Inscrie firma »

telefon fix cu cartela - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre telefon fix cu cartela
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 F phone

F PHONE


Aparatul F-Phone seamana cu telefonul nostru obisnuit din casa sau la birou..., cu diferenta ca pentru functionare avem nevoie de o cartela de SIM activata, ca si in cazul ... »
Buyer Member 8 ani
Bihor
 Frida - telefon gsm fix tetraband

Frida - Telefon GSM Fix tetraband


Frida - telefon fix GSM - functioneaza in toate retelele GSM pe baza de cartela... telefonice fixe sau nu se doreste plata unui abonament; - pentru persoanele care doresc... unde semnalul GSM este foarte slab; - in locatii fixe in care nu exista linii ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Telefonica fixa, sp-0239, gama premium

telefonica fixa, SP-0239, gama PREMIUM


avansate cuprind: - sistem dual de conectare telefonica: linie fixa sau cartela GSM... retelele de telefonie fixa (Telekom, RCS/RDS, UPC, etc.) - foloseste o cartela SIM..., supraveghere si protectie, alarma cu apelator telefonic dual (GSM si linie fixa) este ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Distrugator de bruma / chiciura fix

Distrugator de Bruma / Chiciura Fix


de decizie sunt informati prin intermediul telefoniei mobile ( SMS ) cu cateva ore... Optionale : - Psihrometru - Sistem de alertare cu cartela SIM, in caz de inghet ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 F-gate premicell

F-GATE Premicell


GSM, adica este un terminal care se poate face conexiunea cu un telefon fix... de pe un telefon fix abonat al centralei, va iesi pe triunchiul pe care a fost instalata...Este o interfata care langa subcentralele telefonice asigura accesul la reteaua ... »
Buyer Member 8 ani
Bihor
 Camera ip 3g cu cartela sim, ir 5m, mx91

Camera IP 3G cu cartela SIM, IR 5m, MX91


aveti Internet? Camera IP cu cartela SIM poate fi instalata in orice locatie care nu...;nregistrare ºi comunicaþie prin intermediul telefonului mobil... prin parolare. * Lentila fixa: 4mm; Video: * Compresie MPEG4 ºi MJEPG ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Camera ip 3g cu cartela sim, ptz, ir 5m, mx90

Camera IP 3G cu cartela SIM, PTZ, IR 5m, MX90


Internet? Camera IP cu cartela SIM poate fi instalata in orice locatie care nu... prin intermediul telefonului mobil sau a calculatorului. Aplicaþiile uzuale...; * Trei nivele de protecþie prin parolare. * Lentila fixa: 4 mm ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Telefon mobil nokia 1203

Telefon mobil Nokia 1203


pentru utilizator de 4MB (fara suport pentru cartela de memorie) Alimentare... rapida * Suport apelare numere fixe * Alerta cu vibratii (interna... pe cartela SIM * Expediere rapida de mesaje SMS * Stergerea concomitenta a mai ... »

Pret: 145 RON
Buyer Member 7 ani
Braila
 Alarma cu apelator telefonic gsm

ALARMA CU APELATOR TELEFONIC GSM


wireless cu senzori cu fir. 9.Nu e nevoie de linie fixa de telefon. E compatibila... cinci numere de telefon alarma are un slot unde se introduce o cartela SIM Vodafone... de telefonie mobila GSM, accepta pana la 16 de zone de monitorizare wireless si 4 zone ... »

Pret: 571.76 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Alarma cu apelator telefonic gsm  minimala

ALARMA CU APELATOR TELEFONIC GSM MINIMALA


cu senzori cu fir. 9.Nu e nevoie de linie fixa de telefon. E compatibila cu orice... cele cinci numere de telefon alarma are un slot unde se introduce o cartela SIM... de telefonie mobila GSM, accepta pana la 16 de zone de monitorizare wireless si 4 zone ... »

Pret: 485.46 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Suport pixuri cu microfon gsm si activare vocala

Suport pixuri cu microfon GSM si activare vocala


. Puteti apela de pe orice telefon din reteaua fixa sau mobila, din orice colt al lumii... in dispozitiv orice cartela SIM GSM (Vodafone, Orange, Cosmote) prepay sau abonament..., numarul de telefon alocat cartelei iar acesta va raspunde in mod automat si va ... »

Pret: 199 RON
Buyer Member 6 ani
Buzau
 Mini pir cu senzor pentru detectare miscare, infrarosu si alarma

Mini PIR cu senzor pentru detectare miscare, infrarosu si alarma GSM/MMS


(Vodafone,Orange,Cosmote). -Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix din orice... direct la telefon, cand acesta inregistreaza activitatein jurul lui. Declansata.... Cum functioneaza Microfonul GSM? -Se monteaza in dispozitiv o cartela GSM ... »

Pret: 299 RON
Buyer Member 6 ani
Buzau
 Mini pir cu senzor pentru detectare miscare si alarma gsm a9

Mini PIR cu senzor pentru detectare miscare si alarma GSM A9


cartela GSM (Vodafone,Orange,Cosmote). -Puteti apela de la orice telefon mobil... sau fix din orice locatie de pe glob dispozitivul ,(functia A)si acesta raspunde ... »

Pret: 123 RON
Buyer Member 6 ani
Buzau
 Microfon gsm mini n9- gsm spion cu activare vocala

Microfon GSM Mini N9- Gsm spion cu activare vocala


de la orice telefon mobil sau fix la acea cartela si dispozitivul raspunde automat... si 10 metri liniari- Functioneaza cu cartela SIM (Orange,Vodafone,Cosmote)- Functie... spionaj normal :Sunati pe cartela SIM si ascultati- Functie call-back (activare vocala ... »

Pret: 139 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Microfon gsm spion pentru ascultare iuni n10

Microfon gsm spion pentru ascultare Iuni N10


in care acesta detecteaza zgomot. Puteti suna de la orice telefon mobil sau fix... foarte reduse( 43 mm x 32 mm x 14 mm ). Printr-un simplu apel telefonic... de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta ... »

Pret: 139 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Microfon spion de ascultare gsm cu activare vocala

Microfon spion de ascultare GSM cu activare vocala


cartela GSM din orice retea si puteti suna de la orice telefon mobil sau fix la acea... cartela si dispozitivul raspunde automat si preia sunetele din incaperea in care este... de software-ul special sau de configurare, doar se introduce o cartela SIM, si se poate ... »

Pret: 135 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Microfon spion de urmarire mini a8 gps/gsm/gprs global tracker

Microfon spion de urmarire mini A8 GPS/GSM/GPRS Global Tracker


. Puteti suna de la orice telefon mobil sau fix la acea cartela SIM si dispozitivul... dv cand sunteti plecat etc.Functioneaza cu orice cartela GSM din orice retea... aparatului.- Cand instalati in dispozitiv cartela SIM, este necesar sa aveti un semnal ... »

Pret: 149 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Sistem de alarma m3 gsm

Sistem de alarma M3 GSM


introducerea parolei - nu este nevoie de legarea la o linie de telefon fixa - alimentare 9V... de telefonie mobila GSM, accepta pana la 16 de zone de monitorizare wireless si maxim 4...: - functioneaza pe baza de cartela SIM si are posibilitate de stocare si apelare pentru 5 ... »

Pret: 485 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Prelungitor cu microfon spion gsm cu functie call-back, poate fi

Prelungitor cu microfon spion GSM cu functie call-back, poate fi folosit pentru supraveghere audio continua


poate apela de la orice telefon mobil sau fix si dispozitivul raspunde automat..., pe o raza de pana la 15m. Functioneaza cu orice cartela GSM din orice retea. Se... suna pe numarul Dvs. de telefon atunci cand intensitatea sunetului captat ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Microfon gsm cu senzor de miscare

Microfon GSM cu Senzor de Miscare


,Orange,Cosmote). -Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix din orice locatie de pe glob... functioneaza Microfonul GSM? -Se monteaza in dispozitiv o cartela GSM (Vodafone ... »

Pret: 443 RON
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Mouse cu microfon gsm spy si senzor vocal

Mouse cu microfon GSM SPY si senzor vocal


GSM(Vodafone,Orange,Cosmote). -Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix... microfonul.   Cum functioneaza Microfonul Spy MMGS1003 ? -Se monteaza in dispozitiv o cartela ... »

Pret: 450 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Tun gaz radiocomandat prin gsm

Tun gaz radiocomandat prin GSM


initial (1,2,3 sau 4) - Folosirea telefonului mobil/fix da posibilitatea declansarii... mai putin de 250 numere de telefon mobil/fix programate in prealabil in memoria... telefonic netaxabil se poate pune in functiune separat oricare aparat - Posibilitatea ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Microfon spion cu senzor detectare miscare si alarma gsm a9

Microfon spion cu senzor detectare miscare si alarma GSM A9


de la orice telefon mobil sau fix din orice locatie de pe glob dispozitivul ,(functia A... numarul de telefon al cartelei SIM a dispozitivului, dupa circa 5 secunde aparatul va... simpla modalitate de functionare:-Se monteaza in dispozitiv o cartela GSM (Vodafone,Orange,Cosmote). ... »

Pret: 149 RON
 Mini pir cu senzor infrarosu pentru detectare miscare si camera video

Mini PIR cu senzor infrarosu pentru detectare miscare si camera video cu avertizare GSM MMS X9009


apela de la orice telefon mobil sau fix dispozitivul, (functia A)si acesta raspunde... apela de la orice telefon mobil sau fix dispozitivul si acesta raspunde automat...,puteti activa camera sa faca poze si sa le trimita pe telefonul dumneavoastra activand ... »

Pret: 179 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Mini gsm pir mp.alert a9 alarma anti-furt si detectare miscare

Mini GSM PIR Mp.Alert A9 alarma anti-furt si detectare miscare


de la orice telefon mobil sau fix din orice locatie de pe glob dispozitivul ,(functia A...? - se monteaza in dispozitiv o cartela GSM (Vodafone,Orange,Cosmote).- puteti apela ... »

Pret: 155 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
41 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"telefon fix cu cartela" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea