Inscrie firma »

termosemineu pe lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre termosemineu pe lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Termosemineu tatano kalorino ks -

TERMOSEMINEU TATANO KALORINO KS - LEMN


KALORINO KS LEMN TERMOSEMINEUL CALDURA CARE DECOREAZA. ELEGANTA PERSONALIZATA... Instalatii noi sau reabilitate COMBUSTIBILI Lemn AGENT TERMIC Apa Aer SISTEM... combustie a lemnului - Usa cu dubla deschidere motorizata in vertical si vasistas ... »
Bronze Member 2 ani
Ilfov
 Termosemineu energy

TERMOSEMINEU ENERGY


TERMOSEMINEU CENTRALA ENRGY Disponibil in doua modele : 29,8 kw si 34,4 kw ... »
Oferit de:CAMINETTI CLAM
Light Member 3 ani
Alba
 Termosemineu alimentata automat tatano kalorino ks

TERMOSEMINEU ALIMENTATA AUTOMAT TATANO KALORINO KS LEMN/PELET


KALORINO KS Pelet de lemn/Lemn Termosemineul CALDURA CARE DECOREAZA. ELEGANTA... Instalatii noi sau reabilitate COMBUSTIBILI Pelet de lemn Lemn Srot Samburi de fructe... a lemnului. -Usa cu geam ceramic si dubla deschidere motorizata cu glisare in verticala ... »
Bronze Member 2 ani
Ilfov
 Termosemineu tatano italia

Termosemineu Tatano Italia


cu lemn, pelet sau alte biomase compatibile, termo-semineele sunt concepute ... »

Pret: 111 RON
Buyer Member 4 ani
Bacau
Termosemineu pe lemn Norma S Idro otel 19.5 kW
Tip produs: termosemineu - pe lemn - Termosemineu pe lemn Norma S Idro otel 19.5 kW Volum de incalzire: 559 mc... tehnice Termosemineu pe lemn Norma S Idro otel 19.5 kW Dimensiuni: 766x1272x589 mm... Putere de incalzire: 19.5 kW Volum de incalzire 559 ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu pe lemn Norma Classic S Idro otel 19.5 kW
Tip produs: termosemineu - pe lemn - Termosemineu pe lemn Norma Classic S Idro otel 19.5 kW Volum de incalzire: 559... tehnice Termosemineu pe lemn Norma Classic S Idro otel 19.5 kW Dimensiuni: 766x1272x... mc Putere de incalzire: 19.5 kW Volum de incalzire 559 ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
 Vanzare case / vile exterior est brasov glx209bv0815

vanzare Case / Vile Exterior Est Brasov GLX209BV0815


.Construita pe structura de lemn masiv, cu planseu din dulapi de lemn, acoperis din tabla, geamuri... cu un termosemineu.Utilitati: curent, apa, fosa septica ecologica ,gazul este la poarta ... »

Pret: 57000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
Termosemineu Norma Idro D.S.A. 32,4 kW

Termosemineu Norma Idro D.S.A. 32, 4 kW D.S.A.=schimbator integrat de caldura... cu protectie la supratemperatura Volum de incalzire 928 mc. Termosemineu cu functionare... pe lemn. Cutie de cenusa. Geam ceramic rezistent la 750 gradeC. Pompa ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu Norma S Idro D.S.A. 19,5 kW

Termosemineu Norma S Idro D.S.A. 19, 5 kW D.S.A.=schimbator integrat de caldura... cu protectie la supratemperatura Volum de incalzire 559 mc. Termosemineu cu functionare... pe lemn. Cutie de cenusa. Geam ceramic rezistent la 750 gradeC. Pompa ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu TermoRosella Plus D.S.A. 13,5 kW

de caldura cu protectie la supratemperatura Termosemineu cu functionare pe lemn. Cutie...Termosemineu TermoRosella Plus D.S.A. 13, 5 kW D.S.A.=schimbator integrat... incorporat in termosemineu. Schimbator de caldura cu sistem de ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu TermoNicoletta D.S.A. 13,5 kW

de caldura cu protectie la supratemperatura Termosemineu cu functionare pe lemn. Cutie...Termosemineu TermoNicoletta D.S.A. 13, 5 kW D.S.A.=schimbator integrat... incorporat in termosemineu. Schimbator de caldura cu sistem de ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu TermoRosella Plus Forno D.S.A. 13,5 kW

Termosemineu TermoRosella Plus Forno D.S.A. 13, 5 kW D.S.A.=schimbator integrat... de caldura cu protectie la supratemperatura Volum de incalzire 390 mc. Termosemineu... cu functionare pe lemn. Cutie de cenusa. Geam ceramic rezistent la 750 ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu TermoNicoletta Forno D.S.A. 13,5 kW

Termosemineu TermoNicoletta Forno D.S.A. 13, 5 kW D.S.A.=schimbator integrat... de caldura cu protectie la supratemperatura Volum de incalzire 390 mc. Termosemineu... cu functionare pe lemn. Cutie de cenusa. Geam ceramic rezistent la 750 ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
Termosemineu Fly Idro D.S.A. 15,4 kW

Termosemineu Fly Idro D.S.A. 15, 4 kW D.S.A.=schimbator integrat de caldura... cu protectie la supratemperatura Volum de incalzire 441 mc. Termosemineu cu functionare... pe lemn. Cutie de cenusa. Geam ceramic rezistent la 750 gradeC. Pompa ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Comanda acum »
 Temosemineu

Temosemineu


, incineratoare de lemn sau peleti. Montarea de termoseminee se monteaza usor in orice ... »
Buyer Member 6 ani
Galati
 Vanzare case / vile exterior est brasov glx205bv0842

vanzare Case / Vile Exterior Est Brasov GLX205BV0842


.UTILITATI: apa, electricitate, fosa septica, centrala pe lemne termosemineu EDILKAMIN, boiler... lateral din lemn.Gradina are plantati pomi tineri, la al doilea an de rod: pruni... si incalzire din teva de cupru, mobila din lemn masiv, bucatarie mobilata si dotata ... »

Pret: 125000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea