Inscrie firma »

training comunicare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre training comunicare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training comunicare

Training Comunicare


Training Comunicare Fiecare persoana are un stil propriu de comunicare... obtine in urma acestui training: - cunosterea tehnicilor de comunicare.... Un training adresat tututor celor care doresc sa isi faca noi prieteni, colaboratori ... »
Light Member 10 ani
Cluj
 Training comunicare interna

Training Comunicare Interna


Va asteptam pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii.... ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Comunicarea in organizatii

Comunicarea in Organizatii


La inceput a fost CUVANTUL! In orice organizatie comunicarea este esentiala.... Procesul, insa, nu este atat de usor pe cat pare. Cursul Comunicare in Organizatii se... adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie sa stapaneasca comunicarea ca instrument ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 5 ani
Bihor
 Let`s talk! - comunicarea eficienta

Let`s Talk! - Comunicarea Eficienta


Ca fiinte sociale ce suntem, comunicarea este parghia de relationare. Dar ce ne... de a-si insusi tehnicile de comunicare eficienta. Va veti dezvolta abilitati ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 5 ani
Bihor
 Curs de comunicare

Curs de comunicare


de comunicare. Premise: Cauzele celor mai multe conflicte, sunt nu doar diferentele.... Solutia oferita de curs: A prezenta comunicarea, drept un instrument. Cursul trece... in revista, legitatile care pot face din comunicare un instrument. Cu ajutorul jocurilor ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 7 ani
Timis
 Curs de comunicare si relatii publice

Curs de comunicare si relatii publice


Scop : Dezvoltarii abilitatilor de Comunicare si Relatii Publice... Obiective de curs: - Intelegerea conceptelor cheie privind tipurile de comunicare... - Imbunatatirea abilitatilor de comunicare - Dobandirea de informatii de baza despre RP ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 11 ani
Bacau
 Curs acreditat cnfpa comunicare si relatii publice

Curs acreditat CNFPA Comunicare si Relatii Publice


Comunicare eficienta inseamna sa influentezi decizii si comportamente... intreprinzatorilor si angajatilor, managerilor preocupati de comunicare si comunicare ... »

Pret: 480 RON
Buyer Member 6 ani
Constanta
 Training

Training


. Programe de training pe care le realizam: - Comunicare Interna - Construirea...Programele noastre de training se concentreaza pe practica si pe dezvoltarea... (Training & Coaching) - Managementul Proiectelor (Project Management ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Training

Training


. Training-uri Management -Comunicarea pentru manageri -Leadership -Planificarea...Programele noastre de training sunt adaptate trebuintelor fiecarei organizatii... Comunicare organizationala -Abilitati de prezentare -Abilitati de comunicare -Ascultarea ... »
Oferit de:H&H CONSULTING
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Training

Training


clienti, managementul proiectelor, construirea echipelor, comunicare, managementul ... »
Oferit de:Ascent Group
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Training

Training


.abilitati de lucru in echipa: comunicare in echipa, team-building, motivare 3.imagine ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Tehnici de comunicare - abilitati de baza

Tehnici de comunicare - abilitati de baza


Sesiunile de training marca INTEGRIA sunt adaptate la specificul, obiectivele ... »
Oferit de:SC INTEGRIA SRL
Buyer Member 8 ani
Mures
 Curs planificarea si implementarea campaniilor de relatii publice

Curs Planificarea si implementarea campaniilor de Relatii Publice


abilitatile PR managementului. Trainingul cuprinde patru module, fiecare reprezentand ... »

Pret: 496 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Sisteme training tehnic

Sisteme training tehnic


Sistem didactic de training Comunicatii Analogice Sistem educational training... Comunicatii Digitale Platforma training Comunicatii Fibra Optica Sistem training... Transmisii TV Terestrial, Cablu, Satelit Sistem didactic training Transmisii Antene ... »
Silver Member 5 ani
Bucuresti
 Oferta de training

Oferta de Training


Emotionala - Training Comunicare - Training HR. Managementul resurselor umane. - Team...Oferta Training. Servicii de training. Traininguri Oferite: - Tehnici... de Negociere si Mediere - Training Vanzari - Abordari si tehnici - Training Inteligenta ... »
Light Member 10 ani
Cluj
 Training leadership

Training Leadership


lider se impune cu necesitate. Prin abordarea sa practica, training-ul de leadership... dezvoltand inteligenta emotionala, aptitudini de comunicare, negociere, capacitatea ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 5 ani
Bihor
 Training personal

TRAINING PERSONAL


: tehnici de vanzare, comunicare, gestiunea timpului, dezvoltarea personalitatii, etc... - Tehnici de vanzare B to C - Calitate client service - Comunicare (mai multe nivele ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Programe de training \

Programe de training \


Pe langa cursurile de limbi straine, programele de training pe care le oferim... de comunicare in diferite contexte de afaceri. Programul ia forma unor seminarii... de training specifice unor teme sau situatii asociate cu folosirea limbii engleze ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Training negociere

Training Negociere


Training Negociere si Mediere. Un om nu primeste in viata ceea ce merita, ci... ceea ce este capabil sa negocieze& Un training despre arta negocierii, cum sa... obtii ceea ce vrei. Nimic nu se pierde, totul se negociaza. Training Negociere ... »
Light Member 10 ani
Cluj
 Training in sua

Training in SUA


Programele de training asigura studentilor la zi si absolventilor posibilitatea... si comunicatii, stiinte sociale, biblioteci, consiliere si servicii sociale, management..., administratie publica si drept. Pentru lista intreaga a ofertelor de training disponibile ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Training management

Training management


Acest training ofera pregatirea si dezvoltarea abilitatilor manageriale de baza... in acest sens. Persoanele carora li se adreseaza acest training sunt: - managerilor... de comunicare interpersonala transparent si orientat spre rezolvarea problemelor ... »
 Brightlink - negociere si comunicare

Brightlink - Negociere si Comunicare


de comunicare; Cu ce raman in urma acestui training? Profesional vorbind: - instrumentele...Brightlink - Negociere si Comunicare Ce inseamna brightlink®? Succesul...-ti construiesti o strategie eficienta, croita pe profilul partenerilor tai. Training-ul ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Public speaking

Public Speaking


Creierul uman incepe sa functioneze de la nastere pana cand omul ajunge in fata unui public. Foarte multi oameni, cand sunt pusi in situatia de a vorbi in fata unui grup de persoane, se blocheaza. Urmand acest curs, veti implementa tehnicile specific... ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 5 ani
Bihor
 Servicii de training si pregatire profesionala

SERVICII DE TRAINING SI PREGATIRE PROFESIONALA


Module de training: - Managementul timpului. - Managementul stresului.... - imbunatatirea abilitatilor de comunicare. - Tehnici de prezentare. - Comunicare ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Training- psihologie neconvetionala

Training- Psihologie neconvetionala


Va invitam sa participati la trainingul nostru de Psihologie Neconventionala.... In cadrul acestui training veti fi informati despre cum sa stiti totul despre o persoana... modul de gandire al fiecari persoane si sa stiti cum sa comunicati cu aceasta ... »
Oferit de:EuroBusiness
Light Member 12 ani
Cluj
307 produse / 13 pagini
25 produse pe pagina.

"training comunicare" in Firme Hot - 66 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea