Inscrie firma »

solutie indepartare rugina - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutie indepartare rugina
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Solutie indepartare rugina, 5l, e-coll

Solutie indepartare rugina, 5L, E-COLL


Solutie indepartare rugina| Fara silicon | Combinatie de solutie agresiva... si solutie de gresare pe baza de molibden disulfid | Putere mare de penetrare | Opreste... ruginite, piulite si componente de utilaje | Deblocheaza piese ruginite de ex ... »
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Solutie pentru indepartarea ruginii

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional... chimice. Domenii de Utilizare: Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX... ale grundului, cu cele decorative ale emailului alchidic. Solutia pentru indepartarea ... »

Pret: 12.22 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Gel pentru indepartarea pietrei si a

GEL PENTRU INDEPARTAREA PIETREI SI A RUGINII


GEL PENTRU INDEPARTAREA PIETREI SI A RUGINII cod BK03. Volum: 750ml... Reteta unica a gelului faciliteaza indepartarea rapida si eficienta a depunerilor... de piatra, sapun, a petelor de rugina si a altor tipuri de impuritati depuse ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 9 ani
Galati
 Spray indepartare rugina, 300ml, e-coll

Spray indepartare rugina, 300ml, E-COLL


Solutie indepartare rugina| Fara silicon | Combinatie de solutie agresiva... si solutie de gresare pe baza de molibden disulfid | Putere mare de penetrare | Opreste... ruginite, piulite si componente de utilaje | Deblocheaza piese ruginite de ex ... »
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Solutie impotriva ruginii

Solutie impotriva ruginii Rostisol-Neutralizator rugina


de utilizare. Indepartati rugina desprinsa. Suprafata ruginii nu trebuie sa contina ulei...Rostisol este indicat peste tot acolo unde este prezenta rugina ! ROSTISOL...-Concentrat original galben -se aplica direct pe rugina. Substanta activa in 2 faze ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 7 ani
Mures
 Sonax fallout cleaner - solutie inlaturare

Sonax Fallout Cleaner - Solutie Inlaturare Rugina


<p> <strong>Sonax Fallout Cleaner - Solutie Inlaturare Rugina.... <strong>Sonax Fallout Cleaner - Solutie Inlaturare Rugina...</strong> elimina depunerile de rugina si micile pete de rugina de pe suprafata vopselii ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Blancoantikalk, solutie pentru

BLANCOANTIKALK, solutie pentru indepartarea calcarului


. De la zgarieturi la depuneri de calcar si de la amprente la rugina, abraziunea metalului... si decolorare.BLANCOANTIKALKSolutie pentru indepartarea petelor si a calcarului... de pe chiuvetele din SILGRANIT┬« .Indeparteaza petele si calcarulActioneaza fara alte solutii ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Solutii curatare profesionala ramirio srl

Solutii curatare profesionala Ramirio srl


Solutii de curatenie profesionala - suprafete de marmura, granit, piatra... de indepartat, etc. * CURATATOR DE CAUCIUC - elimina urmele de cauciuc de pe suprafete... ceramice, gresie, faianta, etc. * ANEMOX - elimina oxizii ( rugina ... »

Pret: 2 EUR
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Detergent concentrat dezinfectant calcar si rugina

Detergent concentrat dezinfectant calcar si rugina INNOFLUID Acid-SX 5L


Detergent vascos cu actiune dezinfectanta, pentru indepartarea depunerilor... de calcar si rugina de pe suprafete grase(de ex. din industria laptelui, industria... imerseaza in concentratul de curatare sau in solutia diluata a acestuia, sau se aplica ... »

Pret: 90 RON
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Solutie curatenie grupuri sanitare milizid

Solutie curatenie grupuri sanitare Milizid


si indepartarea calcarului. Zone de utilizare: curatarea intensiva a tuturor suprafetelor... rezistente la acizi din grupuri sanitare si bai. Aplicarea solutiei pentru curatenie...,50%, - curatenia de baza si post-constructor pentru indepartarea cimentului - conc. pana la 10 ... »
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Blancoactiv, tablete efervescente pentru indepartarea

BLANCOACTIV, tablete efervescente pentru indepartarea petelor


. De la zgarieturi la depuneri de calcar si de la amprente la rugina, abraziunea metalului... din SILGRANIT┬« Indeparteaza petele de cafea, ceai sifructe.Actioneaza fara alte solutii ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Blanco activ pulbere, 3 plicuri/pachet, pentru

BLANCO ACTIV pulbere, 3 plicuri/pachet, pentru indepartarea petelor


la depuneri de calcar si de la amprente la rugina, abraziunea metalului si decolorare...Actioneza fara alte solutii de curatareSe dizolva in apa, se lasa la actionat si se.... De la zgarieturi la depuneri de calcar si de la amprente la rugina, abraziunea metalului ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Solutie anticoroziva pentru curatat instalatii

Solutie anticoroziva pentru curatat instalatii sanitare Facot FILMAX-SAN, 5


, etc.). Este utilizat pentru a proteja conductele dupa indepartarea rugine...Solutie anticoroziva si regeneranta pentru utilizarea in sisteme vechi care au... suferit o coroziune excesiva din cauza anilor de functionare (rugina, calcar, deuneri ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Totalreiniger - produs biodegradabil al hera-chemie austria

Totalreiniger - produs biodegradabil al Hera-Chemie Austria


, rugina. Se poate folosi pe orice tip de suprafata cu exceptia: sticla, crom, nichel... curatarea rapida a jentilor de aluminiu. Mod de utilizare: Se utilizeaza ca solutie... mici: pulverizati, lasati sa actioneze pentru scurt timp. Indepartati murdaria ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Grund alchidic anticoroziv emex /kg - gri

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX /Kg - Gri


vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP ... »

Pret: 11.83 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Detergent curatare jenti a-clean wheel cleaner

Detergent Curatare Jenti A-Clean Wheel Cleaner


A-Clean Wheel Cleaner este o solutie de curatat puternic acida, ce elimina... rapid oxidarile si rugina de pe suprafetele vopsite sau netratate. A fost creat... pentru indepartarea extrem de eficienta a depunerilor si rezidurilor provenite ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 8 ani
Mures
 Detergent spumant pentru baie

Detergent spumant pentru baie


un tratament special pentru indepartarea petelor si murdariei, inclusiv: depuneri de calcar..., pete de rugina, reziduuri de sapun si Mucegai. Produsul este eficient in omorarea ... »

Pret: 15 RON
Gold Member 10 ani
Dambovita
Comanda acum
 Set de scule si spirale, 25 buc, standard, rothenberger

Set de scule si spirale, 25 buc, Standard, Rothenberger


| 1 spray ROWONAL (solutie de protectie si indepartare a ruginii pentru spirale ... »
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Pentru ateliere si montaj

Pentru ateliere si montaj


de rugina, solutii de curatare, WD 40, pasta impotriva coroziunilor si grasimilor..., lipici, saibe de siguranta, paste izolatoare etc. Solutie de ungere la rece..., dispozitive gresare la solutii racire Batiste de curatat, maturi, pensule, solutie pentru ... »
Buyer Member 5 ani
Iasi
 Fosfatare cu fier

Fosfatare cu fier


din punct de vedere mecanic sau chimic, atit pentru indepartarea ruginii cit... si prin pulverizarea solutiilor de tratare pe piesa. Nivelul actual al cerintelor unei vopsiri ... »
Buyer Member 11 ani
Bistrita-Nasaud
 Masa de spaclu cu bitum 7 kg

Masa de spaclu cu bitum 7 KG


uscat. curat si fara resturi de ulei. grasime sau alte impuritati. Indepartati... urmele de rugina. Suprafetele foarte absorbante trebuie tratate in prelabil... cu solutia MEM Strat preliminar pe baza de bitum. MEM Masa de spaclu pe baza de bitum ... »

Pret: 140 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Masa de spaclu cu bitum 4kg

Masa de spaclu cu bitum 4KG


de rugina. Suprafetele foarte absorbante trebuie tratate in prelabil cu solutia MEM.... curat si fara resturi de ulei. grasime sau alte impuritati. Indepartati urmele ... »

Pret: 82 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea acrilica universala emex spectrum

Vopsea Acrilica Universala EMEX SPECTRUM


folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.... principale: - Putere mare de acoperire; - Inhiba aparitia ruginii rapide... ecologic EMEX PC ECO. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Grund epoxidic anticoroziv emex

Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX


Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul poate fi folosit... pe baza de rasina epoxidica in solutie, pigmenti organici, aditivi specifici, fileri.... In cazul existentei unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca ... »

Pret: 26.03 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv poliuretanic bicomponent emex

Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX


, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP... pe baza de rasina poliuretanica in solutie, pigmenti, aditivi specifici, fileri..., urmata de curatare mecanica. In cazul existentei unui strat vechi de rugina ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 12 ani
Ilfov
68 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea