Inscrie firma »

sobe de incalzit - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sobe de incalzit
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Soba de incalzit diana

Soba de incalzit DIANA


Diana este o soba destinata pentru incalzirea spatiului. Cu ajutorul..., in sistemele de incalzire. Diana este fabricata din otel. Panourile de sus, usa... cu caramida de samota. Cu dimensiuni de 378x378x785 mm si 200mc de spatiu incalzit, Diana ... »

Pret: 799 RON
Buyer Member 4 ani
Timis
 Soba de incalzit lederata plus

Soba de incalzit LEDERATA PLUS


modern, Lederata, soba cu cuptor este destinata sa fie utilizata pentru incalzirea...SOBA CU COMBUSTIBIL SOLID Cu o inalta calitate de fabricatie si un design... Combustibil: Lemn, brichete din lemn Masa : 125 kg Incalzire a spatiului 180mc ... »

Pret: 2250 RON
Buyer Member 4 ani
Timis
 Soba de incalzit carobna

SOBA DE INCALZIT CAROBNA


SOBA CU COMBUSTIBIL SOLID Ca raspuns la cerintele cumparatorilor nostri, ne...-am pastrat in programul de fabricatie modelul nostru de cuptor 'soba Carobna '. Aceasta... de caldura. Soba Carobna este fabricata din tabla de otel. Placile superioare si grila ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 4 ani
Timis
 Sobe pentru incalzire si gatit

Sobe pentru incalzire si gatit


SobeleA se potrivesc oricarui tip de design interior, avand mare putere... de incalzire, cu consum redus si emisie redusa de gaze. Acestea pot avea ca functiune... incalzirea aerului, darA pot indeplini si functia de boiler sau de cuptor. A ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Soba de incalzit lena

Soba de incalzit LENA


soba de incalzit cu serpentina de fumuri, samotata pe interior cu caramida ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 4 ani
Timis
 Soba cu peleti compat

Soba cu peleti Compat


*Pretul include TVA. Soba pe peleti ce poate sa incalzeasca un volum de aer... cu usurinta intr-o incapere unde aduce un plus de aspect. Acesta soba pe peleti permite... sau prin lateral. Date tehnice: -Putere : 10kw -Volum incalzit : 190-280 m cub. -Randament ... »

Pret: 2640 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Soba cu lemne stube cuptor

Soba cu lemne Stube cuptor


*pret cu tva inclus Soba pe lemne Stube este un produs realizat din materiale... de preferinta. Datorita materialelor din care este fabricata , aceasta soba retine si degaja... mancare. Date tehnice: -Putere : 12.5 kw -Volum incalzit : 180-300m cub -Randament ... »

Pret: 5078 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Soba termica cu peleti compat c

Soba termica cu peleti Compat C


*Pretul include TVA. Aceasta soba cu peleti este dotata cu un sistem... de canalizare a aerului ce permite atat incalzirea camerei in care se afla dar si a altor.... Date tehnice: -Putere : 11kw -Volum incalzit : 215-340 m cub. -Randament : 89 ... »

Pret: 3010 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Soba termica pe peleti siria

Soba termica pe peleti Siria


*Pretul include TVA. Soba pe peleti cu ardere interna ce incalzeste aerul... setarea timpului de functionare. Aceasta soba permite evacuarea fumului prin doua... si de un foc adevarat . Acest model de soba cu peleti este dotat cu un sistem automat ... »

Pret: 2345 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Soba pe lemne olivia cuptor hidro

Soba pe lemne Olivia cuptor hidro


*pretul contine TVA Soba pe lemne Olivia este un produs de inalta calitate ... »

Pret: 3772 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Incalzitor cu combustibil solid master tip ct 50

Incalzitor cu combustibil solid MASTER tip CT 50


kg APLICATII POSIBILE: Industrie - incalzirea spatiilor de tranzit... si a depozitelor Auto - incalzirea atelierelor Agricultura - incalzirea atelierelor ... »

Pret: 8500 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Incalzitor pe baza de ulei

INCALZITOR PE BAZA DE ULEI


Termosuflantele MTM-POLONIA sunt incalzitoare fiabile si eficiente. Corespund... necesita montare inaintea pornirii. Incalzitorul MTM se foloseste la incalzirea... halelor, depozitelor, serviceurilor, garajelor etc. Incalzitorul foloseste multe ... »

Pret: 5399 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Generator de aer cald pentru hale - fabbri

Generator de aer cald pentru hale - FABBRI


calorica: 25000 Kcal/ora Capacitatea calorica: 29 kW Volum aer incalzit: 2200 mc ... »
Gold Member 12 ani
Bacau
 Cazan baie cu 2 surse+ soba

Cazan baie cu 2 surse+ soba


Cazan baie cu doua surse de incalzire: Combustibil solid si rezistenta... 24 h) Protectie anticoroziva Soba samotata ... »
Bronze Member 8 ani
Timis
 Soba de incalzit torch / p[kw]: 4.5

SOBA DE INCALZIT TORCH / P[KW]: 4.5


SOBA DE INCALZIT TORCH / P[KW]: 4.5 ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Soba de gatit alma mons

Soba de gatit ALMA MONS


SOBA CU COMBUSTIBIL SOLID Cu un design modern si de inalta calitate, soba Alma... Mons este produsa pentru gatit, in scopuri de incalzire . Este confectionata... din lemn Masa : 90 kg Incalzire a spatiului 120mc Randament: 82% ... »

Pret: 2100 RON
Buyer Member 4 ani
Timis
 Soba de gatit din teracota

soba de gatit din teracota


-voastra: de incalzit si de gatit. Construita initial pentru lemne, soba se poate adapta usor...Soba este confectionata din teracota si montata pe schelet metalic. Este ... »
Buyer Member 7 ani
Mures
 Soba pe peleti gioia

Soba pe peleti Gioia


*Pretul include TVA. Soba pe peleti care incalzeste aerul din incapere. Punem... de accea aceste produse vin cu o garantie de 5 ani. Deoarece aceasta soba este o... alternativa mult mai ieftina decat incalzirea pe gaz , are prevazut cinci trepte de putere ... »

Pret: 1835 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Soba termica pe peleti olimpia

Soba termica pe peleti Olimpia


*Pretul include TVA. Aceasta soba cu peleti este dotata cu un sistem... de canalizare a aerului ce permite atat incalzirea camerei in care se afla dar si a altor.... Soba pe peleti Olimpia are incorporat un sistem de auto-curatare, un termostat ... »

Pret: 2881 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Comanda soba sauna harvia

Comanda soba sauna Harvia


Daca doriti sa controlati soba pentru sauna din afara cabinei de sauna..., selectati un incalzitor fara comanda integrata si o unitate de control adecvata ... »
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Sobe de ulei uzat

Sobe de ulei uzat


Soba de ulei uzat este certificata CE si este construita pentru a arde ulei... combustibili pot fi arsi separat sau in amestec intre ei. Sobele de ulei uzat sunt... utilizate pentru incalzire in service auto, depozite, hale industriale, ferme agricole ... »
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 Sobe de ulei ars

Sobe de ulei ars


Sobele de ulei ars pot utiliza drept combustibil atat uleiul uzat auto (ulei... soarelui, ulei de soia etc. ), dar si combustibil lichid usor ( CLU ). Sobele de ulei... uzat sunt utilizate in general pentru incalzirea service-urilor auto ... »
Bronze Member 7 ani
Bucuresti
 Soba electrica zilan 1275

Soba electrica Zilan 1275


pentru incalzit, este recomandata pentru apartamente, birouri sau alte spatii. Soba...Soba electrica Zilan 1275 Zilan va ofera o solutie ideala si eficienta... electrica Zilan 1275 este fabricata din metal si are 3 placi ceramice pentru incalzit ... »

Pret: 425 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Soba cu gaz zilan 8458

Soba cu gaz Zilan 8458


. Caracteristici pentru soba cu gaz Zilan: 3 placi din ceramica pentru incalzit...Soba cu gaz Zilan 8458 Soba cu gaz Zilan reprezinta o modalitate eficienta... si rapida pentru incalzitul apartamentelor, birourilor sau alte spatii. Modelul zln ... »

Pret: 391 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Soba electrica zilan 1282

Soba electrica Zilan 1282


pentru incalzit, este recomandata pentru apartamente, birouri sau alte spatii. Soba...Soba electrica Zilan 1282 Zilan va ofera o solutie ideala si eficienta... electrica Zilan 1275 este fabricata din metal, are 3 placi ceramice pentru incalzit si 3 ... »

Pret: 485 RON
Silver Member 1 ani
Bucuresti
Comanda acum
378 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"sobe de incalzit" in Firme Hot - 18 Rezultat(e)
Folositi cautarea