Inscrie firma »

solutie curatat centrale termice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solutie curatat centrale termice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dezincrustant centrala termica cleanex (fe, cu)

Dezincrustant centrala termica CLEANEX (Fe, Cu)


din schimbatoarele de caldura ale centralelor termice si de pe alte elemente colmatate...Solutie acida destinata curaÑarii depunerilor de calcar... tensioactive care permit inlaturarea mizeriei din sistemul curatat. Produsul este ... »
Oferit de:LABOREX SRL
Buyer Member 7 ani
Prahova
 Pompa curatare promax 20

Pompa curatare Promax 20


a centralelor termice. Invertorul de flux integrat permite indepartarea depunerilor..., rezistente la acizi, fiind un sistem special dezvoltat pentru curatarea optima... de pompa este in dependenta cu nivelul depunerilor, permitand curatirea eficienta ... »

Pret: 1576 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Instalatii hvac heating, ventilating, air conditioning

Instalatii HVAC Heating, Ventilating, Air Conditioning


HVAC: - Instalatii Termice - Centrale Termice - Ventilatie si purificarea aerului... pentru a le mentine la standardele normale. Sunt cele care asigura confortul termic..., solutiile HVAC se bazeaza pe un sistem de microprocesoare aflate sub comanda unui ... »
Oferit de:SC Agasi SRL
Buyer Member 4 ani
Timis
 Antigel panouri solare

Antigel panouri solare


5 ani. - Aplicatii in sisteme termice si climatizare,centrale pe gaz...PREZENTARE FIZICA: solutie vascoasa de culoare rosie ambalata la bidoane de 10..., 20 kg sau IBC la cererea clientului. COMPOZITIE CHIMICA: solutie pe baza ... »

Pret: 91 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Amenajari interioare

Amenajari interioare


sanitare,montaj centrale termice, gaze totul in materie de constructii, Varianta... prezentam solutii eficiente pentru planuri case, tinand cont de cerintele dumneavoastra... pentru alegerea solutiei optime. O casa este o investitie pe termen lung. Noi ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Incalzire in pardoseala -montaj

INCALZIRE IN PARDOSEALA -MONTAJ


: - centrale termice cu sau fara condensare -centrale pe combustibil solid cu sau fara...Incalzirea in pardoseala DANGULV - o solutie eleganta si eficienta pentru... termic care circula prin conducte, armaturi si echipamente are o temperatura de pana ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Antigel termocool 10 litri

Antigel termocool 10 Litri


(panouri si circuite solare , statii de compresoare, centrale termice etc) asigurand functionarea... ininstalatii solare, centrale termice , statii de compresoare etc.Se recomanda utilizarea... utilizat ca agent termic in instalatii tehnice solare sau industriale ... »

Pret: 99.5 RON
Oferit de:KYNITA SRL
Bronze Member 12 ani
Valcea
Comanda acum
 Antigel adivat termodinamic -60

Antigel adivat termodinamic -60


5 ani. - Aplicatii in sisteme termice si climatizare, centrale pe gaz, lemne... - 60 C este un vector termic permanent, aditivat termodinamic recomandat... in instalatiile de incalzire si climatizare. PREZENTARE FIZICA: solutie vascoasa de culoare ... »

Pret: 87 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Pompe de caldura

pompe de caldura


". Pompele de caldura comaparativ cu centralele termice performante reduc consumul... pentru instalarea unei centrale termice performante si a unui chiller; amortizare se...S.C. ECOMED CONSULTING SRL va ofera solutia optima pentru incalzirea si racirea ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Tocator mobil pentru crengi si busteni - h 780/200 - pezzolato

TOCATOR MOBIL PENTRU CRENGI SI BUSTENI - H 780/200 - PEZZOLATO


termica. Robuste, fiabile si usor de utilizat, masinile din gama H reprezinta solutia..., de asemeni pot fi utilizate pentru curatarea si intretinerea parcurilor si gradinilor... poate sa fie folosita ca si materie prima pentru sistemele de incalzire centrala ... »
Silver Member 7 ani
Harghita
 Tocator mobil pentru tocat crengi si busteni h 880/250 - pezzolato

TOCATOR MOBIL PENTRU TOCAT CRENGI SI BUSTENI H 880/250 - PEZZOLATO


, de asemeni pot fi utilizate pentru curatarea si intretinerea parcurilor si gradinilor... de incalzire centrala, alimentate prin intermediul unui transportor melcat, sau pentru... producerea de energie termica. Robuste, fiabile si usor de utilizat, masinile din Gama H ... »
Silver Member 7 ani
Harghita
 Incalzire in pardoseala dangulv-danemarca

Incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCA


: - centrale termice cu sau fara condensare -centrale pe combustibil solid cu sau fara...Incalzirea prin pardoseala - o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea... termic care circula prin conducte, armaturi si echipamente are o temperatura de pana ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Separator de ulei  cu debit 0,96 l/s - ecodeo 5

Separator de ulei cu debit 0,96 l/s - ECODEO 5


materialului si a faptului ca este usor de curatat; - Rezistenta la coroziune 30 ani...; - Rezistenta mecanica si termica la temperaturi cuprinse intre -60°C si +80°C; - Nu... reziduale epurate. Separatorul de ulei mai prezinta un capac central cu filet pentru ... »

Pret: 2400 RON
Light Member 7 ani
Timis
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"solutie curatat centrale termice" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea