Inscrie firma »

trandafiri butasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre trandafiri butasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Butasi trandafiri

butasi trandafiri


-butasi trandafiri cu radacina nuda 7 soiuri diverse culori 1,6 euro...+tva -trandafiri urcatori (radacina nuda) 4 culori 1,8+tva (radacina nuda inseamna neambalati ... »
Oferit de:SC FLORIMEX SRL
Buyer Member 10 ani
Hunedoara
 Trandafiri butasi de gradina cu radacina virgo

Trandafiri butasi de gradina cu radacina Virgo


Trandafiri parfumati de gradina Thea hibrida Virgo, culoare alba,  minim trei... in momentu plantarii. Trandafiri de gradina sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata..., si flori albe deosebite. Trandafiri de gradinaThea hybrida, parfumati si ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri butasi de gradina polyantha cu radacini

Trandafiri butasi de gradina Polyantha cu radacini Iceberg


Trandafiri de gradina cu radacina  Iceberg, flori albe  in buchete, la ghiveci... a acestora, in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri de un rosu intens... culoarea focului  cu flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minim trei ramificatii ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri cu radacina

Butasi de trandafiri cu radacina Sissi


Trandafiri de gradina cu radacina Sissi.  Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentu plantarii.  Trandafiri mov inchis lavanda cu radacina si minim trei... ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina, butasi cu

Trandafiri de gradina, butasi cu radacina Kronenburg


Trandafiri de gradina (de peisaj) Kronenburg. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentu plantarii.   Trandafiri galben cu rosu cu radacini si cel puutin... trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor este de 3 ani. Trandafiri altoiti ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina aida, butasi

Trandafiri de gradina AIDA, butasi cu radacina


Trandafiri de gradina Aida. Plantele au radacinile ambalate in pungi etichetate... plantarii. Trandafiri rosii cu radacini si minim trei ramificatii pe altoi. Varsta... trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina osiria, butasi

Trandafiri de gradina Osiria, butasi cu radacina.


Trandafiri de gradina cu radacina Osiria. Plantele au radacinile ambalate..., cu radacina si minim trei ramificatii pe fiecare altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani.... Trandafiri de peisaj, pentru parcuri si gradini, altoiti, sanatosi, rezistenti ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri butasi de gradina virgo cu radacina in

Trandafiri butasi de gradina Virgo cu radacina in ghivece de 3.5 litri


Trandafiri de gradina vigurosi Thea hibrida Virgo, culoare alba, cu si minim... trei ramificatii  la ghivece. Varsta minima 3 ani. Trandafiri de gradina... sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata si flori albe deosebite. Trandafiri de gradina Thea ... »

Pret: 24.8 RON
 Trandafiri pitici butasi cu radacina

Trandafiri pitici butasi cu radacina Magic Hit


petalelor de culoare galbena in buchete. Trandafiri pitici butasi cu radacina si minim...Trandafiri de gradina pitici cu radacina Magic Hit.Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri de un rosu intens ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina butasi cu

Trandafiri de gradina butasi cu radacini Double Delight


Trandafiri de gradina cu parfum intens Double Delight. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri crem cu margini rosii... cu radacini si minim trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor e de 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina butasi cu

Trandafiri de gradina butasi cu radacini Double Parfume


Trandafiri de gradina cu parfum intens Double Parfume. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri crem cu margini rosii... cu radacini si minim trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor e de 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina butasi cu

Trandafiri de gradina butasi cu radacini Rose Gaujard


Trandafiri de gradina foarte viguros Rose Gaujard. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri roz cu nuante argintii... cu radacini si minim trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor e de 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina osiria, butasi

Trandafiri de gradina Osiria, butasi de trandafiri cu radacina in ghivece de 3


, cu radacina si minim trei ramificatii pe altoi. Butasi de trandafiri cu varsta de 3 ani... de trandafiri butasi cu floare mare....Trandafiri de gradina cu radacini, Osiria. Trandafiri colorati grena cu alb ... »

Pret: 24.8 RON
 Butasi de trandafiri

Butasi de trandafiri


Plante exterior: Butasi de trandafiri ... »

Pret: 6.99 RON
Light Member 5 ani
Bucuresti
 Trandafiri englezesti de gradina,

Trandafiri englezesti de gradina, butasi inradacinati Falstaf


a acestora, in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri semiurcatori butasi...Trandafiri englezesti semiurcatori cu flori de culoare rosu purpuriu, duble... cu radacina si minim trei ramificatii pe altoi. Trandafiri semiurcatori altoiti, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri de gradina

Butasi de trandafiri de gradina Polyantha cu radacina Bonica


Trandafiri de gradina cu radacina Bonica. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentu plantarii. Trandafiri de un rosu intens culoarea focului  cu flori... in buchete.Trandafiri roz deschis  cu  flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minim ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri de gradina

Butasi de trandafiri de gradina Polyantha cu radacina Nina Weibull


Trandafiri de gradina cu radacina Nina Weibull. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentu plantarii. Trandafiri de un rosu intens culoarea focului  cu flori... in buchete.Trandafiri rosii cu  flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minim trei ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri de gradina

Butasi de trandafiri de gradina Polyantha cu radacina Foc de Tabara


Trandafiri de gradina cu radacina Foc de Tabara. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentu plantarii. Trandafiri rosii cu  flori in buchete.... Trandafiri cu radacina si minim trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri agatatori de gradina urcatori,

Trandafiri agatatori de gradina urcatori, butasi cu radacina Balett


 roz spre corai cu floare mare. Butasi de trandafiri urcatori cu radacina. Minim trei...Trandafiri agatatori de gradina cu radacina Balett. Trandafiri urcatorii flori... ramificatii pe altoi. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri englezesti de gradina cu radacina graham

Trandafiri englezesti de gradina cu radacina Graham Thomas


a acestora, in conditii optime, pana in momentu plantarii.   Trandafiri urcatori butasi...Trandafiri englezesti urcatori  cu flori galbene, duble, in buchete... cu radacina si minim trei ramificatii pe altoi. Trandafiri urcatori altoiti, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina mabella,

Trandafiri de gradina Mabella, butasi cu radacini in ghivece de 3.5 litri


Trandafiri butasi de gradina cu radacini Mabella sunt butasi de trandafiri... galbene deosebite. Butasi de trandafiri inradacinati Thea hybrid, parfumati... galbeni altoiti, cu radacina si minim trei ramificatii, iar varsta trandafirilor este ... »

Pret: 22.32 RON
 Trandafiri de gradina duftzauber,

Trandafiri de gradina Duftzauber, butasi inradacinati in ghiveci de 3.5 litri


Trandafiri butasi de gradina cu radacina Duftzauber. Butasi de trandafiri... cu radacini si minim trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor este de 3 ani.... Trandafirii sunt altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata si flori rosu ... »

Pret: 24.8 RON
 Trandafiri de gradina baccara,

Trandafiri de gradina Baccara, butasi inradacinati in ghiveci de 3.5 litri


Butasii de trandafiri inradacinati, de gradina cu radacina Baccara  sunt... trandafiri bordo inchis catifelat , au radacini puternice si minim trei ramificatii... pe altoi. Varsta trandafirilor este 3 ani. Trandafirii sunt altoiti, sanatosi ... »

Pret: 24.8 RON
 Trandafir gradina paskali, butas cu

Trandafir gradina Paskali, butas cu radacina in ghivece de 3.5 litri


Trandafiri de gradina cu radacina Paskali. Trandafiri albi cu radacina si minim... trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata, si flori rosii deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 24.8 RON
 Trandafiri de gradina flamingo,

Trandafiri de gradina Flamingo, butas format cu radacina in ghivece de 3


Trandafiri de gradina cu radacina Flamingo. Trandafiri roz cu radacina si minim... trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti..., sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata, si flori roz deosebite. Trandafiri ... »

Pret: 24.8 RON
79 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"trandafiri butasi" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Butasi de trandafiri
 Butasi trandafiri
 Butasi trandafir
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea