Inscrie firma »

tratare apa cu uv - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tratare apa cu uv
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Filtru de apa

Filtru de apa


Un sistem revolutionar pentru tratare apei Cu filtru de carbon/UV pentru... bacteri. Ultravioletele distrug peste 99,99% din potentiale bacterii si virusi din apa... de baut. Sistemul de tratare a apei inbunatateste claritea,gustul si mirosul apei ... »
Buyer Member 8 ani
Satu Mare
 Filtre pentru tratarea apei de la robinet

Filtre pentru tratarea apei de la robinet


separarea impuritatilor din apa curenta precum si tratarea acesteia.... destinate apei de la robinet vin echipate cu sistem cu carbon activ sau UV asigurand ... »
Buyer Member 5 ani
Bihor
 Sterilizatoare uv pentru piscine

STERILIZATOARE UV PENTRU PISCINE


digital, sterilizatoarele UV din seria POOL LCD sunt echipamente caracterizate printr...-o constructie simpla, dar robusta si performata ridicata. Doriti sa aveti o apa de calitate... in mod curent la intretinerea periodica a unei piscine, instaland un sterizator UV ... »
Oferit de:Inserv Aqua srl
Bronze Member 11 ani
Buzau
 Sterilizator cu uv

Sterilizator cu UV


Sistemele municipale Sterilight UV inglobeaza cea mai noua tehnologie atat.... Sistemele de sterilizare cu UV includ o platforma de control bazata pe PLC si un sistem... unic de monitorizare a lampilor UV care permite comutarea in timpul functionarii ... »
Bronze Member 7 ani
Valcea
 Sterilizatoare uv

Sterilizatoare UV


tratamentului mai mare de 99% -costuri de intretinere minime -gama de debite de tratare... (alimentari cu apa) ... »
Oferit de:Inserv Aqua srl
Bronze Member 11 ani
Buzau
 Filtru etf 2100 pf

Filtru ETF 2100 PF


pentru reducerea turbiditatii, coloratiei sau mirosurilor neplacute din apa... complexe a apei de put, in combinatie cu dedurizare, filtrare, sterilizare cu UV etc. ... »
Oferit de:SC Mondan Roof
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Filtru apa potabila korea

Filtru apa potabila Korea


Filtru apa ultrafiltrare + sterilizare 6 stadii Caros Korea. Ultrafiltrare... de ultima generatie cu rasina pentaiodata pentru producere apa potabila minerala. Statie... de tratare a apei cu debit marit de productie . Structura statiei de ultrafiltrare este ... »

Pret: 575 RON
Bronze Member 8 ani
Bacau
Comanda acum
 Buretel lacrima  nbr set 2 buc

BURETEL LACRIMA NBR SET 2 BUC


tratamente standard :- tratare anti UV , pentru a evita decolorarea si degradarea atunci... schimbarea de culoare atunci cind este spalat cu apa furnizata de la retea- tratare anti... cind este expus la soare si lumina naturala- tratare anti cupru , pentru a evita ... »

Pret: 10.93 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Buretel lacrima  sbr set 2 buc

BURETEL LACRIMA SBR SET 2 BUC


are urmatoarele tratamente standard :- tratare anti UV , pentru a evita decolorarea... si degradarea atunci cind este expus la soare si lumina naturala- tratare anti cupru... , pentru a evita schimbarea de culoare atunci cind este spalat cu apa furnizata ... »

Pret: 10.93 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Piscine moderne

piscine moderne


automate hidraulice sau electrice) curatire piscine -instalatii de tratare automata... a apei din piscine inclusiv sterilizatoare cu raze ultraviolete(BIO-UV) sau cu ozon... -incalzire pentru apa din piscine: -pompe de caldura -incalzitoare electrice ... »
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Sistem de filtrare profesionala cu uv - osmoza

Sistem de filtrare profesionala cu UV - osmoza inversa cu Lampa UV 1 x 14W F


F900- SISTEM FILTRARE PROFESIONAL CU UV- OSMOZA INVERSA Nobel F-900 este... TR 100( 40+ 60) l netto Descrierea functionarii aparatului Apa din conducta... prefiltru apa intra in al treilea prefiltru (CP-205) (de sedimentare), al carui membrana ... »

Pret: 10394 RON
Oferit de:Global Step
Silver Member 9 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Lampi-uv sterilizare

Lampi-UV sterilizare


la bazine de inot, sisteme de tratare a apei, apa potabila sau containere de apa...Sterilizarea cu UV HNS® lampi bactericide pentru sterilizare (nu produc... din locuinta (de exemplu), apa potabila sau din acvarii. Purificarea aerului include ... »
Gold Member 7 ani
Bucuresti
 303 aerospace protectant - protectie uv plastice /

303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon


<p> <strong>303 Aerospace Protectant - Protectie UV Plastice / PVC... / Hypalon</strong> este alegerea perfecta daca doriti cea mai buna protectie UV... Protectant - Protectie UV Plastice / PVC / Hypalon</strong> ofera protectie UV ... »

Pret: 70 RON
Silver Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Filtru apa potabila nanofiltrare 6 stadii

Filtru apa potabila nanofiltrare 6 stadii


Filtre apa nanofiltrare 6 stadii cu carbon activ Kuraray Japonia Nanofiltrarea... , cu o membrana special creata in Korea pentru tratarea si potabilizarea apei... a persoanelor si a mediului. Filtre de aer si apa sunt un domeniu-cheie de aplicare. Kuraray ... »

Pret: 590 RON
Bronze Member 8 ani
Bacau
Comanda acum
 Aparat pentru purificarea apei smart2pure he77.1

Aparat pentru purificarea apei Smart2Pure HE77.1


pot fi racordate la o retea de apa pretratata. Pasi modulari de tratare, cu scopul...Pentru conectare directa la reteaua de apa. Ideal pentru laboratoarele care nu... producerii de cantitati mici de apa pura de urmatoarele calitati: Tipul I ASTM ... »
Oferit de:Global Step
Silver Member 9 ani
Bucuresti
 Separator de grasimi telcom

Separator de grasimi Telcom


de grasimi si particule grele TELCOM sunt unitati de tratare a apelor reziduale... separatoarelor de grasimi, fara a fi nevoie de o tratare biologica ulterioara, atunci cand... a separatoarelor de grasimi TELCOM este de a asigura in mod natural, tratarea apei uzate ... »
Oferit de:SC TecnoTre SRL
Buyer Member 7 ani
Arad
 Pompe grundfos

POMPE GRUNDFOS


a presiunii, dozare; ~ ape reziduale; statii de tratare apa; statii... apa, apa calda, abur, aer. Supape de siguranta pentru apa ,agent... termic, abur,aer. Filtre y pentru apa ,agent termic, abur ... »
Buyer Member 7 ani
Hunedoara
 Fose septice

FOSE SEPTICE


, prin actiunea bacteriilor anaerobe se mineralizeaza si pierde din continutul de apa. In urma... foloseste substante bioactivatoare -reactie neutra la radiatiile UV -rezistenta... AQUAPRIM, prin tratarea apelor reziduale asigura urmatoarele: -indepartarea componentei ... »
Buyer Member 7 ani
Dolj
 Separator de ulei

Separator de ulei


Separatoarele de ulei TELCOM sunt unitati de tratare a apelor care provin... este de a asigura, in mod natural, tratarea apei uzate poluante pana la parametrii... industriale, parcari si spalatorii auto, societati industriale unde apa pluviala este ... »
Oferit de:SC TecnoTre SRL
Buyer Member 7 ani
Arad
 Osmoza inversa

Osmoza inversa


spre partea cu apa filtrata. Tratarea apei prin osmoza inversa nu implica tratare... a apei. Elimina elementele toxice si compusii cancerigeni din apa. Procedeul... de apa dinspre solutia cu concentratie mai scazuta de ioni spre solutia ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Fosa septica pentru 4 utilizatori - ecoimo 4

Fosa septica pentru 4 utilizatori - ECOIMO 4


de apa epurata/zi - 800 litri Producator TELCOM - Italia Principiul de functionare....Prin tratarea apelor uzate,In acest tip de fose se asigura: - indepartarea componentei... electrica; - reactie neutra la radiatiile UV; - gabarit mic, din material reciclabil ... »

Pret: 1899 RON
Light Member 8 ani
Timis
 Fosa septica imhoff   5 utilizatori - slim 5

Fosa septica IMHOFF 5 utilizatori - SLIM 5


de apa epurata/zi - 1000 litri Producator TELCOM - Italia Principiul de functionare....Prin tratarea apelor uzate,In acest tip de fose se asigura: - indepartarea componentei... electrica; - reactie neutra la radiatiile UV; - gabarit mic, din material reciclabil ... »
Light Member 8 ani
Timis
 Fose septice imhoff  6 utilizatori - ecoimo6

Fose septice IMHOFF 6 utilizatori - ECOIMO6


de apa epurata/zi - 1200 litri Producator TELCOM - Italia Principiul....Prin tratarea apelor uzate,In acest tip de fose se asigura: - indepartarea componentei... electrica; - reactie neutra la radiatiile UV; - gabarit mic, din material reciclabil ... »

Pret: 2149 RON
Light Member 8 ani
Timis
 Fose septice imhoff  10 utilizatori - ecoimo 10

Fose septice IMHOFF 10 utilizatori - ECOIMO 10


(iclusiv TVA) Volumul total de apa epurata/zi - 2000 litri Producator TELCOM - Italia... formeaza in lipsa oxigenului.Prin tratarea apelor uzate,In acest tip de fose se asigura... alimentare electrica; - reactie neutra la radiatiile UV; - gabarit mic, din material ... »
Light Member 8 ani
Timis
 Fose septice imhoff  15 utilizatori - ecoimo 15

Fose septice IMHOFF 15 utilizatori - ECOIMO 15


(Pret inclusiv TVA) Volumul total de apa epurata/zi - 3000 litri Producator TELCOM... ce se formeaza in lipsa oxigenului.Prin tratarea apelor uzate,In acest tip de fose... la radiatiile UV; - gabarit mic, din material reciclabil, inchise etans; - Suprafata ... »
Light Member 8 ani
Timis
49 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"tratare apa cu uv" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea