Inscrie firma »

sisteme de deschidere porti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de deschidere porti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de actionare  usi garaj

sisteme de actionare usi garaj


. Aveti posibilitatea de a deschide poarta atunci cand mai aveti putin de mers pana..., puteti avea incredere maxima in actionarea portii Normstahl, iar faptul ca atata ... »
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Automatizari kit-porti batante

Automatizari KIT-porti batante


Sisteme de automatizari porti: comercializare, instalare, service... Sistemele oferite si-au dovedit calitatea si fiabilitatea in timp. Phobos BT Kit... Automatizare electromecanica cu functionare 24 V pentru porti batante cu greutate canat ... »

Pret: 2900 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Gold Member 10 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Portii auto automate

PORTII AUTO AUTOMATE


si bariere automate.Portii cu usi duble sau cu o singura deschidere batanta,porti... cu deschidere culisanta , porti cu deschidere laterala culisanta ,porti cu deschidere...Firma noastra v-a pune la dispozitie mai multe variante de portii auto ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Automatizari porti

automatizari porti


de automatizari pentru porti batante, culisante, cu deschidere de la distanta. Automatizarea... portilor este un echipament potrivit atunci cand se doreste modernizarea unei structuri... existente, fara a se modifica substantial aspectul exterior. Sistemele de automatizare ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Automatizari porti intrare curte

Automatizari porti intrare curte


dumneavoastra? - produsul va permite deschiderea portii cu comanda de la telecomanda... monta pe porti cu deschidere batante (in simplu canta sau in dublu canat... monta o motorizare de acest fel? - automatizarile pentru porti intrare curte se pot ... »
Buyer Member 8 ani
Maramures
 Automatizari porti pitesti bucuresti campulung

automatizari porti Pitesti Bucuresti Campulung


, cu deschidere de la distanta Automatizarea portilor este un echipament potrivit atunci cand...automatizari porti ,motoare porti Pentru confortul Dumneavoastra Doberman... Security va ofera o gama variata de automatizari pentru porti batante, culisante ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Automatizari porti pitesti ,doberman security

automatizari porti Pitesti ,Doberman security


gama variata de automatizari pentru porti batante, culisante, cu deschidere...automatizari porti Pentru confortul Dumneavoastra Doberman Security va ofera o... de la distanta Automatizarea portilor este un echipament potrivit atunci cand se doreste ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Automatizari cross 14/15 pentru porti culisante mari

Automatizari Cross 14/15 pentru porti culisante mari


automate culisante, batante, batante ingropate, sisteme de porti autoportante... maxime variaza de la 11 m pina la 16 m, iar viteza de deschidere / inchidere este... de 0,2 m/ s. Toate aceste modele de automatizari pentru porti au posibilitatea ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Usi de garaj - normstahl

Usi de garaj - NORMSTAHL


parte: Usi de garaj - g60 - sectionale EURO - cu deschidere laterala TOP... - basculante - usi sectionale industriale Sisteme de actionare - actionari usi de garaje... - actionari pentru porti cu brat - actionari pentru porti glisante Usi de acces - usi ... »
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Usi industriale hormann

Usi industriale HORMANN


sectionale industriale se pot deschide pe verticala si astfel se castiga spatiu in fata... industriale, motoarele si sistemele de comanda intr-o armonizare optima. La Hormann usile ... »
Oferit de:DOW CONSTRUCT
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Micro sistem audio panasonic sc-en37eg-k

Micro Sistem Audio Panasonic SC-EN37EG-K


Music Port, Altele: Sistem motorizat de deschidere pentru schimbarea usoara a discurilor...Music Port: conectare usoara cu portabile audio, Dimensiune unitate centrala (L x I x A ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Comunicator gsm mars commerce gsw2

COMUNICATOR GSM MARS COMMERCE GSW2


in aplicatii de deschidere porti, bariere, usi de garaj, usi....GSW2 este uncomunicator GSM pentru comanda de deschiderea poartii, care poate... fara fir si de comutare la distanta echipamente si sisteme. Se poate comanda ... »

Pret: 1208 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Bronze Member 7 ani
Timis
Comanda acum
 Set poarta arc garduri electrice

Set poarta arc garduri electrice


capetele portii - maner plastic robust pentru deschiderea/inchiderea portii Nu este... sisteme de porti recomandate Produs in Germania... realizarii portilor in cadrul gardurilor electrice pentru animale. Potrivit mai ales ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 2 ani
Ilfov
 Kit videointerfon rl-10mid cu cititor id incorporat

Kit videointerfon RL-10MID cu cititor ID incorporat


Monitorizare exteriorLuinozitate, contrast si volum ajustabile8 melodiiDeschidere porti garajDeschidere...Pentru a spori siguranta in casa dumneavoastra va recomandam pe langa sistemele... pe langa multe alte beneficii. Setul videointerfon color RL-10MID cu deschidere ... »

Pret: 685 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Bariera protectie flex 3 reglabila baby dan - negru

Bariera protectie Flex 3 reglabila Baby Dan - negru


pentru copil- Sistem de deschidere - inchidere al portii, de catre adult- Deschidere... producator al sistemelor de siguranta realizate la noile standarde. Modelul Flex ... »

Pret: 435 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Bariera protectie flex 3 reglabila baby dan - alb

Bariera protectie Flex 3 reglabila Baby Dan - alb


- Sistem de deschidere - inchidere al portii, de catre adult- Deschidere in ambele... al sistemelor de siguranta realizate la noile standarde. Modelul Flex Caracteristici ... »

Pret: 435 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Poarta de siguranta flex 5 reglabila - baby dan

Poarta de siguranta Flex 5 reglabila - Baby Dan


- inchidere al portii, de catre adultDeschidere in ambele sensuriMontare si demontare...BabyDan este singurul producator al sistemelor de siguranta realizate la noile...Rezistenta la socuri puterniceSistem de prindere cu protectie pentru copilSistem de deschidere ... »

Pret: 629 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Poarta de siguranta multidan baby dan

Poarta de siguranta Multidan Baby Dan


al portii, de catre adult - Deschidere in ambele sensuri - Montare si demontare usoara... al sistemelor de siguranta realizate la noile standarde. Caracteristici: - Se fixeaza... - Sistem de prindere cu protectie pentru copil - Sistem de deschidere - inchidere ... »

Pret: 181 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Bariera protectie multidan baby dan

Bariera protectie Multidan Baby Dan


de prindere cu protectie pentru copil- Sistem de deschidere - inchidere a portii, de catre... al sistemelor de siguranta realizate la noile standarde. Caracteristici:- Se fixeaza... adult- Deschidere in ambele sensuri- Montare si demontare usoaraPentru spatii mai ... »

Pret: 188.54 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Bariera protectie flex 5 reglabila baby dan

Bariera protectie Flex 5 reglabila Baby Dan


de prindere cu protectie pentru copil- Sistem de deschidere - inchidere a portii, de catre...BabyDan este singurul producator al sistemelor de siguranta realizate la noile standarde... adult- Deschidere in ambele sensuri- Montare si demontare usoaraMaterial: poarta ... »

Pret: 629.01 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Poarta de siguranta flex 3 reglabila - baby dan

Poarta de siguranta Flex 3 reglabila - Baby Dan


cu protectie pentru copilSistem de deschidere - inchidere al portii, de catre adultDeschidere...BabyDan este singurul producator al sistemelor de siguranta realizate la noile ... »

Pret: 435 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Poarta de siguranta premier indicator  - baby dan

Poarta de siguranta Premier Indicator - Baby Dan


poarta este montata corectSistem de deschidere - inchidere al portii, de catre adult...BabyDan este singurul producator al sistemelor de siguranta cu prindere ... »

Pret: 259 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Poarta de siguranta premier indicator baby dan

Poarta de siguranta Premier Indicator Baby Dan


este montata corect - Sistem de deschidere - inchidere al portii, de catre adult...Poarta de siguranta Premier BabyDan este singurul producator al sistemelor ... »

Pret: 247 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Baby dan poarta de siguranta premier indicator - prin presiune

Baby Dan Poarta de siguranta Premier Indicator - prin presiune


directii.Sistem de deschidere - inchidere al portii, de catre adult.Pentru deschidere...BabyDan este singurul producator al sistemelor de siguranta cu prindere prin presiune... poarta nu este montata corect, pentru un plus de siguranta.Deschidere in ambele ... »

Pret: 259.96 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 5 ani
Ilfov
 Automatizari life pentru usi de garaj sectionale industriale

Automatizari Life pentru usi de garaj sectionale industriale


portile sectionale si culisante. In afara posibilatilor de alegere a modalitatilor... de avangarda. Modelul VIS se naste de la cautarile LIFE de noi tehnologii si sisteme pentru... de functionare in timp.Motorul a fost studiat si optimizat pentru miscarile portilor ... »
Oferit de:SC Frigomet SRL
Buyer Member 7 ani
Cluj
59 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de deschidere porti" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea