Inscrie firma »

sisteme de panouri solare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de panouri solare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme incalzire cu panouri solare

Sisteme incalzire cu panouri solare


, pentru sisteme incalzire cu panouri solare ( VIESSMANN, RADIANT, SUNERG, NOBEL ... »
Light Member 7 ani
Bucuresti
 Sisteme de  panouri solare pentru

Sisteme de panouri solare pentru apa calda


Kit- uri complete pentru incalzire apa menajera cu colectoare solare cu tuburi... colectoare solare cu 10 tuburi - pompa cu accesorii de montare - controler electronic... - suficient pentru 3-4 utilizatori - boiler 200 l - 1 colector solar cu 10 tuburi - 1 ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Sisteme de panouri solare

Sisteme de panouri solare


Sisteme panouri solare ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Panouri solare fotovoltaice.sisteme

Panouri Solare Fotovoltaice.Sisteme independente "offgrid"


orice putere.Panouri solare fotovoltaice monocristaline,controlere solare mppt 50... celulelor solare fotovoltaice, pe baza conversiei/radiatiei solare.Firma noastra... proiecteaza cele mai sigure si eficiente sisteme. Avem posibilitatea de a va oferi ... »
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
 Panouri solare, sisteme solare cu

PANOURI SOLARE, SISTEME SOLARE cu APORT CALDURA " SOLARDUOBEST " tip KES


PANOURI SOLARE, SISTEME SOLARE cu APORT CALDURA " SOLARDUOBEST " tip KES... PANOURI SOLARE KIT KES = BOILER 150-1000 L INOX ALIMENTAR CU 1-3 REZISTENTE EL. SI 1...,montaj,service. Sisteme solare pret cu evaluare,proiect, transport si t.v.a. inclus 2000- 9000 euro ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme solare apricus

Sisteme solare APRICUS


superioara si se acorda o maxima atentie prelucrarii si asamblarii. Aceste sisteme solare... de expansiune si supapa de siguranta. Sistemele solare APRICUS se intretin deosebit de usor...Apricus AP Solar System este un sistem solar recunoscut pentru calitate ... »
Oferit de:CYCLON TECH Srl
Buyer Member 10 ani
Braila
 Analizor solar fotovoltaic curba i-v

Analizor solar fotovoltaic curba I-V panouri celule sisteme fotovoltaice solare


measurements of solar irradiation and temperature of PV module. ... »
Bronze Member 3 ani
Bucuresti
SISTEME PANOURI SOLARE PLANE COSMOSOLAR PENTRU 6-8 PERSOANE

Sistem solar compus din patru panouri solare plane cu absorber EPI 25... si suportul de fixare panouri solare. Structura pachet:- 4buc - COLECTOR SOLAR PLAN EPI 25... cu capacitatea de 500l, grupul hidraulic cu automatizarea ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 12579 RON
Comanda acum »
SISTEME PANOURI SOLARE PLANE COSMOSOLAR PENTRU 4-5 PERSOANE

Sistem solar compus din trei panouri solare plane cu absorber EPI 25... si suportul de fixare panouri solare. Structura pachet:- 3buc - COLECTOR SOLAR PLAN EPI 25... cu capacitatea de 300l, grupul hidraulic cu automatizarea ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 9499 RON
Comanda acum »
SISTEME PANOURI SOLARE PLANE COSMOSOLAR PENTRU 3-4 PERSOANE

Sistem solar compus din doua panouri solare plane cu absorber EPI 25... si suportul de fixare panouri solare. Structura pachet:- 2buc - COLECTOR SOLAR PLAN EPI 25... cu capacitatea de 200l, grupul hidraulic cu automatizarea ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 6599 RON
Comanda acum »
SISTEME PANOURI SOLARE PLANE COSMOSOLAR PENTRU 2-3 PERSOANE

de fixare panouri solare. Structura pachet:- 1buc - COLECTOR SOLAR PLAN EPI 54- 1buc...Sistem solar compus dintr-un panou solar plan cu absorber EPI 54 cu suprafata... de 150l, grupul hidraulic cu automatizarea ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 5199 RON
Comanda acum »
SISTEME PANOURI SOLARE PLANE COSMOSOLAR PENTRU 1-2 PERSOANE

de fixare panouri solare. Structura pachet:- 1buc - COLECTOR SOLAR PLAN EPI 25- 1buc...Sistem solar compus dintr-un panou solar plan cu absorber EPI 25 cu suprafata... de 120l, grupul hidraulic cu automatizarea ... »
Vanzare rapida prin
AllShops.ro
Pret: 4599 RON
Comanda acum »
 Panouri solare

Panouri solare


Panouri solare plane selective, de incalzit apa menajera cu functionare ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Sisteme solare de incalzit apa menajera

Sisteme solare de incalzit apa menajera


Sistemele solare de incalzit apa menajera, import Grecia, sunt fabricate... la standarde europene de unul din pionierii producerii acestor sisteme solare. Functionarea.... Fara pompe suplimentare, aceste sisteme solare au practic lucrarile de intretinere ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Instalatie cu panouri solare presurizata, pentru apa

Instalatie cu panouri solare presurizata, pentru apa calda si aport


la instalatia de incalzire centrala. Sistemul complet contine: 4 panouri solare...Sistem solar bivalent de incalzire. Produce apa calda menajera si aport...), cu mentinerea apei calde timp de 72 ore; pompa solara de circulatie; vase de expansiune; 6 ... »
Gold Member 6 ani
Bucuresti
 Panou solar termic

Panou solar termic


pentru captarea razelor solare si mentinerea lor în interior - Reflexivitate... energetic bun atat vara (panourile sunt protejate in caz de supraincalzire) cat si iarna ... »

Pret: 520 EUR
Light Member 5 ani
Brasov
 Panouri solare fotovoltaice 190w/24v monocristaline

Panouri Solare Fotovoltaice 190W/24V monocristaline


Panou solar fotovoltaic monocristalin pentru orice aplicatie inclusiv incarcare... innorat. Panou solar SC190M "black edition"cu celula texturata de inalta prestatie tip... Verificare conform ISPRA-ICE61215 TUV Rheinland.Certificare IEC 61730. Panourile se ... »

Pret: 636 EUR
Bronze Member 4 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Instalare sisteme de incalzire ecologice

Instalare sisteme de incalzire ecologice


de incalzire ecologica. Instalare de panouri solare pentru incalzirea apei , panouri...Firma noastra dispune de personal calificat pentru instalarea de sisteme... fotovoltaice pentru productia de energie. Se pot executa si sisteme mixte intre intre ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Incalzire cu panouri solare - casa 150 m

Incalzire cu panouri solare - casa 150 m


Sistem complet de incalzire cu panouri solare si aport termic solar pe timp...: - panouri solare cu tuburi vidate si tuburi termice, cu inalta eficienta in anotimpul... rece - rezervor solar de acumulare termica (vas acumulator termic) cu o capacitate ... »
Gold Member 6 ani
Bucuresti
 Incalzire cu panouri solare - casa 100 m

Incalzire cu panouri solare - casa 100 m


Sistem complet de incalzire solara si aport termic solar pe timp de iarna... pentru o casa sau incinta cu o suprafata de aprox 100 mp. Sistemul contine: - panouri... solare cu tuburi vidate si tuburi termice, cu inalta eficienta in anotimpul rece ... »
Gold Member 6 ani
Bucuresti
 Incalzire cu panouri solare - casa 50 mp

Incalzire cu panouri solare - casa 50 mp


casa sau incinta cu o suprafata de aprox 50 mp. Sistemul contine: - panouri solare...Sistem complet de incalzire solara si aport incalzire pe timp de iarna pentru o... solar de acumulare termica (vas acumulator termic) cu o capacitate de 500 l - modul ... »
Gold Member 6 ani
Bucuresti
 Instalatie solara pentru apa calda si aport la

Instalatie solara pentru apa calda si aport la incalzire - 800 litri


la instalatia de incalzire centrala. Sistemul complet contine: 6 panouri solare cu 90...Sistem solar bivalent de incalzire. Produce apa calda menajera si aport... de montaj pentru colectoarele solare. Certificate ISO 9001 si CE. Standard de mediu ... »
Gold Member 6 ani
Bucuresti
 Sistem fotovoltaic on-grid trifazat 7kwp

Sistem Fotovoltaic ON-Grid trifazat 7kwp


energia de sisteme fotovoltaice pe acoperisuri private si industriale. Aceasta... investitie are o rentabilitate si siguranta, atat pe termen scurt cat si mediu. Sistemele... nationala cuprinde urmatoarele: - 28 panouri fotovoltaice AXITEC 250 wp Polycristalin ... »

Pret: 10465 EUR
Buyer Member 1 ani
Cluj
 Panouri solare

Panouri solare


ideale pentru utilizarea pe toata durata. anului. Panourile solare APRICUS pot fi...Colectoarele solare APRICUS folosesc tuburi vidate de inalta eficienta pentru... producerea de apa calda folosind energia solara. Protectia la inghet si grindina le face ... »
Oferit de:CYCLON TECH Srl
Buyer Member 10 ani
Braila
 Sistem fotovoltaic on-grid trifazat 10 kwp.

Sistem Fotovoltaic ON-Grid trifazat 10 kwp.


energia de sisteme fotovoltaice pe acoperisuri private si industriale. Aceasta... investitie are o rentabilitate si siguranta, atat pe termen scurt cat si mediu. Sistemele... nationala cuprinde urmatoarele: 40 panouri fotovoltaice AXITEC 250 wp Polycristalin 156 ... »

Pret: 13280 EUR
Buyer Member 1 ani
Cluj
422 produse / 17 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de panouri solare" in Firme Hot - 130 Rezultat(e)
Folositi cautarea