Inscrie firma »

tocatoare crengi si lemne - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tocatoare crengi si lemne
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tocator mobil crengi si

TOCATOR mobil crengi si lemn


Tocatoarele de lemn Husmann garanteaza o exploatare permanenta fara probleme.... Datorita tambururilor actionate hidraulic este tras inauntru lemnul din trunchi... de copac si condus spre cutitul-disc greu. La tocatoarele-disc se pot alege diferite ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Tocator crengi deseuri lemn si

Tocator crengi deseuri lemn si resturi vegetale Urban TR70-BB


Tocator crengi deseuri lemn si resturi vegetale Urban TR70-BB.... Produs oferit de Forest PROFI. Acest model de tocator este angrenat de priza de putere... international pentru calitatea deosebita a tocatorilor sale. Toate modelele sale corespund ... »

Pret: 2915 EUR
Buyer Member 4 ani
Alba
 Tocator crengi lemn resturi vegetale gts 900

Tocator crengi lemn resturi vegetale GTS 900


Tocatorul de crengi, lemn si resturi vegetale GTS 900 este actionat... de tocator este dotat cu doua randuri de cutite PRO Blades ce asigura maruntirea... materialului lemnos cu un diametru maxim de 8 cm. Greutatea redusa a tocatorului (doar ... »

Pret: 2718 EUR
Buyer Member 4 ani
Alba
 Tocator crengi lemn resturi vegetale gts 1300

Tocator crengi lemn resturi vegetale GTS 1300


Tocatorul de crengi, lemn si resturi vegetale GTS 1300 este actionat... de tocator este dotat cu doua randuri de cutite PRO Blades ce asigura maruntirea... materialului lemnos cu un diametru maxim de 10 cm. Greutatea redusa a tocatorului (doar ... »

Pret: 4174 EUR
Buyer Member 4 ani
Alba
 Tocator mobil pentru tocat crengi si

TOCATOR MOBIL PENTRU TOCAT CRENGI SI BUSTENI H 880/250 - PEZZOLATO


tocatoare pntru desuri din lemn pot fi actionate: de un motor electric sau de la priza...Descriere generala: Aceste tocatoare sunt specifice companiilor forestiere..., dar pot fi interesante si pentru utilizatori privati. Tocatoarele din Seria H ... »
Gold Member 11 ani
Harghita
 Tocator crengi deseuri lemn si

Tocator crengi deseuri lemn si resturi vegetale Urban TR70-2P


Tocator crengi deseuri lemn si resturi vegetale Urban TR70-2P.... Produs oferit de Forest PROFI. Acest model de tocator este angrenat de priza de putere... international pentru calitatea deosebita a tocatorilor sale. Toate modelele sale corespund ... »

Pret: 2915 EUR
Buyer Member 4 ani
Alba
 Tocator cu tambur pentru busteni si

TOCATOR CU TAMBUR PENTRU BUSTENI SI CRENGI PTH 900 - PEZZOLATO


Descriere: Tocatorul cu tambur pentru busteni si crengi au fost concepute... de control (usor accesibile) alocate fiecarei masini. TOCATOR CU TAMBUR PENTRU... BUSTENI SI CRENGI PTH 900 PEZZOLATO - ITALIA Date tehnice: Diametru maxim ... »
Gold Member 11 ani
Harghita
 Tocatoare de crengi

Tocatoare de crengi


Tocatoare de crengi, disponibile in mai multe trepte de putere si pentru... prin reducerea volumului de transport. Pentru crengile de dimensiuni mari, greu de manipulat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tocator de crengi hackblitz 500 /

Tocator de crengi HackBlitz 500 / Posch


Robustul tocator HackBlitz 500 poate toca lastari, crengi si resturi de lemn.... Materialul de tocat este pus in buncar, de unde este preluat in cantitate egala de banda... in sens invers pot fi reglate pentru ca tocarea sa fie perfecta. Materialul tocat este ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator de crengi profihacksler

Tocator de crengi ProfiHacksler 300K1 / Posch


tocate. Caracteristici tehnice: - grosime lemn max.5 cm - 27 ciocane de lemn... rotative - banda de alimentare pe arcuri - ambreiaj de suprasarcina - ciocane lemn ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 z - musmax

Tocator lemn WT 10 Z - MusMax


Tocatorul WT 10 Z asigura rezultatul maxim garantat. In domeniile de aplicare... in care utilajele mobile conventionale de tocat isi ating limitele, acest model abia.../ora material tocat in cele mai mici fractiuni posibile. Se ataseaza la tractoare de 400 CP ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 dlk - musmax

Tocator lemn WT 10 DLK - MusMax


Este modelul de tocator cu maximum de putere si randament. Este echipat... tocat - Rotor cu 12 cutite robuste dispuse distantat - Cardan din material de otel... - Diametrul max. al lemnului: 70 cm - Capacitate max. de tocare: 220 mc/ora - Cutite ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 11 nmv - musmax

Tocator lemn WT 11 NMV - MusMax


Este un model de tocator cu banda de alimentare de 1.4 m latime, care "inghite... cuva de alimentare (lungime x inaltime): 114 x 75 cm - Diametrul max. al lemnului ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 11 z - musmax

Tocator lemn WT 11 Z - MusMax


x 75 cm - Diametrul max. al lemnului: 75 cm - Capacitate max. de tocare: 200... mc lemn vrac /ora - Cutite de tocare: 14 buc - Inaltime max. de evacuare: 5.2 m ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 9 xl dlk - musmax

Tocator lemn WT 9 XL DLK - MusMax


Este un utilaj de tocat cu montare pe vehicule articulate prevazute... cu despicator. Fiind echipat cu inel de rotire tocatorul poate pendula stanga/dreapta 90o... de retur a pierderilor materialului de tocat contribuie si el la un volum mare ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 xl z - musmax

Tocator lemn WT 10 XL Z - MusMax


Este un un tocator prevazut cu tambur de tocare, conectare la tractor, fiind... ce functioneaza cu lame sau cutite, in functie de materialul tocat - Protectie impotriva.... al lemnului: 75 cm - Capacitate max. de tocare: 180 mc lemn vrac /ora - Cutite de tocare ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 9 xl z - musmax

Tocator lemn WT 9 XL Z - MusMax


Modelul de tocator WT 9 XLZ este unul performant, ideal pentru tractoarele... - Diametrul max. al lemnului: 70 cm - Diametrul max. al bucatilor de lemn rezidual: 70 cm ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 nmv - musmax

Tocator lemn WT 10 NMV - MusMax


-zgomot redus. Este un tocator mobil cu montare pe camion, actionat direct de motorul... si rentabil datorita consumului mic de combustibil 0.3 - 0.5 l / mc vrac material tocat... tocarea trunchiurilor de lemn stivuite la inaltime - Montarea pe timp de iarna ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 dlb - musmax

Tocator lemn WT 10 DLB - MusMax


Este un tocator cu motor diesel foarte performant pentru vremea lui. Extra.... al lemnului: 70 cm - Capacitate max. de tocare: 260 mc/ora - Cutite de tocare: 12 buc ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Tocator second hand pe senile pentru

Tocator second hand pe senile pentru crengi


Tocator second hand cu senile pentru crengi si alte deseuri lemnoase Date ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Tocator pentru busteni si crengi

TOCATOR PENTRU BUSTENI SI CRENGI MODEL PTH 250 ENERGY - PEZZOLATO


cu alimentare automata. TOCATOR CU TAMBUR PENTRU BUSTENI SI CRENGI - MODEL: PTH 250...Descriere: Este modelul cel mai mic din gama de tocatoare cu tambur... pentru relizarea unei productii orare de la 15 la 30 mc tocatura. Aceast tocator ... »
Gold Member 11 ani
Harghita
 Instalatie de maruntit crengi

Instalatie de maruntit crengi


Instalatiile de tocat sau maruntit de la Husmann (productie germana) de tipul H..., revalorificarea materialului tocat, tocarea directa la fata locului, rentabilitatea datorita... discului tocator: 600 mm; - turatia discului tocator: 1000 rpm; - lungimea feliilor ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Tocator pentru crengi electric 2200

Tocator pentru crengi electric 2200 W, diametru lemn 4 cm Hecht 622


Tocator pentru crengi electric 2200 W, diametru lemn 4 cm Hecht 622 Hecht... 622 Tocator de crengi electric,este potrivit pentru ,maruntirea crengilor... Diametrul maxim al lemnului (crengilor): 4cm Sac(cutie) de colectare de 60 L ... »

Pret: 567 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tocatoare pentru busteni pth 480/660

TOCATOARE PENTRU BUSTENI PTH 480/660


Descriere: Aceste tocatoare au fost concepute in primul rand pentru obtinerea...) alocate fiecarei masini. TOCATOARE PENTRU BUSTENI PTH 480/660 PEZZOLATO... - ITALIA Date tehnice: Diametru maxim de tocat: 400 mm Latime tambur 480 mm ... »
Gold Member 11 ani
Harghita
 Tocator crengi

Tocator crengi


Tocator pentru crengi, busteni si ale altor resturi de copaci. Sunt dotate... transportul fortat al lemnului catre cutite. Produce fragmente de lemn cu lungimea de 8 mm... la locatia materialului, acesta putand fi transportat mult mai usor. Pot toca lemn ... »
Gold Member 11 ani
Iasi
94 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"tocatoare crengi si lemne" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea