Inscrie firma »

sisteme de cofraj placi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de cofraj placi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme cofraje

Sisteme cofraje


Sisteme pentru cofrare pentru: - pereti (elevatii); - stalpi patrati... sau dreptunghiulari; - stalpi rotunzi; - tavane (placi). ... »
Buyer Member 10 ani
Olt
 Cofraje planseu

Cofraje planseu


COFRAJE PLANSEU - COFRAJE PENTRU PLACI - SOLUTII SIGURE, RAPIDE SI EFICIENTE... a lucra eficient cu sistemul dumneavoastra de cofraje placi. PANOURI SAU SOLUTII... inchiriere sau vanzare o gama larga de sisteme fiabile si eficiente pentru cofrarea ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Accesorii cofraje

Accesorii cofraje


optima a sistemelor noastre de cofraje. Aici gasiti nu doar piese de schimb, ci... si compatibil cu mai multe sisteme. CONSUMABILE SI ACCESORII PENTRU COFRAJE, PE SCURT...ACCESORII COFRAJE De multe ori lucrurile mici sunt cele care fac diferenta ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Cofraj planseu topec

Cofraj planseu TOPEC


TOPEC - COFRAJE MODULARE PENTRU PLACI LA PRETURI AVANTAJOASE Cu ajutorul... aceeasi procedura, insa in sens invers. TOPEC COFRAJE MODULARE PENTRU PLACI... sistemului TOPEC de la Hunnebeck cofrarea si decofrarea placilor se face rapid ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Cofraj de diafragme alufix

Cofraj de diafragme AluFix


firma MEVA a acumulat-o in decurs de 30 de ani, in fabricarea sistemelor de cofraje... de cofraj E, conceput de firma MEVA: o singura piesa cantareste numai 0,8 kg. Placa...Cofraj de diafragme AluFix Raportul excelent calitate-pret, la indemana ... »
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Cofraje refolosibile

Cofraje refolosibile


cu sistemele de cofraj Framax si Framax Xlife este panoul de colt cu facilitate... sau. - Elementul de inovatie, care diferentiaza acest panou este placa... folosite cuie pentru fixarea diverselor elemente inglobate in cofraj, suprafata activa ... »
Oferit de:DOKA ROMANIA
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Cofraje perete manto

Cofraje perete MANTO


MANTO - SISTEMUL DE COFRAJE DE PERETI PENTRU PROIECTE GRANDIOASE Atunci cand... este nevoie sa se cofreze suprafete mari de pereti, sistemul de cofraje de pereti... sistem de cofraje destinat executarii constructiilor industriale si rezidentiale ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Cofraj planseu topflex

Cofraj planseu TOPFLEX


TOPFLEX - SISTEMUL DE COFRAJE DIN GRINZI DE LEMN PENTRU PLACI TOPFLEX este... compatibile si cu alte sisteme de cofrare pentru placi, ex. TOPEC. Pentru asigurarea... un sistem de cofrare plansee, extrem de eficient, pentru orice tip de placa sau planseu ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Utilaje, popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice,

UTILAJE, POPI, SCHELA, COFRAJE, GRINZI, FOSE SEPTICE, STATII DE EPURARE,CONTAINERE


/ COFRAJ / COFRAJE pentru: pereti,tavane, placi, stalpi rotunzi si patrati de toate... sau zincata cu toate accesoriile, sisteme complete de COFRARE ( COFRAG / COFRAGE... dimensiunile, placi cofrante triplu stratificate ), GRINZI doka, CONTAINERE de santier ... »
Light Member 12 ani
Sibiu
 Sistem de protectie laterala extraguard

Sistem de protectie laterala EXTRAGUARD


de fixare a cadrelor din otel -Baza cu socluri pentru insurubarea in placa -Grinzi... de cofraj -Grinzi de sprijin -Scari EXTRAGUARD, PE SCURT -Proiectate conform... standardului BS EN 13374 -Asigura vizibilitate ridicata -Plinte incastrate -Sisteme ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Constructii case, cabane din lemn, bca, caramida

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


90,00Ron demolat zidarie fundatii,placi beton Mc... 15,00Ron montat cofraje Ml ... »
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Sistem de protectie laterala protecto

Sistem de protectie laterala PROTECTO


- pe marginea placilor, a cofrajelor sau a scarilor -sistemul de protectie laterala PROTECTO.... PROTECTO este compatibil cu sistemele noastre de cofrare a planseelor TOPMAX, TOPFLEX... de protectie este cel cu baza filetata. Aceasta se fixeaza prin insurubare direct pe placa ... »
Light Member 3 ani
Cluj
 Jacuzzi spa lux rezidential

Jacuzzi SPA Lux Rezidential


construite cu ajutorul unor cofraje dn lemn si au o forma si design limitat... de transportat - Pozitionare - ingropat, semiingropat, la suprafata Placarea.... Componentele ce alcatuiesc sistemele de hidromasaj, filtrare, icalzire , aeromasaj ... »

Pret: 6500 EUR
Oferit de:SC PRODSALT SRL
Buyer Member 8 ani
Mures
 Casa marcela

CASA MARCELA


diafragma realizati din cofraje pierdute din polistiren ignifugat expandat sau neopor nu... discutabila. Sistemele constructive dm lemn nu sunt un mijloc traditional..., rigidizate cu placi dm OSB, termoizolate cu termosisteme de fatada, cu folii anticondens ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin

Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire


ancorajelor de cofraj, a segregarilor. -ADMIX C-1000 pulberi cenusii ce contin o... de egalizare inainte de asezarea placajelor sau a altor sisteme de pardoseala. -RESTORA... TOP 100/ 200A suntA destinate repararii placilor de beton, in cazul ... »
Oferit de:REXIMACO
Buyer Member 2017 ani
Bucuresti
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


mortare consum: 10 kg/25 kg praf SISTEME ADEZIVE ASODUR EK98 FLOOR (BODEN) adeziv... de bitum placilor termoizolante pe hidroizolatia bituminoasa COMBIFLEX-EL consum...) curatarea uneltelor si sculelor folosite la agent curatare aplicarea sistemelor ... »
Buyer Member 10 ani
Hunedoara
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


sisteme similare, cu scopul de a elimina ineficientele acestora. Particularitatea... cu celelalte sisteme similare, acesta prezinta urmatoarele avantaje principale... a sistemelor de energie neconventionala pentru incalzire, astfel energiile geotermale ... »
Buyer Member 16 ani
Arad
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de cofraj placi" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea