Inscrie firma »

solutie indepartare rugina - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutie indepartare rugina
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Solutie pentru indepartarea ruginii

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional... chimice. Domenii de Utilizare: Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST... ale grundului, cu cele decorative ale emailului alchidic. Solutia pentru indepartarea ... »

Pret: 12.22 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Deruginol flor plus srp super

deruginol FLOR PLUS SRP SUPER


-DERUGINOL DE INALTA PERFORMANTA-desprinde rugina rezistenta prin cea mai ... »
Silver Member 7 ani
Bistrita-Nasaud
 Gel pentru indepartarea pietrei si a

GEL PENTRU INDEPARTAREA PIETREI SI A RUGINII


GEL PENTRU INDEPARTAREA PIETREI SI A RUGINII cod BK03. Volum: 750ml... Reteta unica a gelului faciliteaza indepartarea rapida si eficienta a depunerilor... de piatra, sapun, a petelor de rugina si a altor tipuri de impuritati depuse ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 6 ani
Galati
 Sonax fallout cleaner - solutie inlaturare

Sonax Fallout Cleaner - Solutie Inlaturare Rugina


<p> <strong>Sonax Fallout Cleaner - Solutie Inlaturare Rugina.... <strong>Sonax Fallout Cleaner - Solutie Inlaturare Rugina...</strong> elimina depunerile de rugina si micile pete de rugina de pe suprafata vopselii ... »

Pret: 59 RON
Silver Member 8 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Solutii curatare profesionala ramirio srl

Solutii curatare profesionala Ramirio srl


Solutii de curatenie profesionala - suprafete de marmura, granit, piatra... de indepartat, etc. * CURATATOR DE CAUCIUC - elimina urmele de cauciuc de pe suprafete... ceramice, gresie, faianta, etc. * ANEMOX - elimina oxizii ( rugina ). * EBOLIM ... »

Pret: 2 EUR
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Totalreiniger - produs biodegradabil al hera-chemie austria

Totalreiniger - produs biodegradabil al Hera-Chemie Austria


si indeparteaza depunerile dificile de murdarie: beton, var, uleiuri, piatra, rugina. Se poate... de aluminiu. Mod de utilizare: Se utilizeaza ca solutie de curatare in concentratie maxima... actioneze pentru scurt timp. Indepartati murdaria cu un burete apoi clatiti cu apa ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Detergent curatare jenti a-clean wheel cleaner

Detergent Curatare Jenti A-Clean Wheel Cleaner


A-Clean Wheel Cleaner este o solutie de curatat puternic acida, ce elimina... rapid oxidarile si rugina de pe suprafetele vopsite sau netratate. A fost creat... pentru indepartarea extrem de eficienta a depunerilor si rezidurilor provenite ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 5 ani
Mures
 Fosfatare cu fier

Fosfatare cu fier


de vedere mecanic sau chimic, atit pentru indepartarea ruginii cit si a resturilor... si prin pulverizarea solutiilor de tratare pe piesa. Nivelul actual al cerintelor unei vopsiri ... »
 Solutie impotriva ruginii

Solutie impotriva ruginii Rostisol-Neutralizator rugina


de utilizare. Indepartati rugina desprinsa. Suprafata ruginii nu trebuie sa contina ulei...Rostisol este indicat peste tot acolo unde este prezenta rugina ! ROSTISOL...-Concentrat original galben -se aplica direct pe rugina. Substanta activa in 2 faze ... »

Pret: 65 RON
Buyer Member 4 ani
Mures
 Blancoantikalk, solutie pentru

BLANCOANTIKALK, solutie pentru indepartarea calcarului


si decolorare.BLANCOANTIKALK Solutie pentru indepartarea petelor si a calcarului.... De la zgarieturi la depuneri de calcar si de la amprente la rugina, abraziunea metalului... de pe chiuvetele din SILGRANIT┬« . Indeparteaza petele si calcarul Actioneaza fara alte solutii ... »
Buyer Member 6 ani
Timis
 Detergent concentrat dezinfectant calcar si rugina

Detergent concentrat dezinfectant calcar si rugina INNOFLUID Acid-SX 5L


Detergent vascos cu actiune dezinfectanta, pentru indepartarea depunerilor... de calcar si rugina de pe suprafete grase(de ex. din industria laptelui, industria... imerseaza in concentratul de curatare sau in solutia diluata a acestuia, sau se aplica ... »

Pret: 90 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Blancoactiv, tablete efervescente pentru indepartarea

BLANCOACTIV, tablete efervescente pentru indepartarea petelor


. De la zgarieturi la depuneri de calcar si de la amprente la rugina, abraziunea metalului... din SILGRANIT┬« Indeparteaza petele de cafea, ceai sifructe. Actioneaza fara alte solutii ... »
Buyer Member 6 ani
Timis
 Grund alchidic anticoroziv emex /kg - gri

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX /Kg - Gri


va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul este..., urmata de curatare mecanica. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se ... »

Pret: 11.83 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea acrilica universala emex spectrum

Vopsea Acrilica Universala EMEX SPECTRUM


. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru... Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.... principale: - Putere mare de acoperire; - Inhiba aparitia ruginii rapide - Colorabila ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund epoxidic anticoroziv emex

Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX


existentei unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru... Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul poate fi folosit pentru orice alte... pe baza de rasina epoxidica in solutie, pigmenti organici, aditivi specifici, fileri ... »

Pret: 26.03 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv poliuretanic bicomponent emex

Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX


unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru... Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Grundul Poliuretanic poate fi folosit pentru... pe baza de rasina poliuretanica in solutie, pigmenti, aditivi specifici, fileri ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv economic neomatt /kg - gri

Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT /Kg - Gri


existentei unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru... Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul este recomandat pentru suprafete ... »

Pret: 10.25 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv pentru utilaje emex

Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX


Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul este recomandat... de curatare mecanica. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi ... »

Pret: 13.41 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea acrilica pentru metal emex supramet

Vopsea Acrilica pentru Metal EMEX SUPRAMET


. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru... Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP....; - Inhiba aparitia ruginii rapide - Colorabila in orice nuanta; - Aplicare ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv solubil in apa emex aq eco

Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO


Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul este recomandat..., cu rezistente deosebite impotriva ruginii rapide sau de lunga durata, ce poate fi utilizat... aparitia ruginii rapide; - Rezistenta buna la factori de mediu; - Rezistenta buna ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vopsea antifonica insonorizanta emex

Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX


fi in prealabil curatate cu Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP si... antifon nu se aplica pe suporturi ruginite. Astfel, zonele afectate de coroziune vor ... »

Pret: 19.85 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv de cuptor alchido-melaminic emex

Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX


. In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru... Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP. Produsul este recomandat prioritar pentru zone ... »

Pret: 22.8 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Decapant biodegradabil vpci - 422

Decapant biodegradabil VpCI - 422


in solutia chimica. Spre deosebire de agentii conventionali de indepartare a ruginii...VpCI&#8482;-422 este un decapant (produs de indepartare a oxizilor) care... este inofensiv pentru oameni in timp ce indeparteaza eficient rugina si peliculele ... »
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Detartrant anticalcar antirugina parfumat

DETARTRANT ANTICALCAR ANTIRUGINA PARFUMAT


. Pentru indepartarea depunerilor de calcar si rugina la toate instalatiile sanitare... de calcar si rugina atat in interior cat si in exterior. Detergentul protejeaza... CURATATA TREBUIE CLATITA CU MULTA APA. SOLUTIA NU TREBUIE SA SE USUCE. DISTRIBUITI ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Detartrant anticalcar antirugina parfumat

DETARTRANT ANTICALCAR ANTIRUGINA PARFUMAT


, piatra naturala, granit, quartz, basalt. Pentru indepartarea depunerilor de calcar... si rugina la toate instalatiile sanitare, bai, chiuvete, faianta, gresie, bucatarii... depunerile de calcar si rugina atat in interior cat si in exterior. Detergentul ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
37 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea