Inscrie firma »

stofa bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre stofa bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scaun cafenea lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar) evo_210

Scaun cafenea lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar) EVO_210


cu stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs.Acest scaun... are sezutul si spatarul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra... gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun cafenea lemn masiv fag cu sezut tapitat evo_214

Scaun cafenea lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_214


, avand la dispozitie o varietate de stofe, piele sau imitatie piele. Astfel, va... are sezutul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele... Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun cu brate cafenea lemn masiv fag complet tapitat (sezut si

Scaun cu brate cafenea lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar) EVO_217


pentru o rezistenta ridicata si tapitat cu stofa, microfibra, imitatie piele... are sezutul si spatarul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie... si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de fag- model ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat evo_073

Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_073


. Sezutul este realizat din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala care... cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala... gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar)

Scaun restaurant lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar) EVO_074


si spatarul tapitate cu stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala. Gama... executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs., iar... a comenzii depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_015

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_015


confectionata din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala acest fotoliu... tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele... oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice:- structura ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_038

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_038


confectionata din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala. Spatarul.... Acest fotoliu este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie... Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_103

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_103


dintr-o husa din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala. Aspectul....Acest fotoliu este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele... Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn ronny

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn RONNY


, tapitat cu o husa din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala....Acest fotoliu este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele.... De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice:- structura ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_602

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_602


si fag si tapiteriei din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala... executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs., iar... a comenzii depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_606

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_606


fi atat din stofa, microfibra, imitatie de piele cat si din piele naturala... din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs., iar... a comenzii depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_618

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_618


. Este tapitat cu o husa din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala....Acest fotoliu este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele.... De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice:- structura ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_619

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_619


. Tapiteria sa poate fi atat din stofa, microfibra, imitatie de piele cat si din piele... comoditate.Acest fotoliu este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie.... De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice:- structura ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_623

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_623


sau stofa de calitate superioara in diferite nuante.Acest fotoliu este tapitat cu o husa... executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs., iar... a comenzii depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_625

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_625


comod, fabricat din lemn masiv de brad si fag si tapitat cu stofa, microfibra... este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele... oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii tehnice:- structura (schelet ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn evo_630

Fotoliu cafenea bar club tapitat cadru lemn EVO_630


din stofa, microfibra, imitatie de piele sau piele naturala.Piciorusele din lemn... deplasare simpla.Acest fotoliu este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra... depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti. Detalii ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat evo_097

Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_097


din lemn masiv de fag cu sezutul tapitat cu stofa, microfibra, imitatie piele sau piele... confort.Acest scaun are sezutul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra... depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar)

Scaun restaurant lemn masiv fag complet tapitat (sezut si spatar) EVO_100


disponibil atat pe piele cat si pe imitatie piele sau stofa in diferite variante... executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs... gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv stejar complet tapitat (sezut si spatar)

Scaun restaurant lemn masiv stejar complet tapitat (sezut si spatar) EVO_111


variata asa ca puteti alege intre piele ecologica, piele naturala si stofa. Designul... cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala... si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de stejar ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun cu brate cafenea lemn masiv stejar complet tapitat (sezut si

Scaun cu brate cafenea lemn masiv stejar complet tapitat (sezut si spatar) EVO_113


tapisate cu stofa, piele sau imitatie piele. Taieturile sunt simple, clasice si foarte... si spatarul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele... oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun cafenea lemn masiv stejar cu sezut tapitat evo_119

Scaun cafenea lemn masiv stejar cu sezut tapitat EVO_119


de stejar este stabil si durabil, iar sezutul este executat din stofa, microfibra... are sezutul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele... oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun cafenea lemn masiv stejar cu sezut tapitat evo_120

Scaun cafenea lemn masiv stejar cu sezut tapitat EVO_120


cu spatar realizat din lemn masiv de stejar si cu sezutul tapitat cu stofa de calitate... are sezutul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele... oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun cafenea lemn masiv fag cu sezut tapitat evo_133

Scaun cafenea lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_133


ridicata, nu are brate iar sezutul este tapitat cu stofa, microfibra, imitatie piele... executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs., iar... a comenzii depaseste 10000 Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat evo_815

Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_815


un scaun rezistent, realizat din lemn masiv de fag, cu sezutul tapitat cu stofa... are sezutul tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra, imitatie piele... Lei. De asemenea oferim livrare gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat evo_824

Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_824


ridicata, nu are brate iar sezutul este tapitat cu stofa, microfibra, imitatie piele... executata din stofa, microfibra, imitatie piele sau piele naturala la alegerea dvs... gratuita in Ilfov si Bucuresti.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
387 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"stofa bucuresti" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea