe baza de iod cu formula 2 in 1... de utilizare pentru dezinfectarea ugerului inainte si dupa muls.Activitate biocida... de utilizare. Potrivit pentru aplicare prin spumare, scufundare si pulverizare. Proprietati ... »

Pret: 611.15 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detergent spumant alcalin powerfoam vf4

Detergent spumant alcalin Powerfoam VF4


Powerfoam este potrivit pentru utilizarea cu o gama larga de echipamente... de caustica destinat aplicatiilor de curatare cu duritate mare si periodica in industria... Mod de utilizare : Utilizati Powerfoam la concentratii intre 3-10% v/v, in functie ... »

Pret: 545.6 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detergent spalare cu spumare redusa

Detergent spalare cu spumare redusa


, industria laptelui si branzeturilor, industria de prelucrare a carnii. Mod de utilizare..., fara spuma, cu clatire usoara. Domenii de utilizare: Industria alimentara, agrara... si pentru curatare prin circulatie sau prin pulverizare in industria alimentara ... »

Pret: 431.08 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detergent spalare cu spumare redusa si clor-activ

Detergent spalare cu spumare redusa si clor-activ


de utilizare: Industria alimentara, agrara, industria laptelui si branzeturilor, industria... : instalatii CIP, industria alimentara, agricola, a laptelui si de prelucrare a carni.... Ideal pentru aplicatii in industria agroalimentara. Indeparteaza grasimea, uleiurile ... »

Pret: 368.13 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detergent alcalin industria alimentara

Detergent alcalin industria alimentara


din industria alimentara. Utilizabil manual, cu masina de spalat cu presiune, cu masina... Industria bauturilor- spalarea rezervoarelor de stocare. Industria laptelui- spalarea...: Produs pentru industria alimentara formulat pentru a respecta principiile HCCP prin Directia ... »
Light Member 4 ani
Suceava
 Lavete profesionale wypall x80 plus galbena kimberly clark

Lavete profesionale WyPall X80 Plus Galbena KIMBERLY CLARK


de culori a fost special creata pentru procese de curatare exigente din industria... furnizate in folie de infasurare. In plus, atingeti numai panza utilizata. Fiecare... pachet ofera livrarea de servetele individuale pentru utilizare controlata, o igiena ... »

Pret: 597.38 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Diverspray vc13 diversey

Diverspray VC13 DIVERSEY


curatarii reproductibile. Spuma redusa si adecvata pentru utilizare in aplicatii CIP... utilizat pentru curatarea in doua etape a Dairy CIP atunci cand este urmat de un acid... spumant redus si adecvat pentru utilizare in aplicatii CIP in conditii de presiune ... »

Pret: 282.33 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detergent cu spumare redusa

Detergent cu spumare redusa


: Industria alimentara, agrara, industria laptelui si branzeturilor, industria... : instalatii CIP, industria alimentara, agricola, a laptelui si de prelucrare a carni... aplicatii in industria agroalimentara. Indeparteaza grasimea, uleiurile vegetale ... »

Pret: 362.66 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detergent spumant

Detergent spumant


de utilizare: Industria alimentara, agrara, industria laptelui si branzeturilor, industria..., a bancilor de lucru si a pardoselilor.Utilizat cu dispozitivul corespunzator de formare... de prelucrare a carnii. Mod de utilizare: Se dilueaza produsul in apa si se pulverizeaza ... »

Pret: 431.08 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detartrant acid spumogen   24 kg h.a.c.c.p emulsi-kal sanitec

DETARTRANT ACID SPUMOGEN 24 KG H.A.C.C.P EMULSI-KAL SANITEC


: industria alimentara, agrara, industria laptelui si branzeturilor, industria.... Utilizat cu dispozitivul corespunzator de formare spumasi masina de curatat cu jet..., instalatii de muls, cuve din inox, pardoseli. De utilizat periodic pentru a neutraliza ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Degresant  spumant alcalin

Degresant spumant alcalin


laptelui si branzeturilor, industria de prelucrare a carnii. Mod de utilizare: Diluati... stralucitoare si lucioase. Domenii de utilizare: Industria alimentara, agrara, industria... actioneze si clatiti cu apa. FOLOSIRE :industria alimentara, agricultura, lactate ... »

Pret: 395.5 RON
Buyer Member 5 ani
Giurgiu
 Detartrant acid fara spuma 20 kg h.a.c.c.p  emulsi-acid -sanitec

DETARTRANT ACID FARA SPUMA 20 KG H.A.C.C.P EMULSI-ACID -SANITEC


: instalatii CIP, industria alimentara, agrara, industria laptelui si branzeturilor... buna protectie impotriva aparitiei petelor de rugina. Domeniu de utilizare..., industria de prelucrare a carnii. Dozare: 1 g/lt in functie de duritatea apei ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Slr - pompe cu lobi

SLR - pompe cu lobi


si produselor vascoase. Aplicatii: Utilizare in industria laptelui, industria alimentara... si farmaceutica si in industria bauturilor. Lichide vehiculate: aluat, ketchup, maioneza ... »
Oferit de:RECONDI SRL
Buyer Member 6 ani
Brasov
 Detergent spumogen alcalin antibacterian 23kg h.a.c.c.p  emulsi-quater

DETERGENT SPUMOGEN ALCALIN ANTIBACTERIAN 23KG H.A.C.C.P EMULSI-QUATER SANITEC


de utilizare: industria alimentarã, agrarã, industria laptelui ºi br...ânzeturilor, industria de prelucrare a cãrnii. Dozare: 1%-2% utilizaþi cu dispozitive...ã Pentru utilizarea manual. circa 1 capac la 5 litri de apã. Cod.: 1851 Mod ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 -detergent nespumant clor-activ 24 kg h.a.c.c.p  emulsi-hypoclor

-DETERGENT NESPUMANT CLOR-ACTIV 24 KG H.A.C.C.P EMULSI-HYPOCLOR SANITEC


.I.P sau manual în industria laptelui ºi brânzeturilor ºi a prelucr.... Domeniu de utilizare: instalaþii CIP, industria alimentarã, agrar...ã, industria laptelui ºi brânzeturilor, industria de prelucrare a c ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Furtune alimentar

FURTUNE ALIMENTAR


Interior:NR, alb, suprafata neteda, utilizabil in industria vinului, berii..., bauturilor racoritoare PVC / NBR, alb, suprafata neteda, utilizabil in industria... laptelui, uleiului comestibil Insertie:textil, patru straturi (ind. vinului) textil ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Innofluid tf klor t

INNOFLUID TF KLOR T


a murdariei. Se recomanda utilizarea in industria laptelui, a vinului si berii...-se cu precadere in sisteme CIP, in industria laptelui s.a. - temperatura, timp de actiune..., ca si in alte ramuri ale industriei alimentare, in alimentatia publica, agricultura, unitati ... »
Oferit de:HYDROTHERM
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Lada de refrigerare liebherr ft 2900 - 282/247 l

Lada de refrigerare Liebherr FT 2900 - 282/247 l


Lada de refrigerare cu racire statica, utilizare in industria carnii, laptelui ... »
Oferit de:SC Coldline SRL
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Lada de refrigerare liebherr ft 2902 - 302/234 l

Lada de refrigerare Liebherr FT 2902 - 302/234 l


Lada de refrigerare cu racire statica, utilizare in industria carnii, laptelui ... »
Oferit de:SC Coldline SRL
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Lada de refrigerare liebherr fti 2902 -

Lada de refrigerare Liebherr FTI 2902 -


Lada de refrigerare cu racire ventilata, utilizare in industria carnii..., laptelui pentru pastrare produselor alimentare din carne, lapte, legume, fructe ... »
Oferit de:SC Coldline SRL
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Teflon anti-lipire

Teflon anti-lipire


utilizate in urmatoarele industrii: Industria de panificatie-forme, tavi, conuri... de modelare rotunda, cuve alimentare divisor Industria laptelui-forme de branza... si cascaval, site de uscare Industria cauciucului-forme si matrite Industria plasticului ... »
Gold Member 9 ani
Vrancea
 Sita rotativa t.r.

Sita Rotativa T.R.


in general si in special acele aplicatii cu continut mare de grasimi: industria laptelui... decat ale altor site rotative utilizate in separarea solid-lichid. Proportia... prezinta un sistem de auto-curatare. Aplicatii: * industria alimentara ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Sita statica de filtrare

Sita statica de filtrare


Sita statica: Sita statica este un filtru utilizat pentru separarea... in industria hartiei, industria textile, industria pielariei, industria de conserve..., abatoare, procesare a laptelui, spalatorii de cisterne Randamentul este optim ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
99 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"utilizare in industria laptelui" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea