Inscrie firma »

trandafiri butasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre trandafiri butasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Butasi trandafiri

butasi trandafiri


-butasi trandafiri cu radacina nuda 7 soiuri diverse culori 1,6 euro...+tva -trandafiri urcatori (radacina nuda) 4 culori 1,8+tva (radacina nuda inseamna neambalati ... »
Oferit de:SC FLORIMEX SRL
Buyer Member 11 ani
Hunedoara
 Trandafiri butasi de gradina virgo cu radacina in

Trandafiri butasi de gradina Virgo cu radacina in ghivece de 3.5 litri


Trandafiri de gradina vigurosi Thea hibrida Virgo, culoare alba cu minimum trei... ramificatii, la ghiveci. Varsta minima 3 ani. Trandafiri de gradina sanatosi, rezistenti... cu inflorire indelungata si flori albe deosebite. Trandafiri de gradina Thea, albi ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri de gradina osiria, butasi

Trandafiri de gradina Osiria, butasi de trandafiri cu radacina in ghivece de 3


, cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Butasi de trandafiri cu varsta de 3 ani... de trandafiri butasi cu floare mare....Trandafiri de gradina cu radacini Osiria. Trandafiri colorati grena cu alb ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri de gradina holsteinperle,

Trandafiri de gradina Holsteinperle, butasi inradacinati in ghivece de 3


Trandafiri de gradina Holsteinperle. Trandafiri rosu-corai cu radacini... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata si flori rosii deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri de gradina flamingo,

Trandafiri de gradina Flamingo, butas format cu radacina in ghivece de 3


Trandafiri de gradina cu radacina Flamingo. Trandafiri roz cu radacina... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata si flori roz deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri de gradina mr. lincoln,

Trandafiri de gradina Mr. Lincoln, butasi inradacinati in ghiveci de 3.5 litri


Butasi de trandafiri de gradina, inradacinati, Mr. Lincoln sunt trandafiri.... Varsta trandafirilor este 3 ani. Trandafirii sunt altoiti, sanatosi si rezistenti, au... inflorire indelungata si flori mari deosebite. Trandafiri cu radacina Thea hybrid ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri englezesti de gradina twist

Trandafiri englezesti de gradina Twist butasi cu radacina in ghiveci de 3


si in gradini. Butasii de trandafiri semiurcatori au radacina solida, sunt obtinuti...Trandafirii englezesti urcatori cu flori roz-rosiatic cu dungi albe, parfumate..., grupate in buchete sunt trandafiri de peisaj care pot fi plantati in parcuri ... »

Pret: 22.32 RON
 Trandafiri de gradina polyantha fiji

Trandafiri de gradina Polyantha Fiji butas cu radacini in ghiveci de 3.5 litri


Trandafiri de gradina cu radacina Fiji in ghiveci. Trandafiri alb...-portocalii cu flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi.... Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire ... »

Pret: 24.8 RON
 Trandafiri englezesti de gradina graham thomas

Trandafiri englezesti de gradina Graham Thomas butas cu radacini in ghiveci


urcatori butasi cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri urcatori...Trandafiri englezesti urcatori cu flori galbene, duble, in buchete. Trandafiri... altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata flori deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri agatatori urcatori de gradina sympathie

Trandafiri agatatori urcatori de gradina SYMPATHIE butasi ramificati


cataratori flori rosii in buchete. Trandafiri urcatori butasi cu radacina si minim trei...Trandafiri agatatori urcatori de gradina cu radacina Sympathie. Trandafiri... ramificatii pe altoi. Trandafiri agatatori altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri mondiale (la ghiveci)

Trandafiri Mondiale (la ghiveci)


Trandafiri Thea hybrida Mondiale roz, cu minimum trei ramificatii pe altoi..., trasi la ghivece. Varsta minima 3 ani. Trandafiri sanatosi, rezistenti cu inflorire... indelungata si flori deosebite. Trandafiri Thea hybrida, parfumati si catifelati. Soiuri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri elle (ghiveci)

Trandafiri Elle (ghiveci)


Trandafiri Thea hibrida Ella, roz, cu minimum trei ramificatii pe altoi, trasi... la ghiveci. Varsta minima 3 ani. Trandafiri sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata... si flori portocaliu cu roz deosebite. Trandafiri Thea hybrida, parfumati si catifelati ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri agatatori de gradina urcatori parade plate

Trandafiri agatatori de gradina urcatori Parade plate in ghiveci de 3.5 l


cu flori roz cu floare mare . Butasi de trandafiri urcatori cu radacina. Minimum trei...Trandafiri agatatori de gradina cu radacina Parade. Trandafiri cataratori... ramificatii pe altoi. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri pitici de gradina, fairy red,

Trandafiri pitici de gradina, Fairy red, (rosii),plante in ghiveci de 2 litri


miniaturali albi, rosii, galbeni, flori in buchete. Butasi de trandafiri cu radacina...Trandafiri pitici de gradina cu radacina, culoare rosu, alb, galben. Trandafiri.... Minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti ... »

Pret: 18.6 RON
 Trandafiri pitici de gradina, limesgold (galben),

Trandafiri pitici de gradina, Limesgold (galben), plante in ghiveci de 2 litri


miniaturali albi, rosii, galbeni, flori in buchete. Butasi de trandafiri cu radacina...Trandafiri pitici de gradina cu radacina, culoare rosu, alb, galben. Trandafiri.... Minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti ... »

Pret: 18.6 RON
 Trandafiri de gradina pitici, la ghiveci pepito

Trandafiri de gradina pitici, la ghiveci Pepito galben


Trandafiri pitici de gradina cu radacina Pepito. Plantele au radacinile... in momentul plantarii. Trandafiri de culoare galbena cu flori in buchete. Trandafiri... altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata si flori deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri pitici de gradina m. morsdag, planta

Trandafiri pitici de gradina M. Morsdag, planta formata cu radacina in ghiveci


cu flori albe in buchete. Trandafiri pitici, butasi cu radacina si minimum trei...Trandafiri de gradina pitici cu radacina M. Morsdag. Trandafiri miniaturali... ramificatii pe altoi. Trandafiri pitici altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri agatatori urcatori de gradina golden

Trandafiri agatatori urcatori de gradina Golden Showers, planta formata


parfumati cu flori galbene mari. Trandafiri urcatori butasi cu radacina si minimum trei...Trandafiri urcatori de gradina cu radacina Golden Showers. Trandafiri urcatori... ramificatii pe altoi. Trandafiri urcatori altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri englezesti de gradina falstaf plante

Trandafiri englezesti de gradina Falstaf plante formate cu radacini la ghivece


-purpuriu. Trandafiri urcatori butasi cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri...Trandafiri englezesti cu radacina, in ghiveci, Falstaf. Trandafirii sunt... plantati in ghivece. Trandafiri englezesti semiurcatori, cu flori duble de culoare rosu ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri pitici de gradina, bessy

Trandafiri pitici de gradina, Bessy (rosu-portocaliu), plante in ghiveci de 2


Trandafiri pitici de gradina, la ghiveci, culoare rosu-portocaliu. Trandafiri... miniaturali de gradina cu radacina. Trandafiri parfumati si catifelati. Trandafiri... de trandafiri pitici. ... »

Pret: 18.6 RON
 Trandafiri pitici de gradina, limesglut (roz), plante

Trandafiri pitici de gradina, Limesglut (roz), plante in ghiveci de 2 litri


Trandafiri pitici de gradina, Limesglut (roz), plante in ghiveci de 2 litri.... Trandafiri miniaturali de gradina cu radacina. Trandafiri parfumati si catifelati.... Trandafiri cu inflorire continua, de lunga durata in buchete multiflore. Soiuri deosebite ... »

Pret: 18.6 RON
 Trandafiri de gradina kronenburg, tufa formata cu

Trandafiri de gradina Kronenburg, tufa formata cu radacina in ghivece de 3


Trandafiri de gradina Kronenburg. Trandafiri galben cu rosu, cu radacini... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti, cu inflorire indelungata si flori rosii deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri de gradina casanova, plante formate cu

Trandafiri de gradina Casanova, plante formate cu radacina in ghivece de 3


Trandafiri de gradina cu radacina Casanova. Trandafiri galbeni cu radacini... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata si flori rosii deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafiri de gradina monika cu radacini in ghivece

Trandafiri de gradina Monika cu radacini in ghivece de 3.5 litri


Trandafiri de gradina cu radacina Monika. Trandafiri portocali cu radacina... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti cu inflorire abundenta si flori mari deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 29.76 RON
 Trandafir de gradina la minuette tufa formata cu

Trandafir de gradina La Minuette tufa formata cu radacina in ghivece de 3


Trandafiri de gradina cu radacina La Minuette. Trandafiri grena cu alb... cu radacini si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri..., deosebite. Trandafiri cu radacina Thea hybrida. Trandafiri parfumati si catifelati ... »

Pret: 24.8 RON
55 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"trandafiri butasi" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Butasi trandafiri
 Butasi de trandafiri
 Butasi trandafir
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea