Inscrie firma »

software proiect management proiecte - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre software proiect management proiecte
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Management de proiect

Management de Proiect


Cursul Management de Proiect, prezentat in cooperare cu The Open University... in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare... competente deosebite. "Cursul Management de Proiect ii ajuta pe participanti sa ... »
Oferit de:SC CODECS SA
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Serviciu de management de proiect it

Serviciu de management de proiect IT


Serviciu de management de proiect IT in vederea implementarii software tip ERP... de proiect IT pentru implementarea de software tip ERP..... Oferta se adreseaza companiilor care doresc externalizarea activitatii de management ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare, instalare si configurare infrastructura

Proiectare, instalare si configurare infrastructura IT


sa IT. Aceasta este formata din ansamblul de echipamente si solutii software... aceasta este proiectata si implementata. In plus, deoarece o companie este dinamica... sai servicii IT legate de infrastructura, incepand cu proiectarea, instalarea ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Consultanta privind proiectarea, implementarea

consultanta privind proiectarea, implementarea sistemelor de management (ISO)


), servicii epurare ape uzate, salubrizare, apa-canal, proiectare software, etc... adopatat conform documentatiei sistemului de management proiectat. Instruirea... verificarea gradului de implementare al sistemului de management proiectat se vor efectua ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii software

Servicii software


IT Experience ofera servicii software complete pentru realizarea de aplicatii... complexe ce vizeaza un management al proceselor de lucru mai facil. IT Experience... beneficiaza de echipa proprie de programatori experiementati. O aplicatie software ... »
Oferit de:IT Experience
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Software design cad solidedge st3

Software design CAD SolidEdge ST3


integrarii SolidEdge cu software-ul pentru managementul documentatiei tehnice...Solid Edge ST3 dezvoltat de Siemens PLM Software proiecteaza cu pana la 100... de ori mai rapid decat celelalte solutii software de design asisitat de calculator ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


Managementul proiectelor - Identificarea modalitatilor de cofinantare a proiectului... - Asistenta in managementul financiar al proiectului - Asistenta in comunicare in cadrul...Consultanta profesionista in scriere si implementare proiecte cu finantare ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Consultanta, proiectare si realizare programe de

Consultanta, proiectare si realizare programe de evidenta financiar


IT si al managementului de afaceri, include: Proiectare, Instalare, Configurare, Intretinere sisteme... intr-o societate. Consultanta pentru dezvoltarea de software dedicat... programelor de gestiune economica realizate de catre TehnoStore. Proiecte informatice ... »
Buyer Member 8 ani
Teleorman
 Servicii software outsourcing

Servicii Software Outsourcing


de dezvoltare platforma .NET Framework de la Microsoft. In managementul proiectelor ne place... software: - Project Management, - Analiza si Arhitectura, - Dezvoltarea... in domeniu, cu experienta de peste 6 ani in implementarea de solutii software (de ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem de management kazier

Sistem de management Kazier


procedurizate si organizate sub forma de procese si proiecte, au activitati pentru care...: - CRM / Client & Contract Management - Project management (inclusiv... managementul financiar) - Document management, arhiva electronica pentru informatii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Solutii de management al cladirilor

Solutii de management al cladirilor


, control acces, impreuna cu pachetul software pentru management. Serviciile...Conceptul Building Management Systems (BMS) inglobeaza o gama larga... de tehnologii pentru sisteme de management a energiei electrice si sisteme de control ... »
Oferit de:Sistec
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sisteme software la comanda

Sisteme Software la comanda


de sisteme software complexe, distribuite, oferind asistenta pe tot parcursul proiectului... software componente. In perioada de analiza a proiectului, experienta anterioara ne... - de la analiza si proiectare, la conceperea specificatiilor si implementarea modulelor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Stabicad 8 - termice si piping

StabiCAD 8 - Termice si Piping


Aplicatie software pentru realizarea proiectelor de instalatii interioare... de management al proiectelor. Prin StabiCAD 8 Termice si Piping puteti sa: - realizati ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Solutii de management al stocurilor prin tehnologia
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Stabicad 8

StabiCAD 8


Aplicatie software pentru realizarea proiectelor de instalatii interioare... de management al proiectelor. Beneficiile tale: - cataloage cu produse standard... complexe, inclusiv necesarul de materiale - managementul proiectelor si documentelor ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Rationalplan project viewer

RationalPlan Project Viewer


utilizata pentru vizualizarea proiectelor. Se pot vizualiza proiecte realizate... cu RationalPlan Single/Multi Project, dar aplicatia permite si vizualizarea proiectelor ... »
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Stabicad 8 - sanitare si canalizare

StabiCAD 8 - Sanitare si Canalizare


Aplicatie software pentru realizarea proiectelor de instalatii interioare... de management al proiectelor. Prin StabiCAD 8 - Sanitare si Canalizare puteti sa ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Stabicad 8 - ventilare si climatizare

StabiCAD 8 - Ventilare si Climatizare


Aplicatie software pentru realizarea proiectelor de instalatii interioare... de management al proiectelor. Prin StabiCAD 8 - Ventilare si Climatizare puteti sa ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Add-in-uri pentru ms office (document management)

Add-In-uri pentru MS Office (Document Management)


, PowerPoint). Experienta anterioara ne recomanda pentru realizarea de proiecte... de document management (Word si/sau Excel), samd.. Nu ezitati sa ne contactati pentru o... unor solutii software din compania dumneavoastra. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Stabicad 8 - electrice

StabiCAD 8 - Electrice


Aplicatie software pentru realizarea proiectelor de instalatii interioare... de management al proiectelor. StabiCAD 8 - Electrice va ajuta la: - realizarea... in timp real a instalatiei electrice proiectate ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Software automatizare linii de productie si fabrici

Software automatizare linii de productie si fabrici Tecnomatix


Solutia software Siemens PLM Software dedicata automatizarii si simularii... real in cursul schimbarii. Solutia Tecnomatix permite proiectarea si vizualizarea...; Planificarea si validarea ansamblelor; Programare roboti si automatizare; Proiectarea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sisteme de urmarire prin gps - management al flotei

Sisteme de urmarire prin GPS - management al flotei auto


De ce VeriTrace? VeriTrace este un sistem de management al flotei auto compus... din dispozitive de urmarire GPS, care sunt proiectate sa functioneze in mod fiabil in mediul.... Software-ul VeriTrace este o aplicatie web foarte usor de folosit, care poate fi ... »

Pret: 150 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Rationalplan multi project

RationalPlan Multi Project


Pentru managerii care trebuie sa coordoneze proiecte complexe, care implica... partajare de resurse, constrangeri si dependente intre mai multe proiecte, Rational ... »
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Curs management financiar si controlling

Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING


Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING Durata: 2 zile Locatia: Bucuresti... special! O licenta monopost software cash flow! Tariful include: accesul la curs...). - Management general si management financiar. - Functiile managementului financiar ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de it service management

Cursuri de IT Service Management


cu succes a unui proiect, trebuie mers pana la managementul intregului sistem...ITSM Practic - Sumar de curs Prin intermediul IT Service Management se poate... asigura o metoda sistematica si profesionala de management a serviciilor IT. Pentru ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
141 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"software proiect management proiecte" in Firme Hot - 69 Rezultat(e)
Folositi cautarea