Inscrie firma »

trandafiri butasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre trandafiri butasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Butasi trandafiri

butasi trandafiri


-butasi trandafiri cu radacina nuda 7 soiuri diverse culori 1,6 euro...+tva -trandafiri urcatori (radacina nuda) 4 culori 1,8+tva (radacina nuda inseamna neambalati ... »
Oferit de:SC FLORIMEX SRL
Buyer Member 10 ani
Hunedoara
 Trandafiri butasi de gradina polyantha cu radacini

Trandafiri butasi de gradina Polyantha cu radacini Iceberg


Trandafiri de gradina cu radacina Iceberg, flori albe in buchete, la ghiveci... a acestora, in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri de culoare alba..., cu flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina, butasi cu

Trandafiri de gradina, butasi cu radacina Kronenburg


Trandafiri de gradina (de peisaj) Kronenburg. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii. Trandafiri galben cu rosu cu radacini cu cel putin trei... ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor este de 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina aida, butasi

Trandafiri de gradina AIDA, butasi cu radacina


Trandafiri de gradina Aida. Plantele au radacinile ambalate in pungi etichetate... plantarii. Trandafiri rosii, cu radacini si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta... trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina osiria, butasi

Trandafiri de gradina Osiria, butasi cu radacina.


Trandafiri de gradina cu radacina Osiria. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii. Trandafiri cu flori mari de culoare grena cu alb..., cu radacina si minimum trei ramificatii pe fiecare altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri pitici butasi cu radacina

Trandafiri pitici butasi cu radacina Magic Hit


petalelor de culoare galbena in buchete. Trandafiri pitici butasi cu radacina si minimum...Trandafiri de gradina pitici cu radacina Magic Hit. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri de un rosu intens, culoarea ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina butasi cu

Trandafiri de gradina butasi cu radacini Double Parfume


Trandafiri de gradina cu parfum intens Double Parfume. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri crem cu margini rosii... cu radacini si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor e de 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina butasi cu

Trandafiri de gradina butasi cu radacini Double Delight


Trandafiri de gradina cu parfum intens Double Delight. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri crem cu margini rosii... cu radacini si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor este de 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri englezesti de gradina,

Trandafiri englezesti de gradina, butasi inradacinati Falstaf


semiurcatori butasi cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri...Trandafiri englezesti semiurcatori cu flori de culoare rosu purpuriu, duble.... Sunt trandafiri de gadina care au radacinile ambalate in pungi etichetate ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri de gradina

Butasi de trandafiri de gradina Polyantha cu radacina Nina Weibull


Trandafiri de gradina cu radacina Nina Weibull. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentu plantarii. Trandafiri de un rosu intens cu flori in buchete.... Trandafiri rosii cu flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minimum trei ramificatii ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri de gradina

Butasi de trandafiri de gradina Polyantha cu radacina Bonica


Trandafiri de gradina cu radacina Bonica. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii. Trandafiri de culoare roz cu flori in buchete.... Trandafiri roz deschis cu flori in buchete. Trandafiri cu radacina si minimum trei ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri

Butasi de trandafiri


Plante exterior: Butasi de trandafiri ... »

Pret: 6.99 RON
Light Member 5 ani
Bucuresti
 Trandafiri agatatori de gradina urcatori,

Trandafiri agatatori de gradina urcatori, butasi cu radacina Balett


cu flori mari, culoare roz spre corai. Butasi de trandafiri urcatori cu radacina...Trandafiri agatatori de gradina cu radacina Balett. Trandafiri urcatorii.... Minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri altoiti, sanatosi, rezistenti ... »

Pret: 11.16 RON
 Butasi de trandafiri de gradina

Butasi de trandafiri de gradina Polyantha cu radacina Foc de Tabara


Trandafiri de gradina cu radacina Foc de Tabara. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri rosii cu flori in buchete.... Trandafiri cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina cu radacina duftzauber

Trandafiri de gradina cu radacina Duftzauber


Trandafiri butasi de gradina cu radacina Duftzauber. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Butasi de trandafiri cu radacini... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor este de 3 ani. Trandafirii ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri pitici de gradina  mosdarg

Trandafiri pitici de gradina Mosdarg


. Trandafiri pitici butasi cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri...Trandafiri de gradina pitici cu radacina. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii. Trandafiri miniaturali cu flori albe duble in buchete ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafir de gradina cu radacina holsteinperle

Trandafir de gradina cu radacina Holsteinperle


Trandafiri inradacinati, de gradina Holsteinperle. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri cu petale rosu...-corai cu radacini si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina cu radacina casanova

Trandafiri de gradina cu radacina Casanova


Trandafiri de gradina cu radacina Casanova. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii. Trandafiri crem spre galben cu radacini si minimum trei... ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina cu radacina monika

Trandafiri de gradina cu radacina Monika


Trandafiri de gradina cu radacina Monika. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii. Trandafiri portocalii cu radacina si minimum trei... ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri altoiti, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina printesa farah

Trandafiri de gradina Printesa Farah


Trandafiri de gradina cu radacina Printesa Farah. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Trandafiri alb verzui cu marginile rosii..., cu radacini si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor: 3 ani. Trandafiri ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina pe trunchi la ghiveci

Trandafiri de gradina pe trunchi la ghiveci


Trandafiri de gradina pe trunchi, h=1-1,2m, toate culorile. Flori frumoase..., parfumate, mari, cu inflorire din primavara pana in toamna. Trandafiri la ghivecii... parfumati si catifelati. Soiuri deosebite de trandafiri cu floare mare. ... »

Pret: 68.2 RON
 Trandafir de gradina la minuette

Trandafir de gradina La Minuette


Trandafiri de gradina cu radacina La Minuette. Plantele au radacinile ambalate..., pana in momentul plantarii.Trandafiri de culoare alb cu roz cu floare mare.... Trandafiri de gradina Thea hybrida altoiti cu minimum trei ramificatii, sanatosi ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina cu radacina mr. lincoln

Trandafiri de gradina cu radacina Mr. Lincoln


Trandafiri butasi de gradina cu radacina Mr. Lincoln. Plantele au radacinile..., in conditii optime, pana in momentul plantarii. Butasi de trandafiri bordo cu radacini... si minimum trei ramificatii pe altoi. Varsta trandafirilor este de 3 ani. Trandafirii ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri semiurcatori de gradina cu radacina twist

Trandafiri semiurcatori de gradina cu radacina Twist


semiurcatori butasi cu radacina si minimum trei ramificatii pe altoi. Trandafiri urcatori...Trandafirii englezesti de gradina sunt trandafiri de peisaj care au radacinile... ambalate in pungi etichetate ce permit mentinerea indelungata a trandafirilor ... »

Pret: 11.16 RON
 Trandafiri de gradina pitici cu radacini happy

Trandafiri de gradina pitici cu radacini Happy


rosii in buchete. Trandafiri pitici, butasi cu radacina si minimum trei ramificatii...Trandafiri de gradina pitici cu radacina Happy. Trandafiri miniaturali cu flori... pe altoi. Trandafiri pitici altoiti, sanatosi, rezistenti cu inflorire indelungata ... »

Pret: 11.16 RON
71 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"trandafiri butasi" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Butasi de trandafiri
 Butasi trandafiri
 Butasi trandafir
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea