Inscrie firma »

tencuiala decorativa emex - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tencuiala decorativa emex
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tencuiala decorativa periata emex

Tencuiala Decorativa Periata EMEX


Tencuiala Decorativa Periata EMEX este un produs profesional pe baza... de Utilizare: Tencuiala Decorativa Periata EMEX este folosita pentru protejarea... de marimi diferite (intre 0,8 si 2 mm), destinat finisarii decorative superioare ... »

Pret: 5.78 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tencuiala decorativa siliconica emex

Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX


Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este un produs profesional pe baza... la apa. Domenii de Utilizare: Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este... si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare ... »

Pret: 8.15 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tencuiala decorativa silicatica emex

Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX


Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX este un produs profesional pe baza..., mucegaiuri si bacterii. Domenii de Utilizare: Tencuiala Decorativa Silicatica..., destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final striat, mat ... »

Pret: 11.44 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tencuiala decorativa structurata

Tencuiala Decorativa Structurata EMEX QUARTZ DEKOR


Tencuiala Decorativa EMEX QUARTZ DEKOR este un produs profesional pe baza... de Utilizare: Tencuiala Decorativa Acrilica Structurata EMEX QUARTZ DEKOR este... de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect ... »

Pret: 5.78 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tencuiala decorativa impermeabila

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT


Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT este o formulare...: Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT, datorita rezistentei marite la apa... de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare ... »

Pret: 6.97 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tencuiala de soclu decorativa

Tencuiala de Soclu Decorativa Marmorata EMEX


Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu EMEX este un produs profesional.... Domenii de Utilizare: Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu EMEX este... de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect ... »

Pret: 9.73 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tencuiala decorativa granulata - praf de piatra

Tencuiala Decorativa Granulata - Praf de Piatra EMEX


Tencuiala Decorativa Granulata cu Aspect de Praf de Piatra EMEX este... de Utilizare: Tencuiala Decorativa Granulata cu Aspect de Praf de Piatra EMEX este... si granule de marmura de marimi intre 1 si 3 mm, destinat finisarii decorative ... »

Pret: 5.78 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Vopsea texturata decorativa emex

Vopsea Texturata Decorativa EMEX


Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este un produs profesional pe baza... Decorativa Texturata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor... decorative superioare, cu diferite efecte (ex: calcio vecchio), a zidariilor interioare ... »

Pret: 8.68 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Grund de amorsare cu cuart pentru tencuieli emex

Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX


in sistem cu Tencuiala Decorativa Structurata EMEX QUARTZ DEKOR si strat de fond Vopsea...Grundul Acrilic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli Decorative EMEX este... Decorative EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor ... »

Pret: 4.47 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Grund de amorsare silicatic cu cuart pentru tencuieli

Grund de Amorsare Silicatic cu Cuart pentru Tencuieli EMEX


la un sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX si strat de fond Vopsea Lavabila...Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX este... acestora cu tencuieli decorative structurate silicatice. Cuartul existent ... »

Pret: 9.86 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Grund de amorsare siliconic cu cuart pentru tencuieli

Grund de Amorsare Siliconic cu Cuart pentru Tencuieli EMEX


grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica...Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX este..., in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate siliconice. Cuartul ... »

Pret: 7.75 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Amorsa de perete silicatica emex -  4 litri

Amorsa de Perete Silicatica EMEX - 4 litri


Lavabila Silicatica de Exterior EMEX si Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX....Amorsa de Perete Silicatica EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil... folosi Sanitizantul Forte EMEX. Caracteristici principale: - Aderenta foarte ... »

Pret: 50.34 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila siliconica exterior emex / bidon 15 l

Vopsea Lavabila Siliconica Exterior EMEX / Bidon 15 L - Alb


recomandata si ca strat de fond pentru - Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX....Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior EMEX este un produs de dispersie... de Exterior EMEX, datorita elasticitati sale deosebite, este recomandata cu precadere ... »

Pret: 385.12 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica de exterior emex / bidon

Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX / Bidon 15 L - Alb


- Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX....Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX este un produs de dispersie... de Exterior EMEX, spre deosebire de vopselele lavabile clasice, nu formeaza doar o ... »

Pret: 407.46 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila economica de exterior neomatt / bidon 15 l - alb

Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMATT / Bidon 15 L - Alb


NEOMATT este folosita pentru protejarea si finisarea decorativa a suprafetelor... sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant Forte EMEX. Este necesara pregatirea... obligatoriu, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa ... »

Pret: 116.98 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tencuiala decorativa emex" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea