Inscrie firma »

servicii consultanta management strategic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii consultanta management strategic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Brand simple

Brand Simple


de branding, numarul consultantilor, al strategilor s.a.m.d. In acest context, s-ar putea..., Profesor de Marketing International, Kellogg School of Management "Ia mult timp sa... din zona de produse si servicii vor fi cei cu branduri puternice. BrandSimple croieste ... »

Pret: 41.65 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Kubu commerce - magazin online complet

Kubu Commerce - Magazin online complet


-designeri si hosting.In plus va puteam asigura si servicii de publicitate contextuala, pe forumuri... sau prin bannere. KuBu Commerce ofera consultanta gratuita pentru extinderea afecerii dvs... servicii specializate eCommerce: * procesare avansata - implementarea unui flux ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Abonament crm

Abonament CRM


SaaS (Software as a Service - Software cu abonament) va deveni modul de lucru... si gestiona produsele sau serviciile comercializate, actualizand in acelasi timp... sau cumparare, finalizand procesul cu factura proforma. Customer relationship management ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


, consultant international (vasta experienta in managementul proiectelor, implementarea... Bank, IBRD, USAID, DFID etc.; in prezent este consultant intr-o serie de proiecte....N.C. TAXA DE SERVICII CAZARE (optional): 700 LEI *Taxa include: cazare in regim double ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Inovatia ca solutie in afaceri

Inovatia ca solutie in afaceri


orator si consultant, activand si ca membru in consiliile de administratie ale unor... al conducerii firmei Boston Consulting Group. Ulterior, a devenit consultant pentru echipele... de Management Tehnologic si Operational si Management General din cadrul acestei scoli ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
55 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.
123Pagina urmatoare

"servicii consultanta management strategic" in Firme Hot - 79 Rezultat(e)
Folositi cautarea