Inscrie firma »

solutie de purici - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutie de purici
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pipeta antiparazitara advantix 100 (4-10kg)

Pipeta Antiparazitara Advantix 100 (4-10kg)


PIPETA ADVANTIX 100 este o solutie spot-on pentru tratamentul si prevenirea... infestarii cu purici si capuse la cainii cu greutate intre 4 si 10kg. Produsul poate fi... utilizat ca tratament impotriva dermatitei alergice determinate de purici. Produsul ... »

Pret: 30.41 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Solutie puternica impotriva gandacilor de bucatarie

Solutie puternica impotriva gandacilor de bucatarie Regesc


Regesc solutie superputernica impotriva, gandacilor de bucatarie, furnici..., purici, gandaci, paduchi. 2 buc de 5 ml/set Caracteristici: Continut insecticid... apartamentului, in bucatarie, in crapatruri. Este o solutie concentrata de culoare alba ... »

Pret: 21.63 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Spot-on advantage 40 pentru pisici si iepuri - 4 pipete

Spot-on Advantage 40 pentru Pisici si Iepuri - 4 Pipete


ADVANTAGE 40 - 4 PIPETE este o solutie antiparazitara spot-on pentru pisici...%). Advantage 40 se foloseste pentru prevenirea si tratamentul infestarii cu purici... provocate de purici la pisici. O pipeta Advantage previne infestatia cu purici timp ... »

Pret: 88.44 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Spot-on advantage 80 pentru pisici si iepuri - 4 pipete

Spot-on Advantage 80 pentru Pisici si Iepuri - 4 Pipete


ADVANTAGE 80 - 4 PIPETE reprezinta o solutie antiparazitara spot-on pentru...%). Advantage 80 se foloseste pentru prevenirea si tratamentul infestarii cu purici... provocate de purici la pisici. O pipeta Advantage previne infestatia cu purici timp ... »

Pret: 96.17 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Neostomosan 1l

Neostomosan 1L


Neostomosan 1L - 224.00 RON - Neostomosan este o solutie concentrata foarte... eficienta impotriva parazitilor externi-purici,paduchi,capuse-care afecteaza cainii... in cazul infestarii cu purici,paduchi ,capuse sau in cazul tratamentului demodeciei ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Advantix 400

Advantix 400


de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii in greutate de peste 25 kg. Punctele... forte ale Advantix: trateaza si previne infestarile cu capuse si purici... pentru 4 saptamani reduce incidenta alergiilor produse de purici larvele ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Advantix 100

Advantix 100


de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii cu greutate intre 4 si 10 kg. Punctele... forte ale Advantix: trateaza si previne infestarile cu capuse si purici... pentru 4 saptamani reduce incidenta alergiilor produse de purici larvele ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Advantix 250

Advantix 250


de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii cu greutate intre 10 si 25 kg.... Punctele forte ale Advantix: trateaza si previne infestarile cu capuse si purici... pentru 4 saptamani reduce incidenta alergiilor produse de purici larvele ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Advantix 40

Advantix 40


de solutie pentru aplicare cutanata pentru cainii cu greutate sub 4 kg. Punctele forte... ale Advantix: trateaza si previne infestarile cu capuse si purici pentru 4 saptamani... reduce incidenta alergiilor produse de purici larvele sunt omorate pe animal ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Pipeta antiparazitara advantix 40 (sub 4kg)

Pipeta Antiparazitara Advantix 40 (sub 4kg)


PIPETA ADVANTIX 40 reprezinta o solutie spot-on pentru tratamentul... si prevenirea infestarii cu purici si capuse la cainii cu greutate sub 4kg. Produsul poate... fi utilizat ca tratament impotriva dermatitei alergice determinate de purici ... »

Pret: 29.57 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Pipeta antiparazitara advantix 250 (10-25kg)

Pipeta Antiparazitara Advantix 250 (10-25kg)


PIPETA ADVANTIX 250 este o solutie spot-on pentru tratamentul si prevenirea... infestarii cu purici si capuse la cainii cu greutate intre 10 si 25kg. Produsul poate fi... utilizat ca tratament impotriva dermatitei alergice determinate de purici. Produsul ... »

Pret: 35.99 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Pipeta antiparazitara advantix 400 (25-40kg)

Pipeta Antiparazitara Advantix 400 (25-40kg)


PIPETA ADVANTIX 400 repezinta o solutie spot-on pentru tratamentul... si prevenirea infestarii cu purici si capuse la cainii cu greutate intre 25 si 40kg... de purici. Produsul prezinta activitate acaricida si repelenta timp de pana la 4 ... »

Pret: 41.03 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline spot on pisica

Frontline Spot On Pisica


FRONTLINE SPOT ON PISICI este o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru pisici. INDICATII: O pipeta antiparazitara... saptamani impotriva capuselor, puricilor si paduchilor. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE ... »

Pret: 28.07 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline combo pisica

Frontline Combo Pisica


FRONTLINE COMBO PISICI este o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru pisici, care contine substantele active... capuselor, puricilor si paduchilor. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: Pipetele antiparazitare ... »

Pret: 33.68 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline spot on caine s (sub 10kg)

Frontline Spot On Caine S (sub 10kg)


FRONTLINE SPOT ON S este o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie mica, cu o greutate de pana... capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Spot On se ... »

Pret: 33.68 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline spot on caine m (10-20kg)

Frontline Spot On Caine M (10-20kg)


FRONTLINE SPOT ON M este o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie medie, cu o greutate intre 10... capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Spot On se ... »

Pret: 39.29 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline spot on caine l (20-40kg)

Frontline Spot On Caine L (20-40kg)


FRONTLINE SPOT ON L reprezinta o solutie antiparazitara cu aplicare... cutanata impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie medie si mare, cu o... impotriva capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Spot ... »

Pret: 46.31 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline spot on caine xl (40-60kg)

Frontline Spot On Caine XL (40-60kg)


FRONTLINE SPOT ON XL reprezinta o solutie antiparazitara cu aplicare... cutanata impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie gigant, cu o greutate... impotriva capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Spot ... »

Pret: 50.52 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline combo caine m (10-20kg)

Frontline Combo Caine M (10-20kg)


FRONTLINE COMBO M reprezinta o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie medie, cu o greutate cuprinsa... capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Combo se folosesc ... »

Pret: 41.23 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline combo caine l (20-40kg)

Frontline Combo Caine L (20-40kg)


FRONTLINE COMBO L reprezinta o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie mare, cu o greutate cuprinsa... capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Combo se folosesc ... »

Pret: 47.28 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Frontline combo caine xl (peste 40kg)

Frontline Combo Caine XL (peste 40kg)


FRONTLINE COMBO XL este o solutie antiparazitara cu aplicare cutanata... impotriva puricilor si capuselor, pentru cainii de talie gigant, cu o greutate de peste... capuselor, puricilor si paduchilor. Pipetele antiparazitare Frontline Combo se folosesc ... »

Pret: 53.37 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Nova’clac r3  - repulsiv natural contra insectelor si capuselor -

NOVA’CLAC R3 - Repulsiv natural contra insectelor si capuselor - 500 ml


in solutie apoasa - Insecte vizate: capuse, purici, muste si tantari Mod de utilizare... de extracte de plante - Polivalent: excelenta eficienta impotriva puricilor si capuselor ... »

Pret: 38.7 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Antiparazitar caini amflee 40-65kg

Antiparazitar caini Amflee 40-65kg


  0.54mg Butilhidroxitoluen  0.40mg   Amflfee este o solutie... in tratamentul si prevenirea infestatiilor cu capuse ,purici si a infestatiilor cu paduchi... (importiva puricilor) si o eficacitate de 4 saptamani impotriva capuselor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Antiparazitar caini amflee 20-40kg

Antiparazitar caini Amflee 20-40kg


  0.54mg Butilhidroxitoluen  0.27mg   Amflfee este o solutie... in tratamentul si prevenirea infestatiilor cu capuse ,purici si a infestatiilor cu paduchi... (importiva puricilor) si o eficacitate de 4 saptamani impotriva capuselor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Antiparazitar caini amflee 10- 20kg

Antiparazitar caini Amflee 10- 20kg


.13mg Butilhidroxitoluen  0.067mg   Amflfee este o solutie... si prevenirea infestatiilor cu capuse ,purici si a infestatiilor cu paduchi malofagi... puricilor) si o eficacitate de 4 saptamani impotriva capuselor. Contraindicatii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
81 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"solutie de purici" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea