Inscrie firma »

tubulatura ventilatie plastic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tubulatura ventilatie plastic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tehnica circuitului pentru ventilatie

Tehnica circuitului pentru ventilatie


Ventilatie intensa - avand originea de sus sau jos, buna pentru animale... scazut in ansamblare din otel sau plastic (GFK) foarte usor de curatat... prin intermediul unei tubulaturi subterane. Astfel solul este utilizat ca un element ... »
Buyer Member 10 ani
Maramures
 Ventilator industrial de tubulatura dospel euro 1 100

Ventilator industrial de tubulatura Dospel Euro 1 100


Ventilatorul industrial de tubulatura Dospel EURO 1 100 are urmatoarele... caracteristici: Ventilator de refulare a aerului din sistemul de ventilatie. Se monteaza... in interiorul canalului de ventilatie. Dispune de diametre identice la capete. Alimentare ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura dospel euro 2 120

Ventilator industrial de tubulatura Dospel Euro 2 120


de refulare a aerului din sistemul de ventilatie. Se monteaza in interiorul canalului... de ventilatie. Dispune de diametre identice la capete. Alimentare 220-240 V. Corp... din plastic. Sizes a˜A B C ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura dospel euro 3 150

Ventilator industrial de tubulatura Dospel Euro 3 150


de refulare a aerului din sistemul de ventilatie. Se monteaza in interiorul canalului... de ventilatie. Dispune de diametre identice la capete. Alimentare 220-240 V. Corp... din plastic. Sizes a˜A B C ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents tt 100

Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 100


Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 100 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents tt 125

Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 125


Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 125 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents tt 150

Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 150


Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 150 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents tt 160

Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 160


Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 160 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents tt 250

Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 250


Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 250 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents tt 315

Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 315


Ventilator industrial de tubulatura Vents TT 315 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents vk 100

Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 100


Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 100 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents vk 125

Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 125


Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 125 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents vk 150

Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 150


Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 150 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents vk 200

Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 200


Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 200 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents vk 250

Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 250


Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 250 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura vents vk 315

Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 315


Ventilator industrial de tubulatura Vents VK 315 caracteristici: Ventilator... industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari. Carcasa... este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal pentru ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial centrifugal de tubulatura vents

Ventilator industrial centrifugal de tubulatura Vents VKS 200


Ventilator industrial centrifugal de tubulatura Vents VKS 200 caracteristici...: Ventilator industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari.... Carcasa este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial centrifugal de tubulatura vents

Ventilator industrial centrifugal de tubulatura Vents VKS 315


Ventilator industrial centrifugal de tubulatura Vents VKS 315 caracteristici...: Ventilator industrial de tubulatura conceput pentru ventilarea incaperilor medii si mari.... Carcasa este fabricata din plastic de inalta calitate, rezistent la coroziune, ideal ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator casnic axial de tubulatura dospel euro 1

Ventilator casnic axial de tubulatura Dospel Euro 1 100


Ventilatorul casnic axial de tubulatura Dospel Euro 1 100 are urmatoarele... caracteristici: Ventilator de refulare a aerului din sistemul de ventilatie. Se monteaza... in interiorul canalului de ventilatie. Dispune de diametre identice la capete. Alimentare ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator casnic axial de tubulatura dospel euro 2

Ventilator casnic axial de tubulatura Dospel Euro 2 120


Ventilatorul casnic axial de tubulatura Dospel EURO 2 120 are urmatoarele... caracteristici: Ventilator de refulare a aerului din sistemul de ventilatie. Se monteaza... in interiorul canalului de ventilatie. Dispune de diametre identice la capete. Alimentare ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator casnic axial de tubulatura dospel euro 3

Ventilator casnic axial de tubulatura Dospel Euro 3 150


Ventilatorul casnic axial de tubulatura Dospel EURO 3 150 are urmatoarele... caracteristici: Ventilator de refulare a aerului din sistemul de ventilatie. Se monteaza... in interiorul canalului de ventilatie. Dispune de diametre identice la capete. Alimentare ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura dospel polo 1

Ventilator industrial de tubulatura Dospel Polo 1 100/104 N


Ventilatorul industrial de tubulatura Dospel POLO 1 100/104 N are urmatoarele... de ventilatie. Se monteaza atat la capatul conductelor de aerisire, cat si pe traseul... a aerului. Alimentare 220-240 V. Corp din plastic ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura dospel polo 1

Ventilator industrial de tubulatura Dospel Polo 1 100/104 W


Ventilatorul industrial de tubulatura Dospel POLO 1 100/104 W are urmatoarele... de ventilatie. Se monteaza atat la capatul conductelor de aerisire, cat si pe traseul... a aerului. Alimentare 220-240 V. Corp din plastic ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator industrial de tubulatura dospel polo 2

Ventilator industrial de tubulatura Dospel Polo 2 125/129 W


Ventilatorul industrial de tubulatura Dospel POLO 2 125/129 W are urmatoarele... de ventilatie. Se monteaza atat la capatul conductelor de aerisire, cat si pe traseul... a aerului. Alimentare 220-240 V. Corp din plastic ... »

Pret: 69 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Ventilator casnic axial de tubulatura dospel polo 1

Ventilator casnic axial de tubulatura Dospel Polo 1 100/104 N


Ventilatorul casnic axial de tubulatura Dospel POLO 1 100/104 N are urmatoarele... de ventilatie. Se monteaza atat la capatul conductelor de aerisire, cat si pe traseul... a aerului. Alimentare 220-240 V. Corp din plastic ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
449 produse / 18 pagini
25 produse pe pagina.

"tubulatura ventilatie plastic" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea