Inscrie firma »

substante de curatat funinginea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre substante de curatat funinginea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pasta abraziva pentru curatarea mainilor foarte

Pasta abraziva pentru curatarea mainilor foarte murdare. Indicat pentru uz


SOAP ST 1 KG - Este un produs ce contine substante abrazive, usor solubil... sau ridicat de alcanolamide. Sapunul lichid abraziv este indicat mai ales pentru curatare... mainilor murdare de grasimi, uleiuri de orice fel, pigmenti de funingine, etc. Datorita ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Soap st 1 kg - pasta abraziva maini

SOAP ST 1 KG - Pasta abraziva maini


SOAP ST 1 KG - Pasta abraziva maini Pasta abraziva pentru curatarea mainilor.... Este un produs ce contine substante abrazive, usor solubil in apa, cu un continut... pentru curatare mainilor murdare de grasimi, uleiuri de orice fel, pigmenti ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Valvoline engine cleaner

Valvoline Engine Cleaner


, ulei, noroi sau funingine, curata motoarele, motoutilajele de gradinarit si partile...Cod produs: 031438, Informatii: penetreaza rapid petele de substante grase... motorului, un amestec de solventi puternici, substante detergente si emulsificatori ... »
Oferit de:SC OK SHOP SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Serviciu de curatenie periodica

Serviciu de curatenie periodica


), dezinfectarea si parfumarea grupurilor sanitare; * curatarea panzelor de funingine, praf..., utilizand aparatura electrica profesionala; * intretinerea mochetelor si curatarea... detergenti anticondens si antistatic; * curatarea (calcar, pete dificile ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bioclean no. 1

Bioclean No. 1


substantelor active biodinamice pe orice suprafata rezistenta la apa. Ofera curatare optima...BIOCLEAN No.1 este un concentrat alcalin, biodinamic, cu viteza de curatare... cere standardul Uniunii Europene. Puterea de curatare a produsului BIOCLEAN No.1 ... »
Buyer Member 7 ani
Constanta
 Produs ecologic de spalare auto fara apa, sfaeco universal

Produs ecologic de spalare auto fara apa, SFAeco Universal


SFAeco Universal, Curatitorul Universal va ofera libertatea de a spala, curata... oriunde si oricand fara a avea nevoie de apa. Instantaneu curata si revitalizeaza...-functional oferind performante superioare de curatare: la interior: pete, mizerie, praf ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 5 ani
Constanta
 Kiehl dopomat forte - detergent profesional alcalin pentru curatenie

Kiehl Dopomat Forte - Detergent profesional alcalin pentru curatenie industriala/automatizata


, funingine, grafit si murdarii de esapament. Dupa norme ONORM B 5105, 7.2 este indicat... de intrebuintare Pentru curatenie pe pavimente rezistente la apa si substante alcaline.... Intrebuintare Curatenie de intretinere cu masina de curatat pavimente: 100 ml detergent ... »
Light Member 6 ani
Bucuresti
 Pompe de caldura

pompe de caldura


de manipularea combustibililor si nici curatirea cosurilor de funingine - Sunt usor... prin reducerea consumului de combustibil - Nu folosesc substante poluante - Nu este nevoie ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea