Inscrie firma »

solutie de purici - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutie de purici
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sergeant&#039 s solutie spot-on impotriva capuselor

Sergeant' s solutie spot-on impotriva capuselor si puricilor la pisici


capuselor si puricilor. Dozaj si instructiuni de folosire: pisica: 1 pipeta ... »

Pret: 61.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
Fendona 15SC (100 ml)
Tip produs: solutie gandaci - solutie impotriva puricilor - solutie anti purici de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor, si a altor daunatori. Substanta activa... recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor... aplica in doza de 20-30 ml in 1L apa. Solutia se aplica prin stropire, ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 43.45
Comanda acum »
Solutie anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse - Pertox 8 - 100 ml
Tip produs: solutie anti purici - solutie gandaci de bucatarie - insecticid gandaci : gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni... de apa. Pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de apa... cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 9.96
Comanda acum »
 Sergeant&#039 s solutie spot-on impotriva capuselor

Sergeant' s solutie spot-on impotriva capuselor si puricilor pentru caini


capuselor si puricilor. Dozaj si instructiuni de folosire: caini cu greutatea intre ... »

Pret: 61.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
Solutie anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse - Pertox 8 1L
Tip produs: anti gandaci - anti muste - anti purici : gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni... zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de apa. Puteti aplica apoi produsul fie... gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 60.82
Comanda acum »
Solutie anti gandaci, muste, tantari, purici, capuse - Pertox 8 - 50ml
Tip produs: anti gandaci - anti muste - anti purici : gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni... de apa. Pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de apa... cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 5.52
Comanda acum »
Sanitox21.CE - anti gandaci, purici, muste, plosnite
Tip produs: anti gandaci - anti plosnite - anti pureci un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii... le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat... geamuri, pe care il clatiti bine in prealabil). Aplicabilitate: Solutia ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 69.58
Comanda acum »
 Advantix 100-solutie antiparazitare caini

Advantix 100-solutie antiparazitare caini


Advantix 100-solutie antiparazitare caini - 123.00 RON - Advantix pipete... un antiparazitar sub forma de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii cu greutate intre... infestarile cu capuse si purici pentru 4 saptamani reduce incidenta alergiilor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Advantix 250-solutie antiparazitare caini

Advantix 250-solutie antiparazitare caini


Advantix 250-solutie antiparazitare caini - 135.00 RON - Advantix... este un antiparazitar sub forma de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii... si previne infestarile cu capuse si purici pentru 4 saptamani reduce incidenta ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Advantix 400-solutie antiparazitare cainii

Advantix 400-solutie antiparazitare cainii


Advantix 400-solutie antiparazitare cainii - 145.00 RON - Advantix pipete... sub forma de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii in greutate de peste... si purici pentru 4 saptamanireduce incidenta alergiilor produse de puricilarvele sunt ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Advantix 40-solutie antiparazitare caini

Advantix 40-solutie antiparazitare caini


Advantix 40-solutie antiparazitare caini - 109.00 RON - Advantix pipete... sub forma de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii cu greutate sub 4 kg....Punctele forte ale Advantix:trateaza si previne infestarile cu capuse si purici pentru 4 ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pipeta antiparazitara advantix 100 (4-10kg)

Pipeta Antiparazitara Advantix 100 (4-10kg)


PIPETA ADVANTIX 100 este o solutie spot-on pentru tratamentul si prevenirea... infestarii cu purici si capuse la cainii cu greutate intre 4 si 10kg. Produsul poate fi... utilizat ca tratament impotriva dermatitei alergice determinate de purici. Produsul ... »

Pret: 30.41 RON
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor
Tip produs: solutie gandaci - solutie gandaci de bucatarie - insecticid gandaci de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni... insectei. Datorita subsantei active a solutiei permethrin inhiba oxidarea piretroizilor... acestora. Insecticidul Cypertox este o solutie antiparazitara, ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 11.17
Comanda acum »
 Solutie puternica impotriva gandacilor de bucatarie

Solutie puternica impotriva gandacilor de bucatarie Regesc


Regesc solutie superputernica impotriva, gandacilor de bucatarie, furnici..., purici, gandaci, paduchi. 2 buc de 5 ml/set Caracteristici: Continut... pe la colturile apartamentului, in bucatarie, in crapatruri. Este o solutie concentrata ... »

Pret: 21.63 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
Taifun 1litru - anti gandaci, purici, muste, plosnite
Tip produs: anti gandaci - anti furnici - anti plosnite foarte larga de insecte taratoare si zburatoare: muste, tantari, purici, plosnite... ml de solutie in 1000 ml de apa. Puteti aplica apoi produsul fie... gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, pe care il clatiti bine ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 69.58
Comanda acum »
 Sergeant&#039 s solutie antiparazitara - spray 250 ml

Sergeant' s solutie antiparazitara - spray 250 ml


egala cu insecticidele chimice tipice folosite impotriva capuselor si puricilor ... »

Pret: 73.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Fypryst s solutie spot-on pentru caini de 2 - 10 kg

Fypryst S solutie spot-on pentru caini de 2 - 10 kg


Fypryst S solutie spot-on pentru caini de 2 - 10 kg Compozitie: 1 pipeta... si preventia infestatiilor cu purici (Ctenochephalides spp) si capuse (Rhipicephalus spp... dermatitelor alergice cauzate de intepaturile puricilor la caini. Doze si mod ... »

Pret: 72.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Fypryst m solutie spot-on pentru caini de 10 - 20 kg

Fypryst M solutie spot-on pentru caini de 10 - 20 kg


Fypryst M solutie spot-on pentru caini de 10 - 20 kg Compozitie: 1... si preventia infestatiilor cu purici (Ctenochephalides spp) si capuse (Rhipicephalus spp... dermatitelor alergice cauzate de intepaturile puricilor la caini. Doze si mod ... »

Pret: 71.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Fypryst  l solutie spot-on pentru caini de 20 - 40 kg

Fypryst L solutie spot-on pentru caini de 20 - 40 kg


Fypryst L solutie spot-on pentru caini de 20 - 40 kg Compozitie: 1...: tratamentul si preventia infestatiilor cu purici (Ctenochephalides spp) si capuse.... tratamentul si controlul dermatitelor alergice cauzate de intepaturile puricilor la caini ... »

Pret: 88.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Fypryst  xl solutie spot-on pentru caini peste 40 kg

Fypryst XL solutie spot-on pentru caini peste 40 kg


Fypryst XL solutie spot-on pentru caini peste 40 kg Compozitie: 1 pipeta... si preventia infestatiilor cu purici (Ctenochephalides spp) si capuse (Rhipicephalus spp... dermatitelor alergice cauzate de intepaturile puricilor la caini. Doze si mod ... »

Pret: 89.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Stronghold solutie antiparazitara pentru caini de

Stronghold solutie antiparazitara pentru caini de 20-40 kg


Stronghold pentru caini de 20-40 kg - solutie de uz extern cu aplicare... cutanata pentru   tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici....  Indicatii: tratamentul si preventia infestatiei cu purici (Ctenocephalides ssp ... »

Pret: 118.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Stronghold solutie antiparazitara pentru caini de

Stronghold solutie antiparazitara pentru caini de 10-20 kg


Stronghold pentru caini de 10-20 kg - solutie de uz extern cu aplicare... cutanata pentru   tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici....  Indicatii: tratamentul si preventia infestatiei cu purici (Ctenocephalides ssp ... »

Pret: 91.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Stronghold solutie antiparazitara pentru caini de 2,6

Stronghold solutie antiparazitara pentru caini de 2,6 - 5 kg


Stronghold pentru caini de  2,6 - 5 kg - solutie de uz extern... cu aplicare cutanata pentru   tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici....  Indicatii: tratamentul si preventia infestatiei cu purici (Ctenocephalides ssp ... »

Pret: 75.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Stronghold solutie antiparazitara pentru caini si

Stronghold solutie antiparazitara pentru caini si pisici sub 2,5 kg


Stronghold pentru caini si pisici sub 2,5 kg - solutie de uz extern... cu aplicare cutanata pentru   tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici....  Indicatii: tratamentul si preventia infestatiei cu purici (Ctenocephalides ssp ... »

Pret: 55.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
 Stronghold solutie spot-on pentru pisici intre 2,6 -

Stronghold solutie spot-on pentru pisici intre 2,6 - 7 kg


Stronghold pentru pisici de 2,6 - 7 kg - solutie de uz extern cu aplicare... cutanata pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici.  Compozitie... cu purici (Ctenocephalides ssp.) - omoara puricii adulti, larvele si ouale. parte ... »

Pret: 75.9 RON
Buyer Member 8 ani
Dambovita
199 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"solutie de purici" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea