Inscrie firma »

tocatoare crengi si lemne - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tocatoare crengi si lemne
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tocator mobil crengi si

TOCATOR mobil crengi si lemn


Tocatoarele de lemn Husmann garanteaza o exploatare permanenta fara probleme.... Datorita tambururilor actionate hidraulic este tras inauntru lemnul din trunchi... de copac si condus spre cutitul-disc greu. La tocatoarele-disc se pot alege diferite ... »
Bronze Member 9 ani
Brasov
 Tocatoare de crengi

Tocatoare de crengi


Tocatoare de crengi, disponibile in mai multe trepte de putere si pentru... prin reducerea volumului de transport. Pentru crengile de dimensiuni mari, greu de manipulat ... »
Silver Member 7 ani
Bucuresti
 Tocator de crengi hackblitz 500 /

Tocator de crengi HackBlitz 500 / Posch


Robustul tocator HackBlitz 500 poate toca lastari, crengi si resturi de lemn.... Materialul de tocat este pus in buncar, de unde este preluat in cantitate egala de banda... in sens invers pot fi reglate pentru ca tocarea sa fie perfecta. Materialul tocat este ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator de crengi profihacksler

Tocator de crengi ProfiHacksler 300K1 / Posch


tocate. Caracteristici tehnice: - grosime lemn max.5 cm - 27 ciocane de lemn... rotative - banda de alimentare pe arcuri - ambreiaj de suprasarcina - ciocane lemn ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 dlb - musmax

Tocator lemn WT 10 DLB - MusMax


Este un tocator cu motor diesel foarte performant pentru vremea lui. Extra.... al lemnului: 70 cm - Capacitate max. de tocare: 260 mc/ora - Cutite de tocare: 12 buc ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 z - musmax

Tocator lemn WT 10 Z - MusMax


Tocatorul WT 10 Z asigura rezultatul maxim garantat. In domeniile de aplicare... in care utilajele mobile conventionale de tocat isi ating limitele, acest model abia.../ora material tocat in cele mai mici fractiuni posibile. Se ataseaza la tractoare de 400 CP ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 dlk - musmax

Tocator lemn WT 10 DLK - MusMax


Este modelul de tocator cu maximum de putere si randament. Este echipat... tocat - Rotor cu 12 cutite robuste dispuse distantat - Cardan din material de otel.... al lemnului: 70 cm - Capacitate max. de tocare: 220 mc/ora - Cutite de tocare: 12 buc ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 11 nmv - musmax

Tocator lemn WT 11 NMV - MusMax


Este un model de tocator cu banda de alimentare de 1.4 m latime, care "inghite... de alimentare (lungime x inaltime): 114 x 75 cm - Diametrul max. al lemnului: 75 cm ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 11 z - musmax

Tocator lemn WT 11 Z - MusMax


cm - Diametrul max. al lemnului: 75 cm - Capacitate max. de tocare: 200 mc lemn ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator cu tambur pentru busteni si

TOCATOR CU TAMBUR PENTRU BUSTENI SI CRENGI PTH 900/660 - PEZZOLATO


) alocate fiecarei masini. TOCATOR CU TAMBUR PENTRU BUSTENI SI CRENGI PTH 900...Descriere: Aceste tocatoare au fost concepute in primul rand pentru obtinerea.../660 PEZZOLATO - ITALIA Date tehnice: Diametru maxim de tocat: 400 mm Latime tambur ... »
Silver Member 8 ani
Harghita
 Tocator lemn wt 9 xl dlk - musmax

Tocator lemn WT 9 XL DLK - MusMax


Este un utilaj de tocat cu montare pe vehicule articulate prevazute... cu despicator. Fiind echipat cu inel de rotire tocatorul poate pendula stanga/dreapta 90o... de retur a pierderilor materialului de tocat contribuie si el la un volum mare ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 10 xl z - musmax

Tocator lemn WT 10 XL Z - MusMax


Este un un tocator prevazut cu tambur de tocare, conectare la tractor, fiind... ce functioneaza cu lame sau cutite, in functie de materialul tocat - Protectie impotriva.... al lemnului: 75 cm - Capacitate max. de tocare: 180 mc lemn vrac /ora - Cutite de tocare ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator lemn wt 9 xl z - musmax

Tocator lemn WT 9 XL Z - MusMax


Modelul de tocator WT 9 XLZ este unul performant, ideal pentru tractoarele... max. al lemnului: 70 cm - Diametrul max. al bucatilor de lemn rezidual: 70 cm ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Tocator second hand pe senile pentru

Tocator second hand pe senile pentru crengi


Tocator second hand cu senile pentru crengi si alte deseuri lemnoase Date ... »
Bronze Member 9 ani
Brasov
 Tocator crengi model pth 300 - pezzolato

TOCATOR CRENGI MODEL PTH 300 - PEZZOLATO


BUSTENI SI CRENGI PTH 300 PEZZOLATO - ITALIA Date tehnice: Diametru maxim de tocat... de tocare, destinate tocarii: crengilor, bustenilor, marginilor de la tivire... a lemnului. Masina este echipata cu un un sistem de alimentare actionat hidraulic compus ... »
Silver Member 8 ani
Harghita
 Tocator pentru busteni si crengi

TOCATOR PENTRU BUSTENI SI CRENGI MODEL PTH 250 - PEZZOLATO


de tocare, destinate tocarii: crengilor, bustenilor, marginilor de la tivire... a lemnului. Masina este echipata cu un un sistem de alimentare actionat hidraulic compus... poate face atat manual cat si mecanic cu macara cu graifer. TOCATOR CU TAMBUR ... »
Silver Member 8 ani
Harghita
 Instalatie de maruntit crengi

Instalatie de maruntit crengi


Instalatiile de tocat sau maruntit de la Husmann (productie germana) de tipul H..., revalorificarea materialului tocat, tocarea directa la fata locului, rentabilitatea datorita...; - orificiul palniei inalt.x lat.: 730 x 1.250 mm; - diametrul discului tocator: 600 mm ... »
Bronze Member 9 ani
Brasov
 Tocatoare pentru busteni pth 480/660

TOCATOARE PENTRU BUSTENI PTH 480/660


Descriere: Aceste tocatoare au fost concepute in primul rand pentru obtinerea...) alocate fiecarei masini. TOCATOARE PENTRU BUSTENI PTH 480/660 PEZZOLATO - ITALIA... Date tehnice: Diametru maxim de tocat: 400 mm Latime tambur 480 mm Diametru ... »
Silver Member 8 ani
Harghita
 Tocator crengi

Tocator crengi


Tocator pentru crengi, busteni si ale altor resturi de copaci. Sunt dotate... transportul fortat al lemnului catre cutite. Produce fragmente de lemn cu lungimea de 8 mm... la locatia materialului, acesta putand fi transportat mult mai usor. Pot toca lemn ... »
Gold Member 8 ani
Iasi
 Tocator mobil pentru crengi

tocator mobil pentru crengi


Instalatiile de tocat sau maruntit de la Husmann de tipul H 4 pana la H 10 sunt... concepute pentru reducerea volumului deseurilor, revalorificarea materialului tocat... inalt.x lat.: 730 x 1.330 mm; - diametrul discului tocator: 730 mm; - turatia ... »
Bronze Member 9 ani
Brasov
 Tocator lemn  timberwolf

Tocator lemn Timberwolf


Gravity feed Tocatoare si maruntitoare Timberwolf, in Romania, comercializam..., - crengi, - ramasite lemnoase, - vegetatie uscata ... »

Pret: 3300 EUR
Gold Member 9 ani
Timis
Comanda acum
 Tocator mobil pentru tocat crengi si

TOCATOR MOBIL PENTRU TOCAT CRENGI SI BUSTENI H 880/250 - PEZZOLATO


Descriere generala: Aceste tocatoare sunt specifice companiilor forestiere... si pot fi interesante si pentru utilizatori privati. Tocatoarele din Seria H sunt... utilizate in principal pentru tocarea crengilor si a bustenilor cu diametre mici ... »
Silver Member 8 ani
Harghita
 Tocator lemn. nou

Tocator lemn. Nou


Tocator lemn Olnova DP 660-E. Produs de societatea germana HAMMEL... Recyclingtechnik GmbH. Utilajul este dotat cu motor electric 30 KW. Tocatorul este cu cutite... tocaturii se face automat, hidraulic. Dimensiunea busteanului, crengilor la intrare ... »

Pret: 7000 EUR
Buyer Member 2 ani
Maramures
 Tocator lemn wt 10 nmv - musmax

Tocator lemn WT 10 NMV - MusMax


-zgomot redus. Este un tocator mobil cu montare pe camion, actionat direct de motorul... consumului mic de combustibil 0.3 - 0.5 l / mc vrac material tocat - Poluare fonica este... reglabila a cabinei macaralei este ideala pentru tocarea trunchiurilor de lemn stivuite ... »
Gold Member 10 ani
Timis
 Marntitoare crengi timberwolf

Marntitoare crengi Timberwolf


Shredders Elkoplast Romania unic importator si distribuitor ptr tocatoare... de lucru unica in gama tocatoarelor: S426TDHB - S426TFTR - PTO S426; diametrul max... sau contaminate din lemn. Oferim posibilitatea obtinerii de fonduri nerambursabile ... »

Pret: 22100 EUR
Gold Member 9 ani
Timis
Comanda acum
62 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"tocatoare crengi si lemne" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea