Inscrie firma »

societate profesionala de consultanta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre societate profesionala de consultanta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Societate profesionala juridical

Societate Profesionala JURIDICAL CONSULT prin consilieri specializati


, - consultanta privind procedurile administrative interne si externe pe care trebuie sa le ... »
Light Member 14 ani
Timis
 Infiintari societati comerciale,

INFIINTARI SOCIETATI COMERCIALE, CONSULTANTA JURIDICA


S.C. PROFESIONAL NEW CONSULT S.R.L. Infiintam societati comerciale, oferim... servicii de consultanta Resurse Umane, reprezentare in instanta, servicii de obtinere ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Consultanta

consultanta


de consultanta profesionale in conditii avantajoase. Cu deosebita consideratie Avocat...SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI Stimata doamna/ Stimat domn, Ne face... placere sa va anuntam ca incepand din anul 1999, societatea noastra ofera clientilor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de consultanta

SERVICII PROFESIONALE DE CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT


SOCIETATEA DESFASORA URMATOARELE SERVICII PROFESIONALE DE CONSULTANTA... IN AFACERI SI MANAGEMENT : 1.ASISTENTA SI CONSULTANTA IN AFACERI , 2.MANAGEMENTUL....SERVICII SI INTERMEDIERI AUTO , 6.CONSULTANTA SI ANALIZA SISTEM MANAGEMENT , 7 ... »
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Consultanta fiscala

Consultanta fiscala


fiscali si al societatilor comerciale de consultanta fiscala la sectiunea &#8220...Activitatea de consultanta fiscala se exercita numai de persoanele care au... promovat examenul de consultant fiscal si se inregistreaza in Registrul consultantilor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Site -uri profesionale pentru

SITE -uri profesionale pentru Societati Comerciale


a produselor sau serviciilor societatii pe care o conduceti. Publicitatea si usurinta... reduse. IT Media Connect este o societate cu capital integral privat, cu domeniul... principal de activitate: Consultanta si furnizare de programe informatice ( software ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Gazduire sedii societati comerciale

Gazduire sedii societati comerciale


, totodata oferindu-va si consultanta pentru demersurile de infiintare a unei societati...Detalii produs Tarif = 250 eur/ an. Pentru infiintarea unei societati... gazduiasca sediul firmei la unul din sediile noastre profesionale din Mun. Bucuresti ... »

Pret: 250 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de pregatire profesionala pentru

CURSURI DE PREGATIRE PROFESIONALA PENTRU CONSULTANTII FISCALI


comerciale de consultanta fiscala organizatoare de cursuri de pregatire profesionala...HOTARARE 12 / 2008 privind aprobarea Procedurilor pentru agrearea societatilor... pentru anul 2008 Monitorul Oficial nr. 205 / 21 MARTIE 2008 Consultanta ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta si asistenta manageriala

Consultanta si asistenta manageriala


de consultanta financiara si fiscala se adreseaza tuturor societatilor ce doresc o colaborare...Serviciile de analiza a performantelor financiare ale societatii si serviciile... profesionala in domeniu. Proiectarea unor raportari manageriale, situatii financiare ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


societate profesionala practicieni in insolventa ofera servicii consultanta... pentru redresarea activitatii, inegistrare mentiuni ORC, Consultanta afaceri ... »

Pret: 50 RON
 Consultanta juridica

consultanta juridica


. Societatea noastra va ofera o gama completa de consultanta in domeniul dreptului... oferite va rugam sa ne contactati . Va oferim servicii de consultanta profesionale... Ne face placere sa va anuntam ca incepand din anul 1999, societatea noastra ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Oferta servicii contabilitate si consultanta

Oferta servicii contabilitate si consultanta


Eurocontab Consult SRL. este o societate de contabilitate, expertiza contabila... de mobilier; - societati de leasing; - consultanta; - tamplarie PVC; - comert... si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Organizatia noastra este Membra ... »
Light Member 15 ani
Dambovita
 Consultanta si intocmire declaratii intrastat

Consultanta si intocmire declaratii INTRASTAT


In contextul actual economic va oferim servicii competente, profesionale... din specialisti in domeniu cu activitate de peste 15 ani, recrutati din societatile..., consultanta de specialitate si consultanta vamala. ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta in asigurari

Consultanta in asigurari


Consultanta in asigurari Desi tanara, compania noastra isi propune sa... urmareasca modelele reprezentative din piata globala de consultanta in asigurari si sa... fizice sau juridice. Consultanta pentru persoanele jurice. Piata in care ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Infiintari societati comerciale

Infiintari societati comerciale


, fundatia, societatea civila profesionala din domeniile avocaturii, medicinei etc... pentru infiintare firme de orice tip, constituire societati comerciale si civile... familiala; societatile cu personalitate juridica de tip comercial: societatea ... »
 Servicii consultanta curatenie

Servicii consultanta curatenie


servicii de curatenie profesionala. Managerul societatii, inginer de profesie...Societatea CLEANTECH COM s.r.l. a luat fiinta in 1994 cu scopul... calificari-respectiv transfer de KNOW-HOW din Austria si Ungaria. Societatea dispune ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Avocat bucuresti - drept comercial:consultanta si

Avocat Bucuresti - drept comercial:consultanta si litigii


Cabinetul de avocatura Vrabie Oana va ofera servicii juridice profesionale... in urmatoarele domenii: Drept comercial si societar: - consultanta si reprezentare...; - constituiri societati comerciale; - modificari de acte constitutive; - acte aditionale ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Lichidari societati conform procedurii insolventei

Lichidari societati conform procedurii insolventei


, cabinetul de insolventa isi desfasoara activitatea si colaboreaza cu societati... de consultanta fiscala si contabilitate dorind sa stabileasca solutiile eficiente necesare... reorganizarii si lichidarii activitatii comerciale a societatilor comerciale ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta in domeniul ssm (securitatii si sanatatii

Consultanta in domeniul SSM (securitatii si sanatatii in munca)


sau imbolnavire profesionala pe societate Elaborarea si actualizarea planului de prevenire...Oferim consultanta de specialitate in domeniul securitatii si sanatatii ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


si de gestiune; - consultanta fiscala; - expertiza contabila; - servicii.... Consultanta financiara cuprinde elaborarea de tablouri de finantare si planuri... financiar este o examinare profesionala independenta a situatiilor financiare anuale ... »
Buyer Member 8 ani
Bistrita-Nasaud
 Consultanta in afaceri si management

CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT


unei societati comerciale - consultanta privind constituirea unei societati... - Consultanta privind organizarea si conducerea societatii(organigrama, structuri... interesate consultanta in afaceri si management ,initiere in afaceri, consultanta ... »
Light Member 13 ani
Bacau
 Salarizare si administrare personal , consultanta ru

Salarizare si administrare personal , consultanta RU


privind gestionarea carnetelor de munca de catre societate. - Completare... - Organigrama - Evaluarea profesionala anuala a angajatilor - Raportari specifice... departamentului de resurse umane - Reprezentarea societatii in raport cu organele ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


reprezinta o sarcina deloc usoara pentru o societate datorita deselor schimbari..., oferindu-va consultanta si consiliere, interpretarea si aplicarea codului muncii... in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in

consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca


: -Asigurarea identificarii si evaluarii riscurilor profesionale si a aspectelor de mediu... de competenta, potrivit legii -participarea in calitate de consultant (membru al comisiei... in cazul desfasurarii de activitati de catre mai multe societati comerciale in aceeasi ... »

Pret: 15 RON
 Servicii profesionale de contabilitate

Servicii profesionale de contabilitate


ervicii profesionale de contabilitate, salarizare si personal, in toate... declaratiilor fiscale; intocmirea si depunerea bilantului contabil; consultanta... bancare; asistarea societatii in fata organelor de control. SALARIZARE SI PERSONAL ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
107 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"societate profesionala de consultanta" in Firme Hot - 173 Rezultat(e)
Folositi cautarea