Inscrie firma »

suveica pentru masini de cusut - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre suveica pentru masini de cusut
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de cusut sn9503

Masina de cusut SN9503


-Prezinta functiile unei masini de cusut obisnuite-Portabila si usoara pentru depozitarea facila...Usor de folosit compacta si portabila. Aceasta masina de cusut va va fi mereu... firului-Sistem pentru incarcare suveicii-Parghie suport pentru ac si talpa ... »

Pret: 85 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Masina de cusut brother bq17

Masina de cusut Brother BQ17


Noul model BQ17 este o masina de ultima generatie cu suveica orizontala... convertibila la brat liber. Masina are si ac dublu pentru coasere in 2 culori si sistem... de bobinare rapida si cutit lateral pentru taiere ata si iluminare LED. Pret: 569 RON ... »

Pret: 569 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masina de cusut elna explore 240

Masina de cusut Elna Explore 240


Masina de cusut electro-mecanica Elna 2300 este cheia pentru o satisfactie... usor de operat si are un pret accesibil. Este o masina de cusut de inalta calitate..., atat pentru incepatori cat si pentru cei cu experienta. Are suveica verticala ... »

Pret: 1099 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masini cusut - brother bn 27

Masini cusut - Brother BN 27


a atei in ac. Masina are si ac dublu pentru coasere in 2 culori si sistem de bobinare...Noua masina BN27 este un model electro-mecanic performant care executa 27... facila a suveicii orizontale cu quick-set bobbin si sistem de introducere rapida ... »

Pret: 849 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masina de cusut brother bq25

Masina de cusut Brother BQ25


Noul model BQ25 este o masina de ultima generatie cu suveica orizontala... liber. Masina are si ac dublu pentru coasere in 2 culori si sistem de bobinare... rapida si cutit lateral pentru taiere ata si iluminare LED. Pret: 699 RON inclusiv ... »

Pret: 699 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masini de cusut elna 1000 sew fun

Masini de cusut Elna 1000 Sew Fun


in arta cusutului. Acest model de masina de cusut este un partener pe masura pentru... si ofera caracteristicile necesare pentru a indeplini nevoile dumneavoastra de baza... incepatori. Aceasta are suveica (greifer) verticala metalica, parghie de coasere inapoi ... »

Pret: 729 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masini de cusut - brother ms4nt

Masini de cusut - Brother MS4NT


Masina de cusut casnica computerizata cu 40 de cusaturi preprogramate..., cu suveica orizontala, executa diverse cusaturi de baza si cusaturi decorative, butoniere... de coasere de la pedala - ac dublu pentru cusaturi in 2 culori - pirghie pentru ... »

Pret: 1179 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masina de cusut casnica brother bn

Masina de cusut casnica Brother BN 37


a atei in ac. Masina are si ac dublu pentru coasere in 2 culori si sistem de bobinare...Noua masina BN37 este cel mai performant model electro-mecanic care executa 37... facila a suveicii orizontale cu quick-set bobbin si sistem de introducere rapida ... »

Pret: 799 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masina de cusut brother ms6nt

Masina de cusut Brother MS6NT


Masina de cusut casnica computerizata cu 60 de cusaturi preprogramate..., cu suveica orizontala, executa diverse cusaturi de baza si cusaturi decorative, butoniere... electronic - alegerea pozitiei acului sus-jos - ac dublu pentru cusaturi in 2 culori ... »

Pret: 1389 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Masina de cusut aeg nm 230 alb

Masina de cusut AEG NM 230 Alb


cu suveica verticala metalica, este o masina de cusut practica si fiabila, dotata...) cusaturii pana la 4 mm. De asemenea este masina de cusut ideala pentru cusaturi de baza...Masina de cusut AEG NM 230 Alb Masina de cusut electro-mecanica AEG 230 ... »

Pret: 475.91 RON
Buyer Member 4 ani
Cluj
 Masina de cusut aeg nm 2701 alb

Masina de cusut AEG NM 2701 Alb


masina de cusut de inalta calitate, atat pentru incepatori cat si pentru cei... pentru anii care vor veni , iar oricine poate coase cu acesta masina de cusut, fiind... la 4 mm. Modelul AEG 2701 este o masina de cusut ideala pentru cusut acasa si se ... »

Pret: 657.16 RON
Buyer Member 4 ani
Cluj
 Masina de cusut aeg nm 225 lcd alb

Masina de cusut AEG NM 225 LCD Alb


cu suveica verticala metalica, este o masina de cusut practica si fiabila, dotata...) cusaturii pana la 4 mm. De asemenea este masina de cusut ideala pentru cusaturi de baza...Masina de cusut AEG NM 225 LCD Alb Masina de cusut electro-mecanica AEG 225 ... »

Pret: 657.77 RON
Buyer Member 4 ani
Cluj
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea