Inscrie firma »

studio procesare audio video - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre studio procesare audio video
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Post-productie audio / video

Post-productie Audio / Video


Procesare audio / video Montaj si editare audio / video (FinalCut Studio - Mac... (inregistrare si procesare voce) pentru materiale audio si video; Multiplicari...Pro 8-core, Adobe Premier, Edius, Avid) Post-procesare video - copiere, casete ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Server video cu generator de caractere forward ta

Server video cu generator de caractere Forward TA Softlab


Acest kit este format dintr-o placa de captura si procesare video FD300... cu facilitati de grafica TV si mixer video/audio, putand sa foloseasca simultan functia... de titrare, redare a materialelor video in lista, comutare a intrarilor de semnal (audio ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Samsung ps-42-ps42c62hx

Samsung PS-42-PS42C62HX


, Componente, SCART, Audio, Intrare/Iesire laterala: Casti, S-Video.Tip display: Plasma... procesare a imaginii: asta înseamna îmbunatatirea permanenta a miScarii, contrastului... pe 16 biti Auto Pixel Shift Tehnologie Real Motion Studio Movie + Digital Comb ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Rme interfata audio pe firewire cu 56 de canale, 24

RME Interfata audio pe Firewire cu 56 de canale, 24 bi


de sampling folosite in industria video Si audio. Suplimentar, doua fader-e pot fi... RME Fireface 800 este cea mai puternica interfata audio FireWire realizata... Fireface 800 este o interfata audio FireWire profesionala, de inalta performanta ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Panasonic nv-gs330ep-s-nv-gs330ep-s

Panasonic NV-GS330EP-S-NV-GS330EP-S


    Camera video NV-GS330 este caracterizat de un trio... in majoritatea sistemelor de emisie profesionale. Camerele video profesionale 3CCD... si albastru) si semnalul de la fiecare din acestea este procesat de unul dintre cele trei ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Panasonic vdr-d300ep-s-vdr-d300ep-s

Panasonic VDR-D300EP-S-VDR-D300EP-S


. Un proces special de acoperire multipla este aplicat la productia lentilelor, minimizand.../Interior/Exterior/SetSistem audio: Dolby Digital (Dolby AC3)Cautare/derulare inregistrare: Navigare pe disc...Conectori: Iesire AV/S-Video USB 2.0 High Speed Microfon stereo miniTip baterie: Lithium ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Player sony 16gb  2.8 inch oled mp3, wmv, fm, nwza845w.cew

Player Sony 16GB 2.8 inch OLED MP3, WMV, FM, NWZA845W.CEW


mod extern pentru avion in vederea conectãrii la sisteme audio ºi video... a playerului WALKMAN®, prin cablul de ieºire video/audio opþional (WMC-NWV10) - funcþia nu... video MP3 WALKMAN® cu ecran OLED superpanoramic16 GB, S-Master, anulare digitalã ... »

Pret: 663.23 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Player blu-ray disc philips full hd 3d bdp7600/12

Player Blu-ray Disc Philips Full HD 3D BDP7600/12


materialul video este comprimat in formatul MPEG. Cu procesarea color imbunãtãþitã... de studio, astfel incât auziþi ceea ce creatorii au intenþionat. DTS-HD Master Audio ºi... prin USB pentru o navigare uºoarã pe Web ºi Net TV Imagine/EcranProcesare video ... »

Pret: 794.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Rcf art 310 boxa profesionala pasiva

RCF ART 310 Boxa profesionala pasiva


, playback sau monitorizare , la intalniri de afaceri Si prezentari audio-video, ART 310... trebuie combinata cu dimensiunile unui monitor de studio. Poseda un sunet de bas... cu potentiometru master volum Si XLR pentru ieSire de semnal. Partea de procesare a sunetului ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rcf art 310-aboxa profesionala activa

RCF ART 310-ABoxa profesionala activa


, la intalniri de afaceri Si prezentari audio-video, ART 310-A este solutia ideala in toate... cu dimensiunile unui monitor de studio. Poseda un sunet de bas puternic Si un raspuns... cu potentiometru master volum Si XLR pentru ieSire de semnal. Partea de procesare a sunetului ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Roland vb-99: procesor de chitara bas

Roland VB-99: Procesor de chitara bas


- Procesare audio: 24 biti - Doua linii...’s proprietary format for controlling external video equipment, so visionary bassists can...,” either live or in the studio. Speaking of live, the VB-99 can be controlled ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"studio procesare audio video" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea