Inscrie firma »

servicii detectivi firme - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii detectivi firme
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Firma detectivi

Firma detectivi


Firma de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS ofera servicii de... in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate, in timp util si la un pret ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detectivi - agentia  eagle  arad

DETECTIVI - AGENTIA EAGLE ARAD


Firma dispune de personal inalt calificat cu dotare materiala corespunzatoare... care va ofera la cerere servicii de investigatii, identificari, verificari..., certificari date si bunuri, filaje, sau oricare alte servicii (infidelitati etc ... »
 Biroul de detectivi particulari "confident"

Biroul de Detectivi Particulari "CONFIDENT"


Detectivi Particulari Confident - Agentie de detectivi particulari, servicii... detectivi particulari, activitati de investigare Biroul de detectivi particulari ... »
 Sisteme de detectie si stingere incendiu

Sisteme de detectie si stingere incendiu


.11.2010. Oferim o gamã completã de servicii de specialitate în condi... de alarmare, limitare, stingere furnizate ºi instalate de cãtre firma...ãri cu firme de prestigiu de pe piaþa producãtorilor ... »
Oferit de:SC UMO Serv Srl
Buyer Member 8 ani
Vrancea
 Detectivi particulari  agentia  eagle arad

DETECTIVI PARTICULARI AGENTIA EAGLE ARAD


Firma dispune de personal calificat care va ofera servicii de investigatii..., informari privind firme si persoane fizice, supravegheri audio-video, infidelitati ... »
 Detectivi particulari

DETECTIVI PARTICULARI


(hoteluri,restaurante,cluburi,sali de conferinta, sedii de firme si asociatii,etc)pe profil antiterorist, in scopul sesizarii... persoanelor angajate in sisteme de paza,deservire,relatii cu clientii,prestari servicii...,asupra carora exista suspiciunea lipsei de loialitate. Servicii de escorta ... »
 Detectivi particulari

DETECTIVI PARTICULARI


(hoteluri,restaurante,cluburi,sali de conferinta, sedii de firme si asociatii,etc)pe profil antiterorist, in scopul sesizarii... persoanelor angajate in sisteme de paza,deservire,relatii cu clientii,prestari servicii ... »
 Servicii de investigatii economice

servicii de investigatii economice


Serviciile agentiei Detectiv art pentru acest domeniu Obtinerea unor ... »
Oferit de:DETECTIV ART
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Agentie detectivi particulari

agentie detectivi particulari


la dispozitie un numar considerabil de servicii si specializari in urmatoarele domenii... si paza in obiectivele economice private ; -bonitatea firmelor angrenate in asocieri... si recuperare a masinilor si utilajelor deturnate din firme si mari concerne ... »
Buyer Member 10 ani
Hunedoara
 Verificari de specialitate persoane juridice

Verificari de specialitate persoane juridice


Firma de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS ofera persoanelor... juridice servicii de: investigatii complexe asupra unor persoane ce urmeaza a fi... sau savarsesc acte ce pot aduce prejudicii intereselor firmelor, depistare a bunurilor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Service calculatoare

Service Calculatoare


Oferim solutii necesare desfasurarii activitatii unei firme indiferent... pietei, sa implementeze solutii si sa reduca costurile. 1. Servicii..., monitorizam infrastructura si activitatea din sistem. Realizam servicii complete pentru ... »
Oferit de:Bogdan Art SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Supravegherea (filajul/contrafilajul) pentru persoane juridice

SUPRAVEGHEREA (FILAJUL/CONTRAFILAJUL) PENTRU PERSOANE JURIDICE Supravegherea persoanelor


de paza, de servire, relatii cu clientii, prestari servicii, pentru stabilirea modului..., societati de leasing, etc.; - verificarea asociatilor unor firme in cazul in care ... »

Pret: 35 EUR
Buyer Member 8 ani
Galati
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


S.C. COM ELECTRO SERVICE SRL 330098 DEVA Aleea Crizantemelor Bl.M 1..., S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL DEVA proiecteaza si implementeaza sisteme... sai, S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse ... »
Light Member 12 ani
Hunedoara
 Client sub acoperire

CLIENT SUB ACOPERIRE


SERVICII DEDICATE FIRMELOR CARE DORESC VERIFICAREA LOIALITATII... SI CORECTITUDINII ANGAJATIILOR LOR. ANGAJAREA DETECTIVULUI IN DIFERITE FUNCTII (SOFER, ASISTENT... ,PAZNIC ETC), CU SCOPUL DE A ADUNA INFORMATII SI A PREVENI DAUNE IN FIRMA DVS ... »

Pret: 20 EUR
Buyer Member 8 ani
Mehedinti
 Consultanta asistenta

Consultanta asistenta


Firma de detectivi LION TRUST INVESTIGATIONS ofera servicii de: investigatii... in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate, in timp util si la un pret ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Monitorizare verificare

Monitorizare verificare


LION TRUST INVESTIGATIONS este o firma de detectivi particulari care ofera... servicii de: investigatii complexe, filaj, asistenta in domeniul protectiei... disponibilitate imediata in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Disparitii identificari

Disparitii identificari


Firma de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS ofera servicii de... in preluarea cazului, oferind servicii de cea mai buna calitate, in timp util si la un pret ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sisteme de alarmare la efractie

SISTEME DE ALARMARE LA EFRACTIE


si in regim de centrala ptr. detectia fumului si a incendiului, avind posibiltatea....Montajul si punerea in functiune este asigurat de catre firma noastra ,garantia executie este de 2... ani timp in care se asigura service si permanenta indiferent de zona. ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Doppler sonotrax lite vascular

Doppler SONOTRAX Lite vascular


descarcata -Detectare automata a probei instalate -Functie de oprire automata dupa 1... : -Acumulator reincarcabil + incarcator NOTA: -Aparatele au garantie 24 luni si service... post garantie asigurat de firma noastra. -Marcaj european de conformitate CE ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Doppler sonotrax lite-fetal

Doppler SONOTRAX Lite-fetal


pentru baterie descarcata -Detectare automata a probei instalate -Functie de oprire... : Acumulator reincarcabil + incarcator NOTA: -Aparatele au garantie 24 luni si service... post garantie asigurat de firma noastra. -Marcaj european de conformitate CE ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Transport rutier de marfa intern si international

Transport rutier de marfa intern si international


TRASPORTUL LOGISTIC prin firma noastra este cea mai sigura, rapida si comoda... din conceptele pe care S.C. TRANSMIR LOGISTICS S.R.L. le promoveaza prin serviciile pe care... si 2009), deasemenea sunt echipate cu sisteme de alarma si detectie GPS, fapt pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Detectorul automat de incendiu seria 420/320 de la bosch

Detectorul automat de incendiu Seria 420/320 de la Bosch


cu panourile detectie incendiu Bosch, precum si cele ale altor firme producatoare si OEM... inclusiv de capacitatea de a detecta cu precizie si in stadiile incipiente incendiile... aplicatie. Incorporarea senzorilor suplimentari, care nu se bazeaza pe detectia fumului ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Management organizational si resurse umane

Management organizational si resurse umane


Management organizational si resurse umane Cabinetul poate oferi servicii... de consultanta managerilor de firma si directorilor de resurse umane: Evaluare resurse umane... efectiv, - sa determine clientii sa apeleze constant la serviciile firmei ... »

Pret: 30 RON
 Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces,

Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.


Serviciul tehnic Departamentul tehnic al societatii Team Guard ofera... clientilor servicii de proiectare, instalare si intretinere pentru intreaga gama... de alarma au rolul de supraveghere permanenta a zonelor protejate, detectie ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Sistem alarma pentru apartament la numai 900 ron tva inclus

Sistem alarma pentru apartament la numai 900 Ron TVA inclus


700 1 senzor detectie miscare PIR-476 + suport Bracket, 1 contact magnetic.... Pentru firme si spatii comerciale este necesara si executarea unui proiect tehnic.... Preturile exprimate mai sus includ TVA si manopera de instalare. Va informam ca firma ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
35 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"servicii detectivi firme" in Firme Hot - 36 Rezultat(e)
Folositi cautarea