Inscrie firma »

transport milano romania - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre transport milano romania
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Transport marfa milano romania

Transport marfa Milano Romania


Oferim transport intern si international in regim grupaj sau exclusiv ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa milano udine

Transport marfa Milano Udine Romania


Efectuam transport de marfa in regim grupaj cu autoutilitare si camioane... pe toata durata transportului.Marfurile se transporta in regim grupaj la cererea... clientului pentru a reduce cheltuielile de transport. Transporturile noastre sunt ... »

Pret: 0.45 EUR
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa milano airport catre

Transport marfa Milano Airport catre Romania


Firma noastra se ocupa cu grupaje si coletarie din toata europa catre Romania... Transport de marfa congelata si refrigerata cu masini de 4 5 sau 8 europaleti. Toate... de transport pt import sau export ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa milano italia resita

Transport marfa Milano Italia Resita Romania


Transport frigorific Italia Romania si Romania Italia cu dube frigorifice...,transporturi regulata din Romania catra Italia,transporturi pentru magazine romanesti restaurante ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa rapid roma milano

Transport marfa rapid Roma Milano Romania


.5 t Firma noastra se ocupa cu grupaje si coletarie din toata europa catre Romania... Onoram orice comanda legata de transport pt import sau export, pentru marfuri... generale, frigorifice, relocari, mutari sedii de firme sau persoane fizice Transport ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport international

Transport international Romania-Spania


, infiintata in anul 2006, avand ca activitate transportul confectiilor atat pe umerase cat.... Companie de expeditie in continua dezvoltare, asigura intermedieri in transport... si consultanta logistica. Prin partenerii nostri asiguram transport rutier de marfa ... »
Light Member 10 ani
Arges
 Transport marfa milano craiova

Transport marfa Milano Craiova


din Bucuresti Milano,Slatina Rho,Craiova Vicenza,Limena Timisoara,Treviso Lugoj Transport... de marfa zilnic catre Italia catre Romania si din Romania catre Italia grupaje ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport international de marfuri in grupaj italia

Transport international de marfuri in grupaj Italia (zona Milano, Bologna


Transport international de marfuri in grupaj Italia (zona Milano, Bologna..., Verona) - Romania Daca aveti de transportat marfuri din/spre Italia, va oferim ... »
Gold Member 10 ani
Bucuresti
 Transport de marfa / transportator

TRANSPORT DE MARFA / TRANSPORTATOR ITALIA ROMANIA SI ROMANIA ITALIA


Organizam transporturi de marfa din sau spre Roma, Milano, Napoli, Torino.... Transportul de marfuri se realizeaza in regim de camioan complet sau grupaj de marfa. ... »
Gold Member 12 ani
Timis
 Transport marfa italia romania

Transport marfa Italia Romania


Transport de marfa saptamanal pe relatia Romania Italia.Transport marfa... Timisoara Milano.Transport marfa Milano Timisoara Arad.Transporturi de marfa pe ruta... Ravenna Timisoara in regim de transport grupaj partial sau in regim de transport marfa ... »

Pret: 0.5 EUR
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa targoviste arad gratz

Transport marfa Targoviste Arad Gratz Milano


Firma noastra se ocupa cu grupaje si coletarie din toata europa catre Romania... Transport medicamente in regim de temperatura controlata cu masini special echipate... Onoram orice comanda legata de transport pt import sau export ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport international de marfa

Transport international de marfa Italia-Romania


Transport international de marfa Milano-Romania. Daca aveti o marfa de importat... in ajutorul dumneavoastra. Nu pierdeti timpul atat de valoros in cautarea transportului ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Transport marfa italia romania si

Transport marfa Italia Romania si Romania Italia


ale Italiei. Tarife bune transport marfa Italia Romania si Romania Italia Cere acum o..., Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Florenta, Bari, Venetia, Verona ... »
Oferit de:DACOMA CAR SRL
Buyer Member 12 ani
Galati
 Transport international persoane

TRANSPORT INTERNATIONAL PERSOANE ROMANIA-ITALIA


S.C YANI TRAVEL asigura cele m bune conditii de transport persoane si colete... pe ruta Romania-Italia cu autocare de 4* si microbuze ! Efectuam urmatoarele trasee...: I TRIESTE -UDINE -PADOVA-VICENZA-VERONA-BERGAMO-MODENA-PARMA MILANO ... »

Pret: 60 EUR
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Transport marfa grupaj romania

Transport marfa grupaj Romania Italia


in toata italia cum ar fii Torino,Milano,Livorno,Modena,Pisa,Roma,Napoli Linie... directa catre Romania si din Romania catre Italia ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Ester tours - transport persoane

Ester Tours - Transport persoane Milano - Novara - Vercelli - Torino


/pers. Plecari din Romania spre Milano - Novara - Vercelli - Torino din urmatoarele orase...Ester Tours va pune la dispozitie curse regulate Milano - Novara - Vercelli... - Torino cu bilete autocar ,transportul de persoane se face in deplina siguranta ... »

Pret: 65 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Transport marfa romania italia

Transport marfa Romania Italia


Oferim servicii de transport de marfa in Romania-Italia, Roma, tur...-retur cu dube de 3,5 Tone si camioane de 24 t Incarcari partiale sau complete catre Verona,Brescia,Modena,Milano,Udina,Torino ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa karlsruhe arad timisoara

Transport marfa Karlsruhe Arad Timisoara Romania


Transport de marfuri generale mobila obiecte personale si orice alt tip... Timisoara-Firenze,Craiova Udine,Draganesti Olt-Vicenza,Caracal-Milano...,Severin-Roma,Orsova-Perugia,Caransebes-Castel Maggiore,Lugoj-Prato,Timisoara-Milano,Arad-Torino. Transporturi de marfuri ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport marfa din romania in

Transport marfa din romania in comunitatea europeane UE si retur


Transport de marfuri generale mobila obiecte personale si orice alt tip... Timisoara Firenze,Craiova Udine,Draganesti Olt Vicenza,Caracal Milano,Severin Roma...,Orsova-Perugia,Caransebes-Castel Maggiore,Lugoj Prato,Timisoara Milano,Arad Torino. Transporturi de marfuri ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport international de persoane cu autocare

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE CU AUTOCARE


, pe ruta Romania-Italia (MILANO, TORINO, ROMA) la pretul de 70- biletul dus, 60...SC FABY TRANS SRL, societate cu experienta in transportul intern... JOI 14:30 HARLAU AGENTIE JOI 15:30 BOTOSANI AGENTIE JOI 16:00 ROMAN ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Transport persoane

TRANSPORT PERSOANE


, pe ruta Romania-Italia (MILANO, TORINO, ROMA) la pretul de 70 euro biletul dus, 60...SC FABY TRANS SRL, societate cu experienta in transportul intern... JOI 15:30 BOTOSANI AGENTIE JOI 16:00 ROMAN ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Transport marfa craiova vicenza

Transport marfa Craiova Vicenza


Transport marfa din Romania catre zona de nord a Italiei efectuam incarcari... pe ruta Bals Milano,transporturi cu icarcari partiale pe ruta Craiova Padova,transport... in tot nordul Italiei si nu numai,cu mar fii Craiova Vicenza,transport de marfa ... »
Oferit de:SC DEGAMI SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Transport international de persoane

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE


Efectuam transport cu autocar Romania-Italia la 60 Euro . Plecari din RO: joi...; plecari din IT: duminica. Traseu pe Romania: Constanta...: Milano/Torino; Linia3: Forli/Rimini/Pescara/Bari/Lecce; Linia4: Frosinone ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ester tours - transport  cu autocar

Ester Tours - Transport cu autocar Roman - Italia


irma Ester Tours va pune la dispozitaia curse regulate Roman - Italia... cu bilete autocar , transportul de persoane se face in deplina siguranta si confort...,Mestre, Padova, Ferrara, Vicenza, Verona, Brecia, Bergamo, Milano,Novara ,Chivasso, Torino ... »

Pret: 65 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Transport international de marfuri

Transport International de Marfuri


servicii in toate ramurile legate de domeniul constructiilor incepand cu transportul... de agregate, materiale de constructii si pana la transport intern si international... si Spania. Activitatea de transport presupune un bun management pentru livrarea ... »
Buyer Member 9 ani
Buzau
53 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"transport milano romania" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea