Inscrie firma »

sisteme de securitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de securitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mentenanta sisteme de securitate si

MENTENANTA SISTEME DE SECURITATE SI SUPRAVEGHERE VIDEO


sistemele de supraveghere video si securitate cu preturi incepand de la 10 Euro/luna ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Sisteme electronice de securitate

Sisteme electronice de securitate


electronice de securitate. Sistemele electronice de alarmare furnizate si instalate... nr. 0212/T(tehnic) se efectueze proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor... cu firme de prestigiu de pe piata producatorilor de astfel de echipamente de securitate ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 9 ani
Vrancea
 Tastatura metalica, antivandalism pentru sisteme de

Tastatura metalica, antivandalism pentru sisteme de securitate


  Tastatura metalica, antivandalism, pentru sisteme de securitate ... »

Pret: 199.99 RON
 Produse in domeniul sistemelor de

PRODUSE IN DOMENIUL SISTEMELOR DE SECURITATE SI AVERTIZARE INCENDIU


In domeniul sistemelor de securitate si avertizare incendiu, va punem... la dispozitie urmatoarele categorii de produse:-sisteme antiefractie -sisteme incendiu... -sisteme de control acces -sisteme de televiziune cu circuit inchis (CCTV) -sisteme ... »
Oferit de:SYSROMELEC SRL
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii sisteme electrice si de

SERVICII SISTEME ELECTRICE SI DE SECURITATE


SI FACTORUL MATERIAL). Prestarii servicii securitate: -sisteme antiefractie; -sisteme..., in domeniul sistemelor de securitate, sunt: analiza de risc ; proiectare ; instalare... avertizare incendiu; -sisteme control acces;. -sisteme de supraveghere;.CCTV -sisteme ... »
Oferit de:SYSROMELEC SRL
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta sisteme si solutii de

Consultanta sisteme si solutii de securitate


activitatile specifice. Securitatea firmei nu trebuie ignorata daca doriti... securitatii, de faptul ca tinem pasul cu noile tehnologii in domeniu, avem potentialul... firmelor de securitate care raspund cel mai bine cerintelor si necesitatilor clientului ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Securitatea sistemelor linux

Securitatea sistemelor Linux


informatii actualizate despre securitatea Internet si a sistemelor Linux in particular... de securizare a sistemelor avind instalat sistemul de operare Linux. Sint prezentate... notiunile de baza privind securitatea calculatoarelor conectate la Internet, precum ... »

Pret: 16.5 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme profesionale de securitate

Sisteme profesionale de securitate de la importator din U.E.!


corelate cu sistemele de securitate( usi, porti actionate electric). Paratraznete... SRL a realizat peste 1500 de proiecte si instalari de sisteme de securitate, printre..., S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL DEVA proiecteaza si implementeaza sisteme ... »
Buyer Member 11 ani
Hunedoara
 Sisteme  si echipamente de

Sisteme si echipamente de securitate import marfa China


Intermediem importul en gross Din China pentru orice sistem de securitate...; -echipamente de control acces si antiefractie; -interfoane si videointerfoane; -sisteme... de spionaj; -sisteme antiincendii; Trebuie doar sa ne contactati pentru a ne da ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Implementarea sistemelor de sanatate si

Implementarea sistemelor de sanatate si securitate ocupationala OHSAS 18001


de sanatate si securitate ocupationala OHSAS 18001 avand ca referinte standardele ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sisteme de securitate, detectie si

Sisteme de securitate, detectie si control acces pentru cladiri publice, centre


, hoteluri. Sistemul de control acces CODIC IBL ofera toate avantajele sistemelor... de securitate integrate in broastele si in cheile usilor. CODIC IBL este disponibil in trei..., sunt disponibile sisteme de control pentru iesiri in caz de urgenta, sisteme ... »
Oferit de:DORMA ROMANIA
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Implementare sisteme de management al

Implementare sisteme de management al securitatii informatiei (SR/ IEC 27001)


Proiectare, implementare, documentare, asistenta certificare sisteme... de management al securitatii informatiei(SMSI): - analiza preliminara - analiza riscului... de securitate a informatiei - stabilire politica de securitate a informatie si selectarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme de alarma

Sisteme de alarma


Sistemele antiefractie sunt concepute pentru a proteja caile prin care... acestui sistem este de a imbunatati securitatea locurilor protejate. Modul in care va... extensie, multiplexoare, interfete); sisteme de avertizare audio si optice ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Tastatura pk5508

Tastatura PK5508


8 LED-uri pentru starea/semnalizarea zonelor LED-uri pentru Pregatit (Ready), Armat Armed), Defectiuni (Trouble), Memorie (Memory), Dezactivare (Bypass), Foc (Fire). 1 intrare zona Compatibila cu centralele PC585, PC1616/1832/1864 si seria Power... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tastatura rfk5500

Tastatura RFK5500


Ecran LCD Afisare ceas in format de 12 sau 24 ore Nr. maxim de zone 64, 8 Partitii Afiseaza informatii despre sistem pe 2 linii de cate 16 caractere: identificare zona, informatii si instructiuni sistem, stare sistem, Afisare buffer evenimente, ... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Securitate

Securitate


SC BEGANY SRL cu marca K1 SECURITY ofera servicii de Paza si Protectie permanenta a obiectivelor civile si industriale private sau de stat prin efective umane bine antrenate si atent selectionate in conformitate cu legislatia muncii si a prevederilor... ... »
Oferit de:SC BEGANY SRL
Buyer Member 10 ani
Timis
 Securitate it

Securitate IT


Netland proiectează și implementează sisteme de securitate IT capabile s...;n disponibilitatea clienților noștri de a aloca resurse pentru securitate IT. De aceea controlÄ...ăcând focus pe priorități. Cu aceste sisteme instalate, clienții noștri știu c ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video


Proiectare si executie sisteme de televiziune cu circuit inchis, tinand cont ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Securitate it

Securitate IT


de securitate in utilizarea si administrarea sistemelor IT, cea mai buna strategie este cea... infrastructurii din punct de vedere al sistemelor folosite, administrarea centralizata..., mentinerea la zi a sistemelor din punct de vedere al patch-urilor si fix ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Analiza si instalarea sistemelor electronice de

ANALIZA SI INSTALAREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE ALARMARE


sisteme de securitate: * sisteme de detectare si alarmare impotriva efractiei... sisteme de securitate: * sisteme de detectare si alarmare impotriva efractiei...ANALIZA SI INSTALAREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE ALARMARE PROTGUARD ... »
Buyer Member 11 ani
Giurgiu
 Sisteme biometrice

Sisteme biometrice


500 faces,150,000 Records,4*4 Touch Keypad Standard TCP/IP USB Host... ... »
Oferit de:SC BITWORK SRL
Buyer Member 11 ani
Alba
 Centrala antiefractie pc1864

Centrala antiefractie PC1864


PC1864 - 8 zone pe placa - Maxim 64 zone (modul extensie pe fir, sau radio) - 8 partitii - 94 coduri de acces - 4 iesiri programabile PGM, extensibile la 14 - Comunicator digital 2 numere telefon - Memorie pentru 500 evenimenete - Compatib... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Centrala antiefractie cb32

Centrala antiefractie CB32


CB32 Centrala alarma wireless compatibila cu toate produsele Elmes 32 zone wireless 2 intrari pentru detectori pe cablu avertizare acustica interna (92dB) monitorizare baterie descarcata monitorizare pierdere comunicatie radio afisaj LCD, 25... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Comunicator vocal b-tel2

Comunicator vocal B-Tel2


B-Tel2 4 canale independente de comunicare cu logica prioritara Se pot inregistra pana la 8 mesaje, max. 64 secunde 2 mesaje 32 secunde, 4 mesaje 16 secunde, 8 mesaje 8 secunde sau 1 mesaj 32 secunde si 4 mesaje de 8 secunde Memorie de 255 de ... ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sr ohsas 18001:2008 sisteme de management al

SR OHSAS 18001:2008 Sisteme de management al sanatatii si securitatii


Implementarea acestui standard ajuta organizatiile sa-si tina sub control propriile riscuri, sa-si imbunatateasca conditiile de munca si sa prevena aparitia accidentelor.... ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
2378 produse / 96 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de securitate" in Firme Hot - 463 Rezultat(e)
Folositi cautarea