Inscrie firma »

sisteme de cofraj placi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme de cofraj placi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cofraj de diafragme alufix

Cofraj de diafragme AluFix


a acumulat-o in decurs de 30 de ani, in fabricarea sistemelor de cofraje modulare...Cofraj de diafragme AluFix Raportul excelent calitate-pret, la indemana. Noua... generatie de cofraje de diafragme AluFix insumeaza toata experienta pe care firma MEVA ... »
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Utilaje, popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice,

UTILAJE, POPI, SCHELA, COFRAJE, GRINZI, FOSE SEPTICE, STATII DE EPURARE,CONTAINERE


cu toate accesoriile, sisteme complete de COFRARE ( COFRAG / COFRAGE / COFRAJ... / COFRAJE pentru: pereti,tavane, placi, stalpi rotunzi si patrati de toate dimensiunile..., placi cofrante triplu stratificate ), GRINZI doka, CONTAINERE de santier SANITARE ... »
Light Member 10 ani
Sibiu
 Sisteme cofraje

Sisteme cofraje


Sisteme pentru cofrare pentru: - pereti (elevatii); - stalpi patrati... sau dreptunghiulari; - stalpi rotunzi; - tavane (placi). ... »
Buyer Member 8 ani
Olt
 Cofraje refolosibile

Cofraje refolosibile


noutate absoluta propusa de compania DOKA o data cu sistemele de cofraj Framax.... - Elementul de inovatie, care diferentiaza acest panou este placa de cofrare: placajul... diverselor elemente inglobate in cofraj, suprafata activa a panoului nu se exfoliaza ... »
Oferit de:DOKA ROMANIA
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Cofraje perete manto

Cofraje perete MANTO


si a placilor cofrante de inalta calitate a panourilor de cofraj....MANTO - SISTEMUL DE COFRAJE DE PERETI PENTRU PROIECTE GRANDIOASE Atunci cand... este nevoie sa se cofreze suprafete mari de pereti, sistemul de cofraje de pereti ... »
Gold Member 1 ani
Cluj
 Constructii case, cabane din lemn, bca, caramida

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


90,00Ron demolat zidarie fundatii,placi beton Mc... 15,00Ron montat cofraje Ml ... »
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Jacuzzi spa lux rezidential

Jacuzzi SPA Lux Rezidential


cu ajutorul unor cofraje dn lemn si au o forma si design limitat , montarea lor se... de transportat - Pozitionare - ingropat, semiingropat, la suprafata Placarea cu mozaic.... Componentele ce alcatuiesc sistemele de hidromasaj, filtrare, icalzire , aeromasaj ... »

Pret: 6500 EUR
Oferit de:SC PRODSALT SRL
Buyer Member 6 ani
Mures
 Casa marcela

CASA MARCELA


avantaje? O locuinta cu pereti diafragma realizati din cofraje pierdute din polistiren... discutabila. Sistemele constructive dm lemn nu sunt un mijloc traditional..., rigidizate cu placi dm OSB, termoizolate cu termosisteme de fatada, cu folii anticondens ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin

Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire


pentru reparatii si este utilizat pentru plombarea ancorajelor de cofraj... de egalizare inainte de asezarea placajelor sau a altor sisteme de pardoseala. -RESTORA TOP... 100/ 200A suntA destinate repararii placilor de beton, in cazul ... »
Oferit de:REXIMACO
Buyer Member 1 ani
Bucuresti
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


/25 kg praf SISTEME ADEZIVE ASODUR EK98 FLOOR (BODEN) adeziv si chit rosturi... placilor termoizolante pe hidroizolatia bituminoasa COMBIFLEX-EL consum: 4 - 5 l...) curatarea uneltelor si sculelor folosite la agent curatare aplicarea sistemelor ... »
Buyer Member 8 ani
Hunedoara
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


sisteme similare, cu scopul de a elimina ineficientele acestora. Particularitatea... in atelierele de productie, fie la locul de montaj. Comparativ cu celelalte sisteme... foarte scazute permit utilizarea cu succes a sistemelor de energie neconventionala ... »
Buyer Member 14 ani
Arad
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme de cofraj placi" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea