Inscrie firma »

substante de curatat funinginea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre substante de curatat funinginea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mastercare spray curatare filtru particule

Mastercare Spray Curatare Filtru Particule


</strong> dizolva si elimina depunerile de carbon, funinginea, reziduurile si substantele...<p> <strong>Mastercare Spray Curatare Filtru Particule... contaminante din filtru de particule. <strong>Mastercare Spray Curatare Filtru ... »

Pret: 85.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pasta abraziva pentru curatarea mainilor foarte

Pasta abraziva pentru curatarea mainilor foarte murdare. Indicat pentru uz


SOAP ST 1 KG - Este un produs ce contine substante abrazive, usor solubil... sau ridicat de alcanolamide. Sapunul lichid abraziv este indicat mai ales pentru curatare... mainilor murdare de grasimi, uleiuri de orice fel, pigmenti de funingine, etc. Datorita ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Praf bio pentru curatat - sonett

Praf bio pentru curatat - Sonett


din ceramica de sticla. Poate curata eficient si tavile de cuptor pline cu funingine. Fara...Praf bio pentru curatat - SonettGramaj: 450gIngrediente: Praf ponce, carbonat... pentru aragaze, vase de gatit arse, tavi de cuptor, cazi de baie, faianta etc.Curata ... »

Pret: 16.49 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Valvoline engine cleaner

Valvoline Engine Cleaner


, ulei, noroi sau funingine, curata motoarele, motoutilajele de gradinarit si partile...Cod produs: 031438, Informatii: penetreaza rapid petele de substante grase... motorului, un amestec de solventi puternici, substante detergente si emulsificatori ... »
Oferit de:SC OK SHOP SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Soap st 1 kg - pasta abraziva maini

SOAP ST 1 KG - Pasta abraziva maini


SOAP ST 1 KG - Pasta abraziva maini Pasta abraziva pentru curatarea mainilor.... Este un produs ce contine substante abrazive, usor solubil in apa, cu un continut... pentru curatare mainilor murdare de grasimi, uleiuri de orice fel, pigmenti ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Praf bio de curatat suprafete solide 500 gr sodasan

Praf BIO de Curatat Suprafete Solide 500 gr Sodasan


din ceramica de sticla. Poate curata eficient si tavile de cuptor pline cu funingine...Praf BIO de Curatat Suprafete Solide 500 gr SodasanCurata riguros si protector... suprafetele tari, fara chimicale toxice.Pentru curatarea riguroasa si totusi protectoare ... »

Pret: 14.9 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Ludwik sticla semineu si cuptor 500ml

Ludwik sticla semineu si cuptor 500ml


coapta Usor de utilizat Dizolva funinginele, substantele de gudron Contine spuma...Curata eficient cosul innegrit si sticla cuptorului Inlatura rapid grasimea... activa Impiedica acumularea murdariei Ludwik solutie cu spuma activa pentru curatarea ... »

Pret: 8.13 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Serviciu de curatenie periodica

Serviciu de curatenie periodica


), dezinfectarea si parfumarea grupurilor sanitare; * curatarea panzelor de funingine..., utilizand aparatura electrica profesionala; * intretinerea mochetelor si curatarea... detergenti anticondens si antistatic; * curatarea (calcar, pete dificile ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servetele universale sonax professional

Servetele universale SONAX PROFESSIONAL


, rezistente la rupere, de dimensiuni mari (30x29 cm).Imbibate cu substante de curatare..., vaselina, funingine, silicon, etc. de pe suprafetele vopsite sau de pe cele metalice..., din plastic ori sticla.Curata impecabil, fara sa lase urme.Testate dermatologic.Nu lasa ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Detergent industrial alcalin dopomat forte, 10l

Detergent industrial alcalin Dopomat Forte, 10L


, funingine, grafit si murdarii de esapament. Domeniul de intrebuintarePentru pavimente... rezistente la apa si substante alcaline in domenii industriale.De exemplu, pavimente... si gresie, in pasaje precum statii de metrou.Totodata pentru curatarea cosurilor ... »

Pret: 158 RON
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Detergent anticoroziv hodrupa a, 10l

Detergent anticoroziv Hodrupa A, 10l


uleiurilor minerale, gazelor de esapament, precum si a funinginelor dupa incendii.... Hodrupa A trebuie diluat cu apa la aplicarea cu pompa cu presiune. Pentru curatarea...,tabla) nu corodeaza dupa curatarea cu Hodrupa A. Domeniul de intrebuintare:Se poate ... »

Pret: 224 RON
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Aditiv diesel adblue 10 kg greenchem

Aditiv diesel AdBlue 10 kg GreenChem


octombrie 2008, ambele reglementand emisiine de substantele nocive din gazele... SCR (SELECTIVE CATALYTIC REDUCTION), substanta AdBlue® intervine in reducerea... emisiei de pulberi fine (particule de funingine) in atmosfera, contribuind astfel ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aditiv diesel adblue 100 x 10 kg greenchem

Aditiv diesel AdBlue 100 x 10 kg GreenChem


octombrie 2008, ambele reglementand emisiine de substantele nocive din gazele... SCR (SELECTIVE CATALYTIC REDUCTION), substanta AdBlue® intervine in reducerea... emisiei de pulberi fine (particule de funingine) in atmosfera, contribuind astfel ... »

Pret: 2499 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Bioclean no. 1

Bioclean No. 1


substantelor active biodinamice pe orice suprafata rezistenta la apa. Ofera curatare...BIOCLEAN No.1 este un concentrat alcalin, biodinamic, cu viteza de curatare... cere standardul Uniunii Europene. Puterea de curatare a produsului BIOCLEAN No.1 ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Produs ecologic de spalare auto fara apa, sfaeco universal

Produs ecologic de spalare auto fara apa, SFAeco Universal


SFAeco Universal, Curatitorul Universal va ofera libertatea de a spala, curata... oriunde si oricand fara a avea nevoie de apa. Instantaneu curata...-functional oferind performante superioare de curatare: la interior: pete, mizerie, praf ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 8 ani
Constanta
 Kiehl dopomat forte - detergent profesional alcalin pentru curatenie

Kiehl Dopomat Forte - Detergent profesional alcalin pentru curatenie industriala/automatizata


, funingine, grafit si murdarii de esapament. Dupa norme ONORM B 5105, 7.2 este indicat.... Domeniul de intrebuintare Pentru curatenie pe pavimente rezistente la apa si substante... si podele protejate. Intrebuintare Curatenie de intretinere cu masina de curatat ... »
Light Member 9 ani
Bucuresti
 Sonax profiline interior cleaner wipes - servetele umede universale

Sonax Profiline Interior Cleaner Wipes - Servetele Umede Universale


, dimensiuni mari (30 x 29 cm);<br /> &nbsp;- imbibate cu substante de curatare... sau la curatarea interiorului auto.<br /> <br /> <..., vaselina, funingine, silicon, etc, de pe suprafetele vopsite sau de pe cele metalice ... »

Pret: 135 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pompe de caldura

pompe de caldura


si nici curatirea cosurilor de funingine - Sunt usor de intretinut - Nu polueaza... - Nu folosesc substante poluante - Nu este nevoie de cos de fum - Nu este ... »
Buyer Member 15 ani
Constanta
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea