Inscrie firma »

statii radio harry ii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre statii radio harry ii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Statie radio cb harry ii

Statie radio CB Harry II


40 canale AM / FM Selector de canale Reglaj volum si M/A Comutator mod Squelch manual si ASC RF Gain Indicator TX (LED) Afisare digitala a canalului Indicator de nivel S-Metru pe baza de LED Filtru de interferente ANL integrat P... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Statie radio president harry ii

Statie Radio President Harry II Clasic


timpului sa ofere solutii inovatoare de comunicare si produse de calitate. Statia radio... President Harry II Classic beneficiaza de o tehnologie moderna, care insumeaza... a impulsurilor disturbante) incorporat realizeaza la acest model de statie radio o receptie ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Statie radio cb harry ii classic

Statie radio CB Harry II Classic


40 canale AM / FM Selector de canale Reglaj volum si M/A Comutator mod Squelch manual RF Gain Indicator TX (LED) Afisare digitala a canalului Indicator de nivel S-Metru pe baza de LED Filtru de interferente ANL integrat Preselec... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Statie radio president harry ii

Statie Radio President Harry II Clasic


... ... »

Pret: 599 RON
Buyer Member 13 ani
Buzau
 Statii radio de emisie receptie pentru camion

Statii radio de emisie receptie pentru camion President Harry II Clasic, 708


STATII RADIO CB AUTO - PRESIDENT HARRY II CLASIC Bine ati venit in lumea... unei noi generatii de statii radio CB, unde noile echipamente President de emisie... timpului sa ofere solutii inovatoare de comunicare si produse de calitate. Statia radio ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea