Inscrie firma »

usi de aluminiu pentru interior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre usi de aluminiu pentru interior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Usi aluminiu

USI ALUMINIU


( termopan, clar, mat, cu model). Usile din aluminiu pot fii usi de interior sau usi... de exterior si se executa dupa dimensiunile clientului. Pretul corect pentru usile...USILE CULISANTE pe care le producem si montam se confectioneaza din profile ... »

Pret: 170 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Usi de interior

USI DE INTERIOR


cu design deosebit, usi glisante de interior, usi pentru compartimentari interioare..., cu profile din aluminiu fara bariera termica pentru interior,de diverse culori...Usile interioare produse de noi sunt fie usi clasice de interior, usi ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Usi pentru interior din lemn

Usi pentru interior din lemn


Usi interioare cu deschidere obisnuita,(un canat 1100mm/2800mm),cu tocul... masiv intre care se introduce folie de aluminiu si un strat cu grosime de 12,30mm... de apa,fie prin vopsire opaca fie realizat transparent pentru pastrarea aspectului ... »
Buyer Member 9 ani
Hunedoara
 Usi glisante pentru interior

Usi glisante pentru interior


Usi glisante din sticla Dorma BEYOND Mare procent din gama noastra este... disponibil si sub forma sisteme de usi din sticla glisante. Fie ca vreti sa puneti... in valoare sistemul folosind usi cu sina fixa, foarte elegante, din otel inoxidabil ... »

Pret: 420 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Usi glisante aluminiu

USI GLISANTE ALUMINIU


din aluminiu de diverse culori. Usile glisante sunt usi pentru separare bucatarie , pentru... living sau gressing, pentru hol,pentru terase etc. Usile glisante din aluminiu sunt...Usile glisante din aluminiu sunt interioare sau exterioare, cu profile ... »

Pret: 175 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Usi glisante de interior

USI GLISANTE DE INTERIOR


Executam si montam USI GLISANTE DIN ALUMINIU pentru interior , PENTRU... DE GEAM (CLAR, MAT, OGLINDA ) , CU PAL SAU PANEL . USILE GLISANTE DIN ALUMINIU SUNT... DELIMITAREA DE SPATII, PENTRU LIVING, DRESSING, BUCATARIE, HOL , TERASA, FOISOR ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Usi din pvc si aluminiu

Usi din PVC si Aluminiu


Usi din PVC pentru interior si exterior Usi din Aluminiu pentru interior Usi ... »
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Usi metalice de interior si exterior

Usi metalice de interior si exterior


Usi de interiorA METALICE -A canatele din tabla rezistenta la acizi... cu cate o placa de aluminiu si HDF. Canturile usii, laterale si cel superior, sunt... si acoperita cu laminat CPL cu grosimea de 0,2 sau 0,7 mm sau laminat PVC pentru usile ... »
Buyer Member 2017 ani
Arad
 Sistem usa millennium din aluminiu

Sistem Usa Millennium din Aluminiu


sistem de usa cu protectie la foc de aluminiu clasificata in clasa EI260... de rezistenta solutioneaza cerintele pentru siguranta in caz de incendiu permis ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 4 ani
Bihor
 Usi exterior door system aluminiu

USI EXTERIOR DOOR SYSTEM ALUMINIU


, usi de interior din lemn masiv stratificat, usi antifoc si usi cu panel... confectionarii de usi blindate si de interior de dimensiuni libere. Compania ofera o gama... executia de usi securizate, antiefractie de exterior in dimensiuni standard si atipice ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Usi  rezistente la foc de interior

Usi rezistente la foc de interior si exterior


necesar reprezinta o provocare pentru proiectantii usilor de exterior cu rezistenta... permit montarea canatului pentru orice directie de deschidere. Usile sunt livrate... acoperita cu laminat CPL de grosimea 0,7 mm sau cu laminat PVC pentru usi frezate. Usi ... »
Buyer Member 2017 ani
Arad
 Usi glisante

USI GLISANTE


neincalzite; aceste usi glisante sunt cu profile din aluminiu de diverse culori...Usile glisante confectionate de noi se folosesc la compartimentari interioare... rezistente in timp, necesita spatiu redus pentru deschidere si sunt foarte convenabile ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tamplarie usi glisante fara bariera din

Tamplarie usi glisante fara bariera din Aluminiu


Sistem de usi glisante pentru interior M9000 Slide, descriere produs: Este... sistemul pentru usi si ferestre glisante care foloseste o foaie mobila de 32mm grosime ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme de ferestre si usi din

Sisteme de ferestre si usi din Aluminiu


Sisteme de ferestre si usi din Aluminiu Pentru sistemele de ferestre si usi... 50.NI este un sistem pentru usi din Aluminiu fara bariera termica, cu adancime... Schüco AWS 50.NI este un sistem pentru ferestre din Aluminiu neizolate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Botosani
 Tamplarie din aluminiu bucuresti

Tamplarie din aluminiu bucuresti


Producem tamplarie din aluminiu respectiv ferestre si usi din aluminiu dupa... modelul cerut de client sau ales de noi impreuna cu clientul. Profilele din aluminiu... de viata, nu necesita intretinere ( doar curatare usoara); Profilele din aluminiu sunt ... »

Pret: 135 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Usi glisante cortizo millennium plus cu bt

USI Glisante Cortizo Millennium Plus cu BT


USI Cortizo Millennium Plus cu BT Sistem de usa pietonal drept de 70 mm... cu Bariera Termica pentru localuri comerciale si cladiri.Cu o valoare de transfer termic ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 4 ani
Bihor
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 55 x 78

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 55 x 78 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 55 x 78 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 262.11 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 55 x 98

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 55 x 98 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 55 x 98 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 303.04 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 66 x 118

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 66 x 118 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 66 x 118 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 378.58 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 78 x 98

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 78 x 98 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 78 x 98 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 334.65 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 78 x 118

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 78 x 118 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 78 x 118 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 382.24 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 78 x 140

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 78 x 140 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 78 x 140 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 410.42 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac albastru pentru interior dakota - 114 x

Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 114 x 140 cm


Rulou opac albastru pentru interior Dakota - 114 x 140 cm Ruloul opac se... monteaza pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ... »

Pret: 416.85 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac bej pentru interior dakota - 55 x 78 cm

Rulou opac bej pentru interior Dakota - 55 x 78 cm


Rulou opac bej pentru interior Dakota - 55 x 78 cm Ruloul opac se monteaza... pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ce permit ... »

Pret: 262.11 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Rulou opac bej pentru interior dakota - 55 x 98 cm

Rulou opac bej pentru interior Dakota - 55 x 98 cm


Rulou opac bej pentru interior Dakota - 55 x 98 cm Ruloul opac se monteaza... pe ferestrele de mansarda si este prevazut cu doua sine laterale din aluminiu ce permit ... »

Pret: 303.04 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
3712 produse / 149 pagini
25 produse pe pagina.

"usi de aluminiu pentru interior" in Firme Hot - 36 Rezultat(e)
Folositi cautarea