Inscrie firma »

sisteme de prindere cu lant - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de prindere cu lant
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de ancorare cu lant calitate

Sisteme de ancorare cu lant CALITATE PREMIUM


Sisteme profesionale de ancorare cu lant. PRETURILE VARIAZA IN FUNCTIE ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Sisteme de ridicare cu lant in  4

Sisteme de ridicare cu lant in 4 brate


Sisteme de ridicare sarcini cu lant , lanturi de ridicare si ancorare, o gama... grad 100, lant grad 120; - Componente si accesorii pentru sisteme de ridicare... si siguranta, carlige pentru turnatorii, scurtator/ intinzator lant, etc.; -Sisteme ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Sisteme de ridicare cu lant in 3

Sisteme de ridicare cu lant in 3 brate


Sisteme de ridicare sarcini cu lant, lanturi de ridicare si ancorare va sunt... 100, lant grad 120; - Componente si accesorii pentru sisteme de ridicare: puncte... sarcini: RUD grad 80, grad 100 si grad 120; -Lant industrial: lant grad 80, lant grad ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Elemente de prindere cupe, coliere de

Elemente de prindere cupe, coliere de prindere, sisteme de atasare pe lanturi


Sisteme de atasare pentru lant cu cupe , coliere de prindere pe lant, cercei... accesorii: sisteme de atasare/prindere pe lant, pe cupe; roti de antrenare, roti... de prindere pe lant, elemente de atasare a cupelor pe lant elevator, oferite ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Cercei prindere, sistem atasare pentru

Cercei prindere, sistem atasare pentru lant elevator


Cercei de prindere cupe elevator, sisteme de atasare cupe elevator, lanturi... industriale RUD tratate; - Componente si accesorii pentru elevatoare cu lant: sisteme... gama diversa de lanturi si componente pentru elevatoare: - Cercei de prindere ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Lant elevator

Lant elevator


si accesorii pentru sisteme de transport cu lant: sisteme de atasare si prindere pe lant...Lant elevator, lanturi transportoare, lanturi pentru sisteme de transport.... lanturi; - Cupe pentru elevator cu lant / banda, cercei de prindere pe cupe ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Cercei de prindere pe cupe

Cercei de prindere pe cupe


mm; -Componente si accesorii pentru sisteme de transport cu lant/banda: sisteme... de atasare/prindere pe lant, pe cupe; roti de antrenare, ghidare cu dinti sau alveole...Cerceii de prindere (bratara prindere)RUD sunt conform normelor DIN 5699 ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Lant industrial

Lant industrial


; -Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate si diverse... si accesorii pentru sisteme de ridicare/ancorare cu lant , cu chinga sau cablu de otel... de producatorul de lanturi RUD din Sibiu: - Lant industrial, lant de ridicat si ancorat ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Lant ridicare

Lant ridicare


, lanturi grad 100 si lanturi grad 120; - sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul... de ridicare si ancorare cu lant: puncte de prindere/ridicare ,inele de prindere...Lant ridicare din otel, grad 80, realizat la cele mai inalte standarde ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Dispozitiv  lant

DISPOZITIV LANT


in deplina siguranta. La capat pot fi accesorizate cu difertite elemente de prindere...; cheie de tachelaj, carlig cu siguranta, ochet, etc. Sistemele sunt concepute ... »
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Sistem de ridicare cu lant cu 1 brat

Sistem de ridicare cu lant cu 1 brat


; -Componente si accesorii pentru sisteme de ridicare: puncte de prindere/ridicare ,inele.../ intinzator lant ancorare, etc.; -Sistemele de ridicare cu lant sunt prevazute cu unul...Sisteme de ridicare si lanturi de ridicare, o gama completa de sisteme ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Carlig de prindere -  powerpoint

Carlig de prindere - PowerPoint


Carlig de prindere rotativ 360 grade, utilizabil pentru toate sistemele...; - Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate si diverse... central al surubului de prindere. Permite ridicarea unor greutati cuprinse intre 630 ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Carlige de prindere, carlige de ridicare

Carlige de prindere, carlige de ridicare


/ intinzator lant; -Sisteme de ridicare prevazute cu unul, doua, trei sau patru brate...Carlige de prindere, garlige de ridicare RUD pentru aplicatia dvs.! Carligele... de ridicat si ancorat sarcini , precum si componente pentru sisteme de lanturi: -Lanturi ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Lant central elevator

Lant Central Elevator


; -Componente si accesorii pentru sisteme de transport: sisteme de atasare/prindere pe lant...; - Cupe pt. elevator cu lant /banda, cercei de prindere pe cupe...Lantul Central Elevator produs de RUD pentru elevatoare cu cupe permite ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Elevator cu lant sau banda

Elevator cu lant sau banda


; -Componente si accesorii pentru sisteme de transport: sisteme de atasare/prindere pe lant...; - Cupe pt. elevator cu lant sau banda, cercei de prindere pe cupe...Elevatorul cu lant sau cu banda produs de RUD va ofera cea mai buna solutie ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Shackels vip

Shackels VIP


; -Componente si accesorii pentru sisteme de ridicare: puncte de prindere/ridicare ,inele..., scurtator/ intinzator lant, etc.; -Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua... pentru lanturi: -Lanturi de ridicat RUD grad 100 si grad 120; -Lant calibrat ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Cercel de prindere, schakel, element de legatura

Cercel de prindere, schakel, element de legatura


si grad 120; -Componente si accesorii pentru sisteme de ridicare: puncte de prindere... turnatorii, scurtator/ intinzator lant, etc.; -Sisteme de ridicare cu lant prevazute...Cercel de prindere, element de legatura, schakel pentru aplicatia dvs.! Va ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Elevator cu lant si cupe

Elevator cu lant si cupe


si accesorii pentru elevatoare cu lant: sisteme de atasare pentru lant de 18- 26 mm; roti... elevator cu lant sau banda, cercei de prindere pentru lant de 18- 26 mm; -Banda...Elevator cu lant si cupe, lanturi si cupe pentru elevator oferite ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Sisteme ridicat sarcini din chingi textile

sisteme ridicat sarcini din chingi textile


textile pentru europaleti, - dispozitiv de ridicat cu un brat din lant, - sisteme... demontabile pentru prinderea sarcinii cum ar fi: - dispozitive de manipulat din chingi... de ridicare cu doua brate din lant grd 80, - dispozitiv de ridicat cu trei si patru ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Carlige scurtare clevis  lant grad 100 crosby

Carlige scurtare Clevis lant grad 100 Crosby Platinium


2 tone, carlige scutare cu prindere pe lant cu 8 mm 2,5 tone, scurtator Clevis... , carlig scurtare Clevis pentru lant ancorare , carlige scurtare cu prindere direct... pe lant pentru sisteme ancorare . ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Lanturi elevator , lanturi pentru sisteme de

Lanturi elevator , lanturi pentru sisteme de transport


pentru sisteme de transport cu lant: sisteme de atasare/prindere pe lant, pe cupe...; - Cupe pt. elevator cu lant /banda, cercei de prindere pe cupe...Lanturi elevatoare, lanturi transportoare, lanturi pentru sisteme de transport ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Cupla lant, elemente de legatura lanturi

Cupla lant, elemente de legatura lanturi


pentru sisteme de ridicare si ancorare: conectori, puncte de prindere/ridicare ,inele.../ intinzator lant; -Sisteme de ridicare cu lant prevazute cu unul, doua, trei sau patru... oferim la preturi de producator o gama diversa de cuple lanturi: -cupla lant pentru ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
 Macarale usoare de santier, electropalane cu lant

Macarale usoare de santier, electropalane cu lant


Electropalan cu doua viteze de Ridicare Electropalan cu punct de prindere fix .cu carlig... sau ochi de prindere. Electropalan cu carucior actionat manual Electropalan cu carucior...); Inaltimea standard de ridicare este de 3m; La cerere se livreaza sistemele pentru alte ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:SC LTK LIFT SRL
Buyer Member 13 ani
Mures
 Electropalane cu lant germania, ltk lift srl

Electropalane cu lant Germania, LTK LIFT SRL


; - Electropalane cu doua viteze de ridicare; - Electropalane cu punct de prindere fix (cu... carlig sau ochi de prindere); - Electropalane cu carucior (tren de rulare) actionat... de ridicare este de 3m; La cerere se livreaza sistemele pentru alte inaltimi de ridicare ... »
Oferit de:SC LTK LIFT SRL
Buyer Member 13 ani
Mures
 Lant de ancorare vip  tip a cu intinzator

Lant de ancorare VIP tip A cu intinzator


Versiunea standard de lant cu intinzator are o lungime de 3500 mm si permite o... RUD produce si comercializeaza componente si accesorii pentru sisteme de ancorare... si ridicare: puncte de prindere/ridicare ,inele de prindere/ridicare, conectori, carlige ... »
Gold Member 11 ani
Sibiu
79 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de prindere cu lant" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea